piotrulex 11.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Mój sprawdzony płytkarz chce za metr podłogi już z cokołami 45 zł, a za metr ściany 50 zł. Czy to dużo, czy ok, bo może by jeszcze poszukać... ja mialem za 35 ale i za 5 wiecej bym go nie chcial 45-50 to srednia i przyzwoita cena lecz jak sprawdzony to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.07.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ja od poniedziałku mam urlop. Wracam 04.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 11.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nastka jak za 45 zł i 50 zł to dobra cena, ja właśnie wstępnie orientuję sie w płytkarzach takich poleconych właśnie to wołają 55zł -60 zł za m. U mojego szwagra 2 miesiące temu robił jeden z nowości po 35 zł/m - tak zaczął kłaść że jak szwagier wrócił z pracy o 16.00 to go pogonił i sam doko ńczył przedpokój, wyszło mu lepiej od majstra. Jab byś mogła to puść mi nr do tego płytkarza na priwa jak sprawdzony jest. Potrzebuje płytkarza na początku września to mam nadzieję, że nie wejdziemy sobie w paradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 11.07.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Acha piotrulex dzięki za gościa od wylewek, wykorzystałem ten nr, który podawałeś tu na forum, gościu solidny. Na dodatek okazało się, że robił też u mojego kolegi w Głogówku. Można polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Niestety, ale na razie nikomu nie daję namiarów do płytkarza, bo zapowiada się, że będzie u nas robił do zimy (na przemian u nas i w drugim segmencie u siostry męża). Angelb sprawdź maila tego @op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 12.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czy ktoś może ma namiary na hydraulika godnego polecenia. Byłem umówiony z jednym gościem ale przekłada termin już trzeci raz i za każdym razem coraz więcej chce za punkt. Jeśli ktoś ma to będę wdzięczny. Moim zdaniem całą przyjemność budowania zabierają ci nasi pseudo - fachowcy. Znaleźć porządną ekipę, która wszystko wykona jak należy to jest naprawdę problem. Uspokoiło się w tym roku jeśli chodzi o hurtownie i materiały a fachowcy co niektórzy życzą sobie stawki o 50% więcej niż w zeszłym roku. U mnie na razie sprawdzili się ze wszystkich ekip tylko cieśle i tynkarze. No i jeszcze elektryk, ale to akurat był kumpel. Zapraszam - hydraulik pierwsza klasa, szczególnie jak dla mnie. W 3 dni zrobił rozprowadzenie wody i kanalizy - jest mocno zarobiony i dość dziwny ale warto. Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 pozdrowienia po kolejnej burzy i najlepszego na kolejny tydzien u nas ostro dawalo z piatku na sobote i z wczoraj na dzis spustami rynn to wrecz woda pod cisnieniem walila chyba cala srednica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 15.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dziekuje wszystkim ktorzy mi przyslali na pw namiary na kierownika... panie Bartku mam nadzeje,ze bede rownie zadowolona ze wspolpracy z kierownikiem tak jak Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dziekuje wszystkim ktorzy mi przyslali na pw namiary na kierownika... panie Bartku mam nadzeje,ze bede rownie zadowolona ze wspolpracy z kierownikiem tak jak Pan na forum nie ma Pan ani Panow - sa kolezanki i koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 na forum nie ma Pan ani Panow - sa kolezanki i koledzy To samo pomyślałam po przeczytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzwonil do mnie wlasnie kolega aby podziekowac za namiar na innego mojego kolege, ktory zajmuje sie szeroko pojeta elektryka, alarmami, tv, sat i inne wynalazki jak ktos zainteresowany to z jeszcze czystszym sumieniem moge przekazywac namiar dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 17.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witamszukam sprawdzonej ekipy od elewacji.Budowa Dąbrowa Chełmińskapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 18.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziekuje wszystkim ktorzy mi przyslali na pw namiary na kierownika... panie Bartku mam nadzeje,ze bede rownie zadowolona ze wspolpracy z kierownikiem tak jak Pan Cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 18.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja z kolei potrzebuję namiarów na okna - chciałbym firmę sprawdzoną, którą możecie polecić, gdzie ceny będą przystępne Skąd Wy braliście okna - dziś jadę do Oknovidu na Chełmińskiej, do Ferrum, nie wiem gdzie jeszcze mogę uderzyć Pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja brałem oferty z kilku miejsc . Potem pojechałem do każdego i negocjowałem ceny. Różnice na koniec były ok 2-3 tys. Najbardziej podobały się mi okna z Ferrum. Pojechałem do nich z najniższą ofertą jaką miałem i dali mi taką samą cenę. Polecam ferrum na Jamontta i na Chrobrego. Dostawa za 2 tygodnie - wtedy powiem więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja z kolei potrzebuję namiarów na okna - chciałbym firmę sprawdzoną, którą możecie polecić, gdzie ceny będą przystępne Skąd Wy braliście okna - dziś jadę do Oknovidu na Chełmińskiej, do Ferrum, nie wiem gdzie jeszcze mogę uderzyć Pomóżcie proszę mam oknowvid w Toruniu to najmilasza obsluga i ceny pewnie na roku chelminskiej i dlugiej - vis a vis cafe molus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.07.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ale Wy się tu rozpisaliście Dawno nie zaglądałam. U nas czas zwiewa zdecydowanie za szybko Wolałabym żeby zwolnił, bo nie ma tego co powinno być już zrobione. Zostało nam malowanie wszystkich pokoi, a czasu za mało Łazienka dolna już zrobiona na gotowo. Wczoraj już sobie skorzystałam z WC Kafle w górnej łazience już położone, jutro moze też będą montować sanitariaty. W sobotę się zbieramy za gruntowanie scian, już się boję, że w niedzielę z łóżka nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 18.07.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam okna z Oknoplastu z firmy 2M na Sienkiewicza, pytałem jescze w Oknovidzie na Mickiewicza i na Rubinkowie 3 koło Majorki - to ten sam właściciel sie okazało. Jak byś chciał bardzo tanio to gościu z ul. Białej ma okna firmy Vetrex, firma w miarę dobra za przystępną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam okna z Oknoplastu z firmy 2M na Sienkiewicza, pytałem jescze w Oknovidzie na Mickiewicza i na Rubinkowie 3 koło Majorki - to ten sam właściciel sie okazało. Jak byś chciał bardzo tanio to gościu z ul. Białej ma okna firmy Vetrex, firma w miarę dobra za przystępną cenę. A o Białej słyszałam, ze niesłowny. Dlatego go sobie podarowaliśmy i kupiliśmy co chcieliśmy w Voxie na Bema. A w ogóle kiedyś zawitaliśmy na Białą i klamkę pocałowaliśmy, żadnej informacji o której ktoś wróci nie było. No to ich strata. Już nie wróciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts