majania 02.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Marzin, czy mi również namiary na tanie bloczki możesz? i tanie, to jest ile? Orientujecie się po ile są kręgi? tak mniej więcej, oczywiście.... Porotherm zamawiam jutro w Komornikach, bo coś czuję, że problem zaraz będzie... I ja bardzo chętnie skorzystam, choć mam już zamówine po 2,30 (bez faktury). W październiku mozna było kupić w Borówcu za 2,00/st bez faktury..ech gdzie te czasy Natus, a po ile Porotherm ? Chyba masz rację, że może być krucho z pustakiem...choć gdzie nie spojrzysz tam składy całe w paletach Porotheru i Porotonu stoją Swoją drogą zaczynam rozmyślać o instalacjach...ktoś sprawdzał czy ma sens łączenie kominka z DPG z wentylacja mechaniczną z GWC ?? tj, dwie instalacje działające niezaleznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 02.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam Przyszła nowa wycena od Bartków ,całkiem przyzwoita 10% zszedł z ceny i dorzucił ścianki działowe na poddaszu - 26k to sie rozumie tyle ta robota jest warta bez szkody dla nas i dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 02.02.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam Przyszła nowa wycena od Bartków ,całkiem przyzwoita 10% zszedł z ceny i dorzucił ścianki działowe na poddaszu - 26k to sie rozumie tyle ta robota jest warta bez szkody dla nas i dla niego. widze ze romowa z nim cos dala dzisiaj podczas spotkania uswiadamialem go zeby nie przeginal z cenami bo zamiast miec duzo klietnow moze okazac sie ze nie bedzie mial nikogo bo za duze ceny robi a wiekszosc klientow dzowni do niego z forum i jak sie tam fama rozejdzie ze jest za drogi to straci sporo klietnow - widac zadzialalo ! przetoczylem mu pare przykladow ze caly czas piszemy o nim a odnosnie natus to chyba bedzie ciezko bo to wieksza odleglosc i wieksze dla niego koszty ale sprobowac moze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 02.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dla chwili wytchnienia od myślenia o budowie proponuję chwilę relaxu http://youtube.com/watch?v=XQ-m7cg9JhI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 02.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Natus, a po ile Porotherm ? Chyba masz rację, że może być krucho z pustakiem...choć gdzie nie spojrzysz tam składy całe w paletach Porotheru i Porotonu stoją 6,38 brutto jak pisała Jola, jutro będę zamawiać...szkoda, że nie zdążyłam obdzwonić pobliskich hurtowni może jeszcze dam radę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 02.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Misiak dzięki za wsparcie ,teraz tylko kredycik trzeba załatwić ,chyba zdecydujemy się na PKO BP bo rzeczywiście opłaty manipulacyjne zdecydowanie mniejsze.Ciekawi mnie tylko jak podzielona jest rata -odsetki a kapitał 50% na 50% czy może w jakiejś innej proporcji ???? może ktoś wie jak to się kształuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 02.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ciekawi mnie tylko jak podzielona jest rata -odsetki a kapitał 50% na 50% czy może w jakiejś innej proporcji ???? może ktoś wie jak to się kształuje ? z tego co wiem przy ratach równych to najpierw dużo więcej odsetek (tym więcej im wyższe oprocentowanie ) a mniej kredytu później to się wyrównuje i na końcu spłacania odwrotnie co do rat malejących to nie wiem bo się nie interesowałam taką opcją pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 02.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Toby się zgadzało z moimi informacjami ,miałam nadzieję że może jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawnik 02.02.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Marzin, czy mi również namiary na tanie bloczki możesz? i tanie, to jest ile? Orientujecie się po ile są kręgi? tak mniej więcej, oczywiście.... Porotherm zamawiam jutro w Komornikach, bo coś czuję, że problem zaraz będzie... I ja bardzo chętnie skorzystam, choć mam już zamówine po 2,30 (bez faktury). W październiku mozna było kupić w Borówcu za 2,00/st bez faktury..ech gdzie te czasy Natus, a po ile Porotherm ? Chyba masz rację, że może być krucho z pustakiem...choć gdzie nie spojrzysz tam składy całe w paletach Porotheru i Porotonu stoją Swoją drogą zaczynam rozmyślać o instalacjach...ktoś sprawdzał czy ma sens