Damon 24.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie Okna OKNOPLAST W Gnieźnie W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum? Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie Okna OKNOPLAST W Gnieźnie W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? . my korzystaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Okna OKNOPLAST W Gnieźnie Mam pytanko, w ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? Ja Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum? Awans Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne. Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 25.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam:czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.09.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy możecie polecić kogoś kto by wykonał parapety wewnętrzne z kamienia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 25.09.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja zamawiałam w Nadstadze, Toprock 15 cm. brutto 20,93 za m2, Superrock 5 cm. 7.05 za m2 Ostatecznie też się na nich zdecydowałem. Przynajmniej konkretnie i miło się rozmawia, a nie jak z niektórymi z alledrogo.. I ceny konkurencyjne Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 25.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mam do sprzedania barak budowlany oczywiście w atrakcyjnej cenie tel 0502-120-444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 25.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny) i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Czy możecie polecić kogoś kto by wykonał parapety wewnętrzne z kamienia? pozdrawiam Iltal-Marmi na Miętowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 26.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny) i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 26.09.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam Ja też się tam zaopatruję. Duże rzeczy były w bardzo drobrych cenach. (porotherm, dachówka). Transport wszystkich towarów w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 27.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam serdecznie;-) Instalator wystawił mnie do wiatru.Miał wejsc na dniach,ale znalazł inna prace i mi odmówił. Przedwczoraj wstawili okna,drzwi-dom gotowy do robienia instalacji-kasa leży i czeka a robic nie ma komu Prosze jesli to mozliwe na namiar na jakaś solidna osobe-firme,która wykona instalacje wodna,kanalize,ogrzewanie podłogowe-gaz. Bede ogromnie zobowiązana za pomoc Pozdrawiam serdecznie Monika Prosze pisac na priv lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.09.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Czesc. Poszukuje namiarów na dostawców drewna do kominka. Idealnie by bylo gdyby bylo pociete i z dowozem ale nie ebde mocno wybrzydzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 28.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 podbijam temat solidu i reszty jaką firmę polecacie? my mamy teraz monitoring jokera i w sumie zawsze sa i zawsze dzwonią. tylko 100 meisiecznie nas troche zniecheca chcielismy zmienic na solid, ale skoro nei przyjezdzaja i klamia, to troche bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 28.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 MIce a z czyich usług korzystasz? tez sie zdziwilem, ze 100 miesiecznie placisz. w moim przypadku wystarczylo ponegocjowac rownolegle z solidem i juventusem. place 60/mies. brutto. jedna interwencja w cenie. dodatkowo jednorazowa oplata za uruchomienie systemu 122 brutto. wybralem solid. pozniej juventus jeszcze walczyl jak lew (uruchomienie 0 zl, pierwsze 3 miesiace 20 zl, pozniej 60 zl), ale mialem juz umowe z solidem. a zrezygnowalem z co najmniej dwoch innych firm, ktore obstawiaja moj teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 28.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Hej!!! (...) I przy okazji mam pytanie ile kosztuje taka usługa? za polozenie samej struktury na calym domu placilem 25 zl/m.kw. ale juz na murze przed domem (75 m. kw.) 15 zl/m. kw. z tym, ze wczesniej ta sama ekipa mi ten mur budowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No poki co t odostalem potwierdzenie odbioru mojego listu przez Solid w Poznaniu. czekam do konca tygodnia. Potem, jesli sie nic nie zmieni, jade osobiscie do nich do biura i zobczymy. Jak sie beda stawiac to wypowiadam umowe. Troche sie tego boje bo nie chcialbym nagle miec powybijanych szyb w domu... Myslicie , ze takie zagrozenie jest? Albo wezme Juwentus albo nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 28.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 celt, a dlaczego juventus? ktos poleca? jakie maja warunki? jak przedstawia sie ich oferta i profesjonalnosc wzgledem innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 28.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 wydaje mi sie, ze za powazna firma na pomysly typu wjazd z bejzbolem. oprocz juwnentusa sa jeszcze inne firmy (jakies jokery, k4 itp) poszukaj i negocjuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Co z tego, ze firmy sa skoro nie operuja w moim terenie. TYlko te 2 wchodza w gre. Co zas do "powagi" tychze firm. O czym my mowimy, jakie powazne firmy. Poptrzcie na zalogi patroli interwencyjnych... Przeczytajcie co pisalem wczesniej?Jak to ma sie do powagi, do ISO, ktorym sie chwala. To nie jest zadna powazna firma w moim mniemaniu, nie jesli chodzi o ochrone prywatnych osob. Zasieki - skad bierzesz drewno na kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts