Wciornastek 01.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani proszę o namiary. Może już ktoś zgłębiał temat - drzwi wejściowe i brama garażowa. Myślę o takich namiarach gdzie hmm.. ceny nie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 01.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to ja mogę przebić Wasz rabat na Fakro Kupiłam z 26% rabatem i okienka juz mam w domciu ) Co prawda nie w Poznaniu ale dostarczone kurierem 1 klasa:) Pozdrawiam No tak, ale jak byś (tfu tfu, żeby nie zapeszyć) chciała zareklamować to co wtedy? kurierem odsyłać z powrotem? wiem, że na allegro są po 900 zł, ale uznałam, że wolę dopłacić 300 zł na pięciu oknach, ale mieć sprzedawcę pod ręką niż potem telefonicznie się użerać z kimś po drugiej stronie Polski W Patexie byli zszokowani, że tak tanio ktoś sprzedaje (bo oczywiście uświadomiłam ich, że najtańsi nie są) i mówili, że to niemożliwe, żeby za tyle je sprzedawać Ale może tylko tak gadają, bo z kolei mi powiedzieli, że wiecej niż 20% rabatu dać nie mogą, a okazuje się że jednak mogą Na a skoro okienka 1 klasa to tylko pogratulować udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to ja mogę przebić Wasz rabat na Fakro Kupiłam z 26% rabatem i okienka juz mam w domciu ) Co prawda nie w Poznaniu ale dostarczone kurierem 1 klasa:) Pozdrawiam No tak, ale jak byś (tfu tfu, żeby nie zapeszyć) chciała zareklamować to co wtedy? kurierem odsyłać z powrotem? wiem, że na allegro są po 900 zł, ale uznałam, że wolę dopłacić 300 zł na pięciu oknach, ale mieć sprzedawcę pod ręką niż potem telefonicznie się użerać z kimś po drugiej stronie Polski W Patexie byli zszokowani, że tak tanio ktoś sprzedaje (bo oczywiście uświadomiłam ich, że najtańsi nie są) i mówili, że to niemożliwe, żeby za tyle je sprzedawać Ale może tylko tak gadają, bo z kolei mi powiedzieli, że wiecej niż 20% rabatu dać nie mogą, a okazuje się że jednak mogą Na a skoro okienka 1 klasa to tylko pogratulować udanego zakupu Wiesz masz rację w 100% ale nie może człowiek przewidywać najgorszego ) Gdyby coś było nie tak to nie odebrali byśmy przesyłki ) Płaci się przy odbiorze tak więc na koszty naraziłby się sprzedajacy ) U nas na miejscu równierz pytałam o upusty i na Fakro dawali góra 20% . Nie chcieli uwierzyć że komuś opłaca się sprzedać dobry towar z f-rą Vat i pisemną gwarancja na okna z tak wysokim rabatem ) Najważniejsze aby nam Wszystkim dekarze założyli prawidłowo te nasze cudnej urody okna ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 01.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Właśnie przestudiowałam temat WC na budowie - dla tych którzy mają to przed sobą i ekipa tego nie załatwia itp napiszę że najtaniej jak zalazłam to gość z Rokietnicy: 150zł za miesiąc + 50zł za każdorazowe czyszczenie - tel 601091060 Dla porównania: TOI-TOI - 67zł /tydzień w tym serwis co 2 tyg - tel 0-804 204 204 Clipper 8,50zł / dzień w tym serwis co 2 tyg - 0-801 52 52 52 WCSerwis 250zł /miesiąc w tym serwis co 2 tyg - tel 0-801 133 088 zaraz wyjaśniam dlaczego napisałam najtaniej: bo nigdzie indziej nie proponują opcji z serwisem rzadziej niż 2 tyg - albo nie chcą się przyznać - a tutaj płaci się za wynajem a czyszczenie jak potrzebne - podobno budowlańcy i tak rzadko korzystają (z wywiadu u wykonawcy )- więc jak dla mnie to najtaniej no chyba że ktoś ma jakieś tańsze rozwiązanie problemu to chętnie skorzystam Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 01.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich! Jestem pod wrażeniem Waszej "grupy wsparcia" My zaczęliśmy budowę latem 2006, nie było łatwo, ale mury już stoją. Teraz szukam kogoś do dachu. Potrzebuję namiary na więźbę, dachówkę, cieślę, dekarza, albo kogoś, kto robi to kompleksowo i nie obedrze mnie ze skóry. Z naszych dobrych doświadczeń plecam: stal - Romos pustaki - Patex beton, bloczki betonowe - Stanbud płyty stropowe - Konbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.03.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nogaj Pobiedziska temat bloczków "olał" i nie robi - bo nie beton tylko suchy i "on dokładnie nie pamięta po ile" - a ktoś pisał, że to poważna firma. Chyba czas przeszły. Już wykreślony z listy. Warto zobaczyć zdjęcia w dzienniku budowy Żuczków http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak wogóle to zapiszę sie do budujacych w 2008. Normalnie mam doła. Te ceny i budowlańcy z zapisami na 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 01.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam. Bardzo chwalona jest hurtownia dachówek w Gnieźnie. Nazwy nie pamiętam ale w tematach dachowych się często przewijała Czy nikt nie bedzie budował z YTONGA? Czy to chodzi o "Tinę"? Ja korzystałem z nich gdy byli jeszcze w Pozbnaniu na ul. Czarna Rola. tel. do Gniezna - 061-4282539. Jeżeli byłeś zadowolony - to ta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 01.