łączenie kominka z DPG z wentylacja mechaniczną z GWC ?? tj, dwie instalacje działające niezaleznie... A ja zamawiałam po 2,3 z fakturą - namiar chyba od Marzina Co do kominka i went. mechanicznej - Mice bedzie cos takiego robil - na zasadzie: wentylacja mechaniczna wywoluje ruch powietrza w calym domu wiec niejako przy okazji przepycha cieple powietrze z dgp do reszty domu, ja tez skorzystam z tego pomyslu, tyle ze ja wogole nie bede rozprowadzac ciepla z kominka do pokojow tylko calosc "wyrzuce" w salonie. Tylko jeszcze nie znam szczegolow technicznych Pozdrawiam Aga PS. Uppsss, nie zauwazylam ze zalogowalo mnie na konto męża... to ja, Altariela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 03.02.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 co do laczenia GWC z wentylacja to chyba trzeba robic to tak jak ogrzewanie nadmuchowe chociaz nie dzialajace caly czas no chyba ze caly czas bedize sie palilo w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 03.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A ja zamawiałam po 2,3 z fakturą - namiar chyba od Marzina Poproszę namiar Cena z transportem ? No i jakość też ważna... Oooo...100 mi stuknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 03.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A ja zamawiałam po 2,3 z fakturą - namiar chyba od Marzina Poproszę namiar Cena z transportem ? No i jakość też ważna... Oooo...100 mi stuknęła Ja równiez poprosze o namiar na 2,3 za m6. Majania gratuluję pierwszej 100 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 03.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Czy ktos ma uaktualnioną tabelkę Misiaka z aktualnymi warunkami różnych banków? Podeślijcie na priva, bo przygotowuje się do odwiedzin kilku z nich. Jaki jest link do wątku o bankach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 03.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ja tez prosze o namiary na tanie bloczki m6: [email protected] Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 03.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Posłuchajcie, trochę pojeździłam z mojej strony po hurtowniach i Phoroterm 25 można za 5,9 z transportem wyciągnąć, tylko trzeba szybko się decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALABASTER 03.02.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Posłuchajcie, trochę pojeździłam z mojej strony po hurtowniach i Phoroterm 25 można za 5,9 z transportem wyciągnąć, tylko trzeba szybko się decydować Witam. Ale to 5,9 brutto ? I w jakim promieniu tarnsport ? Faktycznie dość tanio Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 03.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam. Ale to 5,9 brutto ? I w jakim promieniu tarnsport ? Faktycznie dość tanio brutto i ja zamówiłam w Kicinie na Szkolnej, ale tę samą cenę proponował mi gość w Darplaście na Starołęckiej 616531001, a to do mojej działki jest ponad 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 03.02.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam. Ale to 5,9 brutto ? I w jakim promieniu tarnsport ? Faktycznie dość tanio brutto i ja zamówiłam w Kicinie na Szkolnej, ale tę samą cenę proponował mi gość w Darplaście na Starołęckiej 616531001, a to do mojej działki jest ponad 30km A co z rozładunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 03.02.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Zamówiłam w tym Kicinie, sam Phoroterm za 5,80 za transport i rozładunek dodatkowo 540zł, ten ze Starołęckiej nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia, a Kicin w miarę blisko mnie, więc może będę tam jeszcze niejedno kupować. Przy moich 1620 szt. wychodzi 6,13 brutto całość i już nie będę chyba nic kombinować, bo jak trochę podzwoniłam to i 6,50 potrafią chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 03.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Zamówiłam w tym Kicinie, sam Phoroterm za 5,80 za transport i rozładunek dodatkowo 540zł, ten ze Starołęckiej nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia, a Kicin w miarę blisko mnie, więc może będę tam jeszcze niejedno kupować. Przy moich 1620 szt. wychodzi 6,13 brutto całość i już nie będę chyba nic kombinować, bo jak trochę podzwoniłam to i 6,50 potrafią chcieć Ooo, gratuluję ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts