scooby 02.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 HEjSzukam dobrych sklepów z dobrymi cenami-panele-drzwi-Kuchnia I jaka jest najwyższa klasa ścieralności paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, czy ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą DOM-BUD BIS. Zamierzam kupić u nich drzwi wejściowe i wewnętrzne. Może też podłogi. Jeżeli ktoś coś o nich wie to niech napisze to teraz lub zamilknie na wieki ... T. Kupowałam u niech drzwi wejściowe. Obsługa, termin, montowanie bez zarzutu. Chciałam od nich też te drzwi wewnetrzne - Włoskie, ale mieli bardzo skromną poletę barw. A w sumie to drzwi byłu niezłe jakosciowo. Ja też kupowałam u nich drzwi. Do samych drzwi nie mam zastrzeżeń, natomiast montaż oceniam średnio. Panom śpieszyło się na następną budowę, nie sprawdzali jak należy poziomów. Mieliśmy troche uwag. Staliśmy i musieli wszystko poprawić. Bardzo denerwowała ich nasza obecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.10.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, mozecie polecic mi dobrą i dostepna cenowo firme robiaca kuchnie na wymiar???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 02.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 HEj Szukam dobrych sklepów z dobrymi cenami -panele -drzwi -Kuchnia I jaka jest najwyższa klasa ścieralności paneli? Drzwi duzo osób w tym ja kupowało drzwi Porta Nova w firmie Portes na Michała, co do kuchni - masz na mysli meble? - to mama i siostra oraz paru znajomych robili kuchnie w Mrowinie (wszyscy sa zadowolenie co do cen, jakości, obsługi, pomocy przy projektowaniu etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 HEj Szukam dobrych sklepów z dobrymi cenami -panele -drzwi -Kuchnia I jaka jest najwyższa klasa ścieralności paneli? Drzwi duzo osób w tym ja kupowało drzwi Porta Nova w firmie Portes na Michała, co do kuchni - masz na mysli meble? - to mama i siostra oraz paru znajomych robili kuchnie w Mrowinie (wszyscy sa zadowolenie co do cen, jakości, obsługi, pomocy przy projektowaniu etc.) chyba Progres ?? My w każdym razie na Michała w Progresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 02.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 HEj Szukam dobrych sklepów z dobrymi cenami -panele -drzwi -Kuchnia I jaka jest najwyższa klasa ścieralności paneli? Drzwi duzo osób w tym ja kupowało drzwi Porta Nova w firmie Portes na Michała, co do kuchni - masz na mysli meble? - to mama i siostra oraz paru znajomych robili kuchnie w Mrowinie (wszyscy sa zadowolenie co do cen, jakości, obsługi, pomocy przy projektowaniu etc.) chyba Progres ?? My w każdym razie na Michała w Progresie Na Michała sa dwie firmy oferujace Porte. Jedna na wyokosci przejazdu kolejowego - Progress ,druga kawałek za światłami przy zjeżdzie z Warszawskiej. W tej drugiej zamawialismy bo wraz z zamontowaniem wyszło zdecydowania taniej. Dodatkowo gośc od pomiaru z Progressu nieco mnie wq bo strasznie wydziwiał przy pomiarach otworów drzwiowych. Wg niego powinnam nająć osobnych fachowców aby najpierw poprzerabiali otwory a oni bedą laskawi zamontowac drzwi. W Portesie z kolei gość pomierzył (bezpłatnie) i stwierdził- " Pani nie martwi niczym my zrobimy, nie ma sprawy, tak zazwyczaj jest na budowach etc." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 02.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, mozecie polecic mi dobrą i dostepna cenowo firme robiaca kuchnie na wymiar???? ja mogę polecić stolarza robił mi kuchnie i nie tylko mi jestem bardzo zadowolony ale nie chcial bym tutaj być stronniczy bo to moj znajomy wiec najlepiej niech wypowiedzą sie inni u których on robił np. marzin, martuszek i.... martuszka kuchnia powala na kolana wyszła zajeb.... ale może niech ona sie wypowie Jarosław Mikołajczak 603082461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 02.10.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Na Michała sa dwie firmy oferujace Porte. Jedna na wyokosci przejazdu kolejowego - Progress ,druga kawałek za światłami przy zjeżdzie z Warszawskiej. W tej drugiej zamawialismy bo wraz z zamontowaniem wyszło zdecydowania taniej. Dodatkowo gośc od pomiaru z Progressu nieco mnie wq bo strasznie wydziwiał przy pomiarach otworów drzwiowych. Wg niego powinnam nająć osobnych fachowców aby najpierw poprzerabiali otwory a oni bedą laskawi zamontowac drzwi. W Portesie z kolei gość pomierzył (bezpłatnie) i stwierdził- " Pani nie martwi niczym my zrobimy, nie ma sprawy, tak zazwyczaj jest na budowach etc." tam mozna sobie wybrać bo na michala maja największy wybór a poźniej proponuje sie udać do chemika na starołęce i zamówić (montaż tez) o wiele taniej niż w innych salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, mozecie polecic mi dobrą i dostepna cenowo firme robiaca kuchnie na wymiar???? ja mogę polecić stolarza robił mi kuchnie i nie tylko mi jestem bardzo zadowolony ale nie chcial bym tutaj być stronniczy bo to moj znajomy wiec najlepiej niech wypowiedzą sie inni u których on robił np. marzin, martuszek i.... martuszka kuchnia powala na kolana wyszła zajeb.... ale może niech ona sie wypowie Jarosław Mikołajczak 603082461 Misiak wielkie dzieki za namiary!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 02.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Czy może ktoś polecić sklep, w którym można oglądnąć i wybrac system drzwi przesuwnych. Chodzi mi o drzwi dwuskrzydłowe i jednoskrzydłowe chowane w zabudowie GK. Bardzo proszę o info. Pozdrawiam Tomek Właśnie w DOM-BUD BIS powiedzili, że mogą mi zrobić także takie drzwi. Ja będę miał drzwi przsuwane w kuchni - jedne jedno- a drugie dwuskrzydłowe. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 02.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 na świętego michała sa wsumie 3 porty , pomiędzy progresem a portesem tez jest porta.a ten prortes jest tuż przy warszawskiej? to przy starolece gdzie jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 na świętego michała sa wsumie 3 porty , pomiędzy progresem a portesem tez jest porta. a ten prortes jest tuż przy warszawskiej? to przy starolece gdzie jest dokładnie? Chemik jest w miejscu gdzie Starolecka przecina pojedynczy tor kolejowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 03.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Wspomóżcie namiarami na sprawdzoną ekipę od TYNKÓW CEMENTOWO-WAPIENNYCH, bo wszędzie gips i gipspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 03.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 czy ten gsm lpepszy ? a co jak są takie dni jak święta gdzie często ludzi w domach nie ma a sieci komórkowe zapchane i sms-y przychodza na drugi dzień ? kiedyś był poruszany temat myślę że Mice jest obeznany w temacie ja to jest? co lepsze radio czy gsm ? żaden system nie jest 100%, święta, sylwester sieci GSM padają nie ma zmiłuj nic nie przyjdzie. Niedawno była awaria w Erze mniej lub bardziej leżało przez ponad dobę ... Radio może nie działać w trakcie burzy, zamieci, ulewy itp. A co do wykupienia pasma, to jeśli którykolwiek "ochroniarz" twierdzi, że ma w GSM wykupione "pasmo" to nie jest to prawda, nawet nie tyż prawda tylko g...o prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 04.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 place 60/mies. brutto. jedna interwencja w cenie. dodatkowo jednorazowa oplata za uruchomienie systemu 122 brutto. wybralem solid. pozniej juventus jeszcze walczyl jak lew (uruchomienie 0 zl, pierwsze 3 miesiace 20 zl, pozniej 60 zl). a teraz się zastanówcie skąd się bierze "profesjonalizm" firm ochroniarskich Za taką kasę to macie typowy patrol który ma być wcześniej od Was w domu i ew. przepłoszyć złodzieja lub zabezpieczyć teren do przyjazu Policji. Nic więcej. Za porządną ochronę to się płaci wielokrotność tych kwot. Nie chcecie mieć problemów - dorzućcie im kasę albo załóżcie własny moduł powiadomienia i porządny alarm z kamerami - zawsze będziecie wiedzieć kiedy był alarm, a kiedy przyjechali. nie mam zludzen, ze to tylko namiastka ochrony. za te namiastke jestem gotowy zaplacic 60 zl. a kilka lat temu za te sama usluge trzeba bylo zaplacic 200 zl. Czy gdyby okazalo sie, ze za 60 zl nie masz nic to znaczy -czasem przyjada a czasem nie to tez bys placil? pewnosci nie mam zarowno jesli chodzi o juwentusa, jak i solida. cena w tym przypadku byla glownym kryterium wyboru - lepsza dal solid. tak na prawde wiem, ze te 60 zl/mies. to kosztuje odstraszacz w postaci tablicy z napisem solid na plocie. licze, ze to znicheci potencjalnego zlodzieja, ale jest to jedno z wielu zabezpieczen jakie mam. inne to alarm, drzwi antywlamaniowe, okna z szybami p4, czujni sasiedzi. wszystko razem stanowi solidne zabezpieczenie. mam nadzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 place 60/mies. brutto. jedna interwencja w cenie. dodatkowo jednorazowa oplata za uruchomienie systemu 122 brutto. wybralem solid. pozniej juventus jeszcze walczyl jak lew (uruchomienie 0 zl, pierwsze 3 miesiace 20 zl, pozniej 60 zl). a teraz się zastanówcie skąd się bierze "profesjonalizm" firm ochroniarskich Za taką kasę to macie typowy patrol który ma być wcześniej od Was w domu i ew. przepłoszyć złodzieja lub zabezpieczyć teren do przyjazu Policji. Nic więcej. Za porządną ochronę to się płaci wielokrotność tych kwot. Nie chcecie mieć problemów - dorzućcie im kasę albo załóżcie własny moduł powiadomienia i porządny alarm z kamerami - zawsze będziecie wiedzieć kiedy był alarm, a kiedy przyjechali. nie mam zludzen, ze to tylko namiastka ochrony. za te namiastke jestem gotowy zaplacic 60 zl. a kilka lat temu za te sama usluge trzeba bylo zaplacic 200 zl. Czy gdyby okazalo sie, ze za 60 zl nie masz nic to znaczy -czasem przyjada a czasem nie to tez bys placil? pewnosci nie mam zarowno jesli chodzi o juwentusa, jak i solida. cena w tym przypadku byla glownym kryterium wyboru - lepsza dal solid. tak na prawde wiem, ze te 60 zl/mies. to kosztuje odstraszacz w postaci tablicy z napisem solid na plocie. licze, ze to znicheci potencjalnego zlodzieja, ale jest to jedno z wielu zabezpieczen jakie mam. inne to alarm, drzwi antywlamaniowe, okna z szybami p4, czujni sasiedzi. wszystko razem stanowi solidne zabezpieczenie. mam nadzieje;) żeby mieć tabliczki solidu, czy juwentusu to wcale nie trzeba wykupywać ich ochrony ;p ten dojazd tych radiowozów to nawet ci co maja ich najwięcej i dok w 30min nigdy nie zdarza...tym bardziej solid jak ma tysiące obiektów i co z tego ze najwięcej samochodów jk najwięcej obiektów do ochrony, i nie radził bym sugerować sie tym gdzie stoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 05.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 PILNE, potrzebuje namiary na solidnych gosci od ukladania kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati33 06.10.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej Macie może jakieś namiary na firmę wykonująśca kowalstwo artystyczne?Aktualnie robie rozeznanie w tym temacie I ile płacicie za murownie ogrodzenia z klinkieru? Za cegłę liczą chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 06.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 PILNE, potrzebuje namiary na solidnych gosci od ukladania kostki brukowej. Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 06.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 PILNE, potrzebuje namiary na solidnych gosci od ukladania kostki brukowej. Poszło na priva. ja również poproszę + ew. ile sobie zyczyli za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts