agnieszkakusi 06.08.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tynku jeszcze nie mamy, ale klej na styropianie jest juz od roku i nie widzę, żeby cokolwiek odpadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 06.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Tom, prywatne czy państwowe? Prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Gdzie Ty takie znalazłeś? U nas od września ma być podwyżka o 40 zł i będzie kosztowało 350zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 06.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Gdzie Ty takie znalazłeś? U nas od września ma być podwyżka o 40 zł i będzie kosztowało 350zł.... Hmm. Zastanowiłem się - płaciłem do czerwca 290 zł, co będzie od 1.09 wie tylko Pani Dyrektor Przedszkola.... Ale Twój post nie nastawia zbyt optymistycznie..... Sorry za lakoniczność wypowiedzi ale "internet bez kabla" doprowadza mnie do szału.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 06.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Garaż,barak - coś zamykanego nadającego się na magazynek narzędziowy dla budowlańców kupię, rzecz jasna niezbyt drogo i niezbyt daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.08.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a ja mam do "opchnięcia" ziemię. W tej chwili rośnie na niej trawa, ale nie jest zbyt okazała. Ściągamy ją i nawozimy nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 nic nowego nie wniose tylko sie przywitam z ranca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziś jedziemy do kolegi męża pogadać na temat schodów. Może w końcu też kupimy płytki na garaż, bo od poniedziałku zaczynamy. Kupujemy najtańszy dostępny gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A ja sie pochwale. Doczekalam sie montazu bramy i furtek. Psy sasiada dostawaly wczoraj szalu, bo nie mogly sie do nas dostac. I dobrze im tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Byliśmy oglądać schody. Spodobały mi się z drewna sapele, tylko ta cena. Kompletne schody ze spocznikiem i barierkami/poręczami to 12 tys. Gdzie udać się po kolejne wyceny (Alco z Solca podobno nie robi z drewna egzotycznego, a u nas tylko takie będą pasować). Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Byliśmy oglądać schody. Spodobały mi się z drewna sapele, tylko ta cena. Kompletne schody ze spocznikiem i barierkami/poręczami to 12 tys. Gdzie udać się po kolejne wyceny (Alco z Solca podobno nie robi z drewna egzotycznego, a u nas tylko takie będą pasować). Poradźcie coś. wielka nieszawka pan Kujawa - firma chyba stolarex sie nazywa kąkol - cierpice - piotr studzinski - blisko salonu bax pol - firmy nie pamietam pochwale sie jeszcze ze zaraz po pracy smigamy na weekend w bory tucholskie na przyszly weekend tez oczywiscie jest plan ale chwalenie sie trzeba stopniowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 08.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czy znacie moze sklep gdzie mozna dostac zaluzje aluminiowe w kolorze drewnopodonym zloty dab w Toruniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 podpytaj w Fart Pordukcie, może oni robią coś takiego. 652-72-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 11.08.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Bylem ale nie maja zlotego debu koloru i dotego gorna kasetka nie jest w kolorze zaluzji. Szukam dalej jakby ktos cos wiedzial prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Podnosimy ... Ktos ma jakies tajne informacje jaka pogoda w najblizszy weekend między Łebą a Dębkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 12.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czy wiecie może gdzie można kupić gruz albo jakiś podobny materiał do utwardzenia drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czy wiecie może gdzie można kupić gruz albo jakiś podobny materiał do utwardzenia drogi? pewnie tam gdzie rozbieraja i miela stare budunki zapytaj moze na lubickiej - maja wielkie gory gruzu przy budowie winnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 12.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m zadzwon do firm od bram i zapytaj sie jakie maja przedzialy nalazek darro fart produkt my mielismy dziure 2,40m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 podnosze pogoda zrobila sie jak na razie piekna wiec jutro rano skoro swit wyjazd nad polskie morze - Dębki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts