tokas 25.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Beckersa z mieszalnikam kupiszBawa ul. CzarnkowskaChemik ul. StarołeckaAmigo SwarzędzBudom Market ul. Składowa to tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzięki chłopaki Już pojechałam po tego Beckersa do Castoramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 25.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wcześniej już pytałem, ale spróbuję jeszcze raz: Czy ktoś spośród forumowiczów chce sprzedać budę, barak, barakowóz, pakamerę lub coś w tym stylu? Rozpoczynam budowę i chętnie kupiłbym coś takiego.Bardzo proszę o informację na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 25.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Szukam chętnych do wspólnego sprowadzenia takiej kabinki: http://cnyameijia.en.alibaba.com/product/51122997-50202701/Shower_Cabin.html Według tego co podają wystarczy zamówić 2 sztuki, tylko nie podali ceny. Z tego co zdążyłam się zorientować cena może wahać się od 400-900 $. Kabinki są w paczkach do zmontowania na miejscu. Koszt transportu do Poznania rozłoży się na dwóch a może ktoś ktoś jeszcze będzie chętny, to będzie jeszcze taniej. Dlaczego akurat ta kabinka? Bo zamiast zwykłej wanny ma wygodne, wyprofilowane siedzisko, jak leżak. Generalnie nie spieszy mi się , można poczekać aż cena dolara spadnie. W Polsce takie kabinki kosztują ok. 8000,-zł. Skontaktuję się z nimi i podam dokładnie warunki zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 29.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Poszukuje dobrych szpachlarzy do gipsu i gosci od posadzek maszynowych , bede wdzieczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Ja goscinnie z Grupy Torunskiej Info w kwestii Certyfikatu Energetycznego za 300złNaszej grupie dla 8 osob w najblizszy weekend bedzie robil gosc takie certyfikaty. Cena mysle dosc niska przy zamowieniu grupowym. Minimalna ilosc osob dawno juz osiagnelismy ale jak ktos chce to czemu nie . Facet bedzie w Poznaniu przez 2 tygodnie liczone od jutra rana a weeeknd spedza w Toruniu robiac dla nas (w Poznaniu pilnuje przebudowy butiku w Starym Browarze). Mysle ze jak ktos z okolic Poznania chetny to facet znajdzie chwile czasu. Chetne osoby prosze na PW z podaniem imienia, telefonu i choc mniej wiecej adresu czy samej miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 31.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Słuchajcie - humor baaardzo poprawiła mi wiadomośc zostawiona dziś na skrzynce e-mail na Muratorze, a mianowicie:Firma zapytuje czy nadal szukam !!!!!!!!!!!kogoś od tynków wewnętrznych, bo oni właśnie mają termin!!!!!!!!!! a ceny takie i takie i chętnie wykonają!!!!!!!!!!Ja pier...ę - mieszkam w chacie 7 miesięcy, wykończonej tip-top - za wyjątkiem płytek na ganku. Tynki zrobiłam, a jak, wiosną 2008. Mamy Chyba koniec marca 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To bardzo dobrze. Znaczy się, że w tej branży nadal wiele niebieskiego ptactwa, a popyt spadł wyraźnie!!!!!!!!!!!!!Chociaz nowobudujący będą w lepszej sytuacji niż my byliśmy!!!!!!!!!!Ceny wydojone, terminy krojone.... Jak sobie pomyślę, to myślę - DOBRZE IM TAK! FACHOWCY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 31.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dobre, usmialem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 do mnie na budowe zaczeli tez zagladac fachowcy w poszukiwaniu pracy chyba trzeba zaczac uwazac na to co sie zostawia na budowie duzo bardziej niz przez ostatnie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 01.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z czystym sumieniem, po ukończeniu licznych prac u mnie chciałbym polecić wszystkim wykańczającym na północ od Poznania wykonawcę - szafy wnękowe, zabudowy, komandory, półki, meble kuchenne itd. Bogusław Goch, Golęczewo, 887 416 946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 01.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dołączam do pochwał odnośnie pana Bogusia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 02.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 U mnie do zrobienia jest jeszcze wylewka ostateczna z kablem grzejnym na ganku oraz płytki, bo jak się wprowadzałam, to już tynkowałam, a potem chwycił mróz i nie zdążyłąm zrobić. całość ma 10 m2. Może ktoś taki "zagląda" teraz do Was w poszukiwaniu pracy, a jest godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 02.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tydzien temu napisalem do Solida, ze zycze sobie obnizenia miesieczneg oabonamentu. Wczoraj przyjechal do mnie czlowiek i ze 100 zl na 60 zl netto mam obnizona platnosc. I dobrze, Możesz mi wrzucić na priva jakis wzór (do naśladowania), bo też zamierzam napisać, ale mam pustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domelus 02.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam,nie macie może do polecenia jakiejś porzadnej firmy, która zajmuje się wykonywaniem ogrodów (wyrównanie terenu, założenie trawnika, sadzenie zielenie itp). Prosiłbym o jakiś kontakt na PRV Przy okazji - mam do zbycia system alarmowy Satel w oparciu o centralkę Integra 64 - wszystko na legalu i gwaracji - oryginalnie zapakowane. Cena -15% od cennika - zainteresowani prosze na PRV. Pozdr,DOmelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam, nie macie może do polecenia jakiejś porzadnej firmy, która zajmuje się wykonywaniem ogrodów (wyrównanie terenu, założenie trawnika, sadzenie zielenie itp). Prosiłbym o jakiś kontakt na PRV Przy okazji - mam do zbycia system alarmowy Satel w oparciu o centralkę Integra 64 - wszystko na legalu i gwaracji - oryginalnie zapakowane. Cena -15% od cennika - zainteresowani prosze na PRV. Pozdr, DOmelus Wpisz w google "Satel rabat", a potem się zastanów jeszcze raz nad tym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 05.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szanowni forumowicze!Kupię kontener albo barak w którym można przechować klumkry budowlane.Przepraszam, że kolejny raz wcinam się z tą propozycją, ale może ktoś z Was lub Waszych sąsiadów chce się pozbyć czegoś takiego. Proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szanowni forumowicze! Kupię kontener albo barak w którym można przechować klumkry budowlane.Przepraszam, że kolejny raz wcinam się z tą propozycją, ale może ktoś z Was lub Waszych sąsiadów chce się pozbyć czegoś takiego. Proszę o kontakt na priv. Jakby ktoś miał to by się już odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 05.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 rzeczywiście, celna uwaga brawo, pukamy posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 05.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 hej forumowicze, bardzo proszę o namiary na dobrego pana co pięknie płytki kładzie i nie zdziera skóry z inwestora przy okazjiaaa no i poszukuje pełnowymiarowej dużej koparki (nie koparko-ładowarki, bo za mała)do wynajęcia w okolicach Swarzędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 06.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam Gdzie można kupić tanio czarną ziemię, z dowozem na zachodnią część Poznania ?? Ile kosztuje taka przyjemność, ponieważ wydaję mi się ze sporo tego potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts