Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska

misiak

Recommended Posts

Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie

Okna OKNOPLAST W Gnieźnie

W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis.

Czy ktoś korzystał z tej opcji???

Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum?

Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne.

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie

W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis.

.

my korzystaliśmy 8)

Mam pytanko, w ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis.

Ja

Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum?

Awans

Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne.

Nie mam pojęcia

Nie mogę znaleźć i dlatego pytam:

czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie?

Pozdrawiam

hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny)

i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p

Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\

Nie mogę znaleźć i dlatego pytam:

czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie?

Pozdrawiam

hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny)

i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p

Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\

dziękuję :D

Witam serdecznie;-)

Instalator wystawił mnie do wiatru.Miał wejsc na dniach,ale znalazł inna prace i mi odmówił.

Przedwczoraj wstawili okna,drzwi-dom gotowy do robienia instalacji-kasa leży i czeka ;-) a robic nie ma komu :-)

Prosze jesli to mozliwe na namiar na jakaś solidna osobe-firme,która wykona instalacje wodna,kanalize,ogrzewanie podłogowe-gaz.

Bede ogromnie zobowiązana za pomoc

Pozdrawiam serdecznie Monika

Prosze pisac na priv lub [email protected]

MIce a z czyich usług korzystasz?

tez sie zdziwilem, ze 100 miesiecznie placisz. w moim przypadku wystarczylo ponegocjowac rownolegle z solidem i juventusem. place 60/mies. brutto. jedna interwencja w cenie. dodatkowo jednorazowa oplata za uruchomienie systemu 122 brutto. wybralem solid. pozniej juventus jeszcze walczyl jak lew (uruchomienie 0 zl, pierwsze 3 miesiace 20 zl, pozniej 60 zl), ale mialem juz umowe z solidem. a zrezygnowalem z co najmniej dwoch innych firm, ktore obstawiaja moj teren.

No poki co t odostalem potwierdzenie odbioru mojego listu przez Solid w Poznaniu. czekam do konca tygodnia. Potem, jesli sie nic nie zmieni, jade osobiscie do nich do biura i zobczymy. Jak sie beda stawiac to wypowiadam umowe. Troche sie tego boje bo nie chcialbym nagle miec powybijanych szyb w domu... Myslicie , ze takie zagrozenie jest?

Albo wezme Juwentus albo nikogo

Co z tego, ze firmy sa skoro nie operuja w moim terenie. TYlko te 2 wchodza w gre.

Co zas do "powagi" tychze firm. O czym my mowimy, jakie powazne firmy. Poptrzcie na zalogi patroli interwencyjnych... Przeczytajcie co pisalem wczesniej?

Jak to ma sie do powagi, do ISO, ktorym sie chwala. To nie jest zadna powazna firma w moim mniemaniu, nie jesli chodzi o ochrone prywatnych osob.

Zasieki - skad bierzesz drewno na kominek?