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich! Jestem pod wrażeniem Waszej "grupy wsparcia" My zaczęliśmy budowę latem 2006, nie było łatwo, ale mury już stoją. Teraz szukam kogoś do dachu. Potrzebuję namiary na więźbę, dachówkę, cieślę, dekarza, albo kogoś, kto robi to kompleksowo i nie obedrze mnie ze skóry. Z naszych dobrych doświadczeń plecam: stal - Romos pustaki - Patex beton, bloczki betonowe - Stanbud płyty stropowe - Konbet Cześć Zuza! Można wiedzieć gdzie się budujecie w Tulcach - bo ja tam mieszkam i będę się budował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Zuza! Można wiedzieć gdzie się budujecie w Tulcach - bo ja tam mieszkam i będę się budował Witam Zioma Ja mieszkam w Tulcach os. Przylesie , a budować zamierzam w Szczepankowie, ech już się nie mogę doczekać startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 01.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Zuza! Można wiedzieć gdzie się budujecie w Tulcach - bo ja tam mieszkam i będę się budował Cześć marcinor info wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 01.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Zuza! Można wiedzieć gdzie się budujecie w Tulcach - bo ja tam mieszkam i będę się budował Witam Zioma Ja mieszkam w Tulcach os. Przylesie , a budować zamierzam w Szczepankowie, ech już się nie mogę doczekać startu ...to chociaż koszty przeprowadzki nie będą duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.03.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ...to chociaż koszty przeprowadzki nie będą duże Tia... dokładnie 1,6km tylko czasowo daleko, pewno ze 2 lata zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 01.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ...to chociaż koszty przeprowadzki nie będą duże Tia... dokładnie 1,6km tylko czasowo daleko, pewno ze 2 lata zejdzie Trochę Cię zmartwię Ja będę miał raptem jakieś 200 metrów!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.03.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ech szczęściarz... jeszcze powiedz, że przez okno tam gdzie mieszkasz widzisz plac budowy to zaraz pęknę z zazdrości. Ja mało brakowało, a tak bym miał, żebym widział plac budowy z kuchni z mieszkania, ale niestety się nie udało To może zdradzisz na PRIV, gdzie mieszkasz i gdzie budowa ?? lubię podpatrywać inne budowy i wykradać różne patenty na ciekawe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.03.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Właśnie przestudiowałam temat WC na budowie - dla tych którzy mają to przed sobą i ekipa tego nie załatwia itp napiszę że najtaniej jak zalazłam to gość z Rokietnicy: 150zł za miesiąc + 50zł za każdorazowe czyszczenie - tel 601091060 Dla porównania: TOI-TOI - 67zł /tydzień w tym serwis co 2 tyg - tel 0-804 204 204 Clipper 8,50zł / dzień w tym serwis co 2 tyg - 0-801 52 52 52 WCSerwis 250zł /miesiąc w tym serwis co 2 tyg - tel 0-801 133 088 zaraz wyjaśniam dlaczego napisałam najtaniej: bo nigdzie indziej nie proponują opcji z serwisem rzadziej niż 2 tyg - albo nie chcą się przyznać - a tutaj płaci się za wynajem a czyszczenie jak potrzebne - podobno budowlańcy i tak rzadko korzystają (z wywiadu u wykonawcy )- więc jak dla mnie to najtaniej no chyba że ktoś ma jakieś tańsze rozwiązanie problemu to chętnie skorzystam Pozdrawiam Asia Najlepszy będzie WC zbite z desek i postawione nad uprzednio wykopaną dziurą w gruncie:O) No i obowiązkowe serduszko na drzwiach ) Taka konstrukcja wyjdzie najtaniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raaf 01.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kabietka napisała Najlepszy będzie WC zbite z desek i postawione nad uprzednio wykopaną dziurą w gruncie:O) No i obowiązkowe serduszko na drzwiach ) Taka konstrukcja wyjdzie najtaniej!! Ma to sens w takich warunkach długo w środku nie zabawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raaf 01.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ryby nie wiem czy Twój parkiet aktualny patrzyłeś może tutaj ?http://www.allegro.pl/item170912313_parkiet_dab_za_27_zl_m2_merbau_37_zl_m2_i_inne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 01.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Najlepszy będzie WC zbite z desek i postawione nad uprzednio wykopaną dziurą w gruncie:O) No i obowiązkowe serduszko na drzwiach ) Taka konstrukcja wyjdzie najtaniej!! pewnie że najtaniej - puki nadzór budowlany nie przyjdzie lub inna inspekcja - to przecież gorsze niż tzw dziurawe szambo...!!! są i tacy którzy budują bez PnB - tylko czy o to chodzi... chodziło mi o rozwiązania zgodne z przepisami prawa budowlanego, BHP, ochrony środowiska itp. Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 01.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich stałych i nowych bywalców po prawie dwóch tygodniach udało mi się wreszcie zalogować na forum Miałam jakieś problemy z kompem i nie mogłam sobie poradzić, ale mój mąż zawsze pomaga mi w takich momentach U mnie na placu budowy narazie spokój, ale juz jutro ekipa ma przystapić do akcji. Strop zamówiony, więźba zamówiona, dachówka zamówiona... Pozdrawiam Atka a ja szukam więźby i dachówki - gdzie zamawiałaś jeśli mozna wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts