madzialenka 23.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 KOCHANI W tym szczegolnym dniu zycze Wam zdrowych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, a w Nowym Roku samych szczesliwych chwil w Waszych domkach (tym co sie przeprowadzili) i szybkiej przeprowadzki (tym co sie buduja). http://images49.fotosik.pl/42/f77eb06e9ac297e0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 23.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 spokoju, spelnienia marzen, moc cudnych podarkow, kaski na dokonczenie budów i najwspanialszych swiat w bialym puchu dla wszystkichswiat o jakich marzyliscie i odlotowego Nowego Roku. Cudownego 2009 dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borówka07 24.12.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Zdrowych, wesołych, wspaniałych Świąt oraz szczęścia w całym Nowym Roku, radości z budowania i efektów końcowych, wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 witam. to mi sie podoba. cisza, spokoj i malusio wpisow. najlepszego po swietach i udanej zabawy sylwestrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 28.12.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego po świętach . @piotrulex, na jednej ze stron wyczytałam, że Twój teść buduje domy. Czy to nadal aktualna informacja? Chodzi o wiosnę 2009. Może macie namiary na sprawdzonego kierownika budowy, nie tylko z nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 29.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam,Ja też potrzebuję Waszej pomocy. Potrzebuję namiarów na facowców od instalacji. Elektryka mam, a raczej znam bo jeszcze nie rozmawiałam z nim o konkretach. Problem z resztą. Od kilku miesięcy czekam na ofertę z pewnej firmy, która miała mi robić odkurzacz centralny, kotłownię gazową + podłogówkę + kaloryfery + wod-kan i doradztwo w sprawie wentylacji. Niestety miły pan mimo kilku spotkań i telefonów nie przysyła mi oferty a nawet nie odbiera telefonów. Widocznie nie jest zainteresowany. Byłam bardzo cierpliwa, ale teraz to już mam obawy że nawet jeśli dostanę ofertę to wystawi mnie jak dojdzie do realizacji. Jeśli znacie kogoś godnego polecenia w ww. branżach to bardzo proszę o namiary. Jeśli chodzi o wod-kan to mam studnię i potrzebuję kogoś kto doradzi pompę, filtry, hydrofor ..... Kanalizę mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 29.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 MATSAN-INSTALtel. 609-850-377 Pełne instalacje wodno-kanalizacyjne, kotłownie. U mnie robili wszystko, zadzwonic można zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 29.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dzwoniłam do MATSAN-INSTAL. Tel. kom. wyłączony, znalazłam stajonarny ale odebrał jakiś chłopak i powiedział że jego tata jest we Francji i nie wie kiedy wraca. To chyba jednoosobowa firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 29.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 amm nie nie:) tylko to numer do szefa, trzeba poczekać aż wróci:) jest jeszcze drugi współwłaściciel ale jego numeru nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego po świętach . @piotrulex, na jednej ze stron wyczytałam, że Twój teść buduje domy. Czy to nadal aktualna informacja? Chodzi o wiosnę 2009. Może macie namiary na sprawdzonego kierownika budowy, nie tylko z nazwy nam wybudowal bo zrobil sobie rok zarobkowej przerwy. pracuje jako majster w firmie swojego kolegi. samej firmy jako takiej generalnie nie polecam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam, Ja też potrzebuję Waszej pomocy. Potrzebuję namiarów na facowców od instalacji. Elektryka mam, a raczej znam bo jeszcze nie rozmawiałam z nim o konkretach. Problem z resztą. Od kilku miesięcy czekam na ofertę z pewnej firmy, która miała mi robić odkurzacz centralny, kotłownię gazową + podłogówkę + kaloryfery + wod-kan i doradztwo w sprawie wentylacji. Niestety miły pan mimo kilku spotkań i telefonów nie przysyła mi oferty a nawet nie odbiera telefonów. Widocznie nie jest zainteresowany. Byłam bardzo cierpliwa, ale teraz to już mam obawy że nawet jeśli dostanę ofertę to wystawi mnie jak dojdzie do realizacji. Jeśli znacie kogoś godnego polecenia w ww. branżach to bardzo proszę o namiary. Jeśli chodzi o wod-kan to mam studnię i potrzebuję kogoś kto doradzi pompę, filtry, hydrofor ..... Kanalizę mam. Pozdrawiam W temacie odkurzacza i wentylacji polecam EKOWAT z Bydgoszczy - Zbyszek Landowski 502 599 100. Obie instalacje dzialaja u nas od roku i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Powiedz, ze telefon masz od Magdy ze Zlotorii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Piotrus, dawaj zdjecie tych krzesel. wysylam na PW adres do siebie, bo jakos nie mozesz dogadac sie tym razem z Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Piotrus, dawaj zdjecie tych krzesel. wysylam na PW adres do siebie, bo jakos nie mozesz dogadac sie tym razem z Aga. dzieki, dzieki tyle mam adresow fajnych dziewczyn, ze tylko modle sie aby zona nie zerknela kiedys na to forum to taki zart, ufamy sobie bezgranicznie ale dziewczyny jak najbardziej fajne najpierw musze pofocic a pozniej dam znac. jakos nie moge sie zebrac. byle jakich zdjec robic nie lubie a na jakies bardziejsze nie mam za bardzo czasu. jak mam czas to jest ciemno a wtedy zdjecia mniej profesjonalnie wychodza jutro skladamy wniosek o zwrot czesci VAT, oddadza akurat na wakacje i mysle ze powinno wystarczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 31.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Nadal poszukujemy sprawdzonego kierownika budowy. Wasi się nie sprawdzili? Co do ekipy to podejmiemy decyzję po Nowym Roku. Czy propozycja 45 tys za SSO ze schodami w srodku, tarasami, za 115m użytkowych jest do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Nadal poszukujemy sprawdzonego kierownika budowy. Wasi się nie sprawdzili? Co do ekipy to podejmiemy decyzję po Nowym Roku. Czy propozycja 45 tys za SSO ze schodami w srodku, tarasami, za 115m użytkowych jest do przyjęcia? nasz sie bardzo sprawdzil ale nie polece bo zarobiony strasznie 45 tysi to niemalo ale przypomnij linka do projektu to sie obluka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 02.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 http://www.krajobrazy.pl projekt Salsa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Piotrus, dawaj zdjecie tych krzesel. wysylam na PW adres do siebie, bo jakos nie mozesz dogadac sie tym razem z Aga. ja bardzo przepraszam, ale nikt nie próbował się ze mną dogadywać Ale dzis miałam niezły poranek. -23 stopnie na naszej wsi, a samochód zastarjkował. Szybki telefon po tatę, mąż zwalony z łóżka. Wturlaliśmy go u nas po górce, tata pociągnął i zapaliłam Odwiozłam córkę do przedszkola i pojechałam do Unigumu kupić nowy akumulator. Tak to jest jak się czeka na ostatnią chwilę. Dobrze, że tam czynne od 7.00. A tak w ogóle w piatek po 5 tygodniach nieobecności znałazła się suczka moich rodziców. Była w Zębowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 jak to nie mebelki juz sa zdjecia oczywiscie porobie tylko prosze o chetnego ktory tu bedzie chcial je wstawic gdyz pomimo ze to podobno proste ja nie potrafie ) prześlij to wstawię dziekuje, dziekuje maila firmowego zachowalem wiec jak obfoce to pozwole sobie podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam U nas dzis z ranca -17 a w garazu w ktorym kaloryfer oczywiscie wylaczony +10. autko pali pieknie i zanim sie oziebi po wyjezdzie to juz zaczyna wiac z kratek cieplym . nie ma to jak duuuuzy garaz. adres oczywiscie mam juz sprawdzony od agnieszki, ktora to juz pomniejszala i wstawiala moja fote oraz dziekuje magdzie, ktora tez sie zaoferowala, ze moze w tej kwestii pomoc. jednak wina jakby lezy po mojej stronie bo poprostu nie zrobilem ani jednego zdjecia tego nowego stolu i ztego powodu nikt nie ogladal tego nabytku Nowy Rok, nowe wyzwania to moze i zdjecia jakies pstrykne Najlepszego po kilkunastu dniach wolnego i mam nadzieje, ze Wam latwiej dzis sie wstawalo niz mi Akumulator tez mam nowy zakupiony 31.12.2008, jakas Varta kupowana na Bema 53Ah za 300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja kupiłam dziś "60" centra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts