kłapi 28.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie Za około miesiąc chcemy ruszyć z budową w okolicach Torunia (kierunek na Olsztyn). oo to moje strony:) a gdzie dokładniej? Borówno W Wielkiej Łące trzeba skręcić na Rychnowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 29.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pieknie, pieknie Widze, ze reszta bandy tez sie urlopuje pewnie taak...tyle,ze nie w Chorwacji jak niektórzy:))))) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pieknie, pieknie Widze, ze reszta bandy tez sie urlopuje pewnie taak...tyle,ze nie w Chorwacji jak niektórzy:))))) Pozdrowionka:) zalatwiales w koncu ten nieszczesny certyfikat do odbioru? dostalem ponaglenie z banku o koniecznosci dokonania odbioru wiec musze sie za te papierzyska zabrac. wiekszosc mam ale odbiorow przylacza wod-kan, inwentaryzacji geoodezyjnej powykonawczej i czegos tam jeszcze mi brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jakie macie wentylatory w łazienkach? i gdzie jest największy wybór w Toruniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 29.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jakie macie wentylatory w łazienkach? i gdzie jest największy wybór w Toruniu? polecam cuprum na lubickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikax 29.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Poszukuję namiarów na solidnego elektryka. Budowa w Przysieku.Jakie są obecnie stawki dla elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Poszukuję namiarów na solidnego elektryka. Budowa w Przysieku. Jakie są obecnie stawki dla elektryka? Mogę Ci polecić elektryka, który u nas robił instalacje. Niestety nie wiem jakie teraz ma stawki, u nas robił jakiś czas temu. Mogło się już pozmieniać. Jaszewski 668-434-694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 30.07.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kupię bufor ciepła - może być używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzien dobry przy poczatku weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 31.07.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzien dobry przy poczatku weekendu No właśnie....i od 15stej tydzień urlopu:)))!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzien dobry przy poczatku weekendu No właśnie....i od 15stej tydzień urlopu:)))!!! Jesli w kraju to zycze duzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 i znow przed nami kolejny piekny tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Piotrulex, jak tam Twoje ogrodzenie? interesowałyby mnie koszty, ile wyniosło Cię za mb (może być na PW) i czy zrealizowałeś swoją wizję tzn. czy to są tylko drewniane sztachety? czy robiłeś podmurówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Piotrulex, jak tam Twoje ogrodzenie? interesowałyby mnie koszty, ile wyniosło Cię za mb (może być na PW) i czy zrealizowałeś swoją wizję tzn. czy to są tylko drewniane sztachety? czy robiłeś podmurówkę. przyznam sie ze jakos do tego tez sie nie moge zebrac jest oczywiscie podmurowka, wmurowane stalow solidne slupki i przyspawane poprzeczki. sztachety kupione tez sa i leza na tarasie dosuszajac sie. tez je dokladnie przeszlifowac, malowac i przykrecac a jakos nie mam do tego serce ... koszty moge zerknac w domu a teraz jestem w delagacji pozdro z sympatycznego hoteliku pod Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dzięki za odpowiedź, również pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duliano 06.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem tutaj pierwszy raz więc liczę na wyrozumiałośc gdybym coś tutaj źle podpisał.Właśnie zaczynam kompletowac wszystkie potrzebne dokumenty do rozpoczęcia boju o budowę a właściwie to na początek o pozwolenie na budowę.Mam pytanko do wszystkich,czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp??? Moich (Thermoprojekt) nie polecam. Idą na ilość a nie jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp??? Moich (Thermoprojekt) nie polecam. Idą na ilość a nie jakość... Swoich (Investprojekt) na Kosciuszki nie polecam Stary to maruda, doliczaja kase za nieprzewidziane zmiany choc uzgodniono ze wszystkie w cenie, robia byki nie zmieniajac np. srednic komina po zmianie kotla z gazowego na ekogroszek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ah, zapomniałam: mogę polecić babkę, która robiłam mi zmianę pozwolenia na budowę:http://www.mtorun.pl/index.php5?main_menu=strona&main_menu_id=1&nav=firmy&sub_nav=show&firma_id=1718&page=0Nie miałam z nią wiele do czynienia, ale to co zrobiła, zrobiła dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts