daniel_torun 04.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ee to mi dom pewnie z dzialki wyniesli od razu Jak masz godną polecenia ekipę na stan surowy zamknięty to się piszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 04.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 daniel_torun zmniejsz awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 04.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 juz juz eksperymenty robię ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 04.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Co do ogrodzenia, już kiedyś pisałam że u nas są słupki i panele z siatki, ale nie w klasyczne karo tylko prostokąty. Namiary podeślę Ci na priva. Firma solidna może się z nimi dogadasz, bez problemu i przepychanek poprawili drobne sprawy juz po zapłaceniu kasy. Działkę tez mamy sporą więc szacując koszt jakiegokolwieg innego ogrodzenia łapaliśmy się za głowy. narazie mamy zostawiony front - stosunkowo mały odcinek - tam będziemy kombinowali coś ciekawszego. ja rownież poproszę namiary na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 04.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam Więc działka juz jest oficjalnie nasza - całe 1404 m Daniel, a gdzie dokładniej będziesz się budował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 04.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Grębocin , ul Toruńska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 04.02.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Grębocin , ul Toruńskato bedziemy prawie sąsiadami bo ja też w tych okolicach....pierwsza na prawo przed torami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 05.02.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No to prawie prawie. Toruńska to jest pierwsza ulica w prawo za osiedlem Budlexu. Moja działka mieści się jakieś 800 m od Olsztyńskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.02.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja rownież poproszę namiary na pw bardzo proszę poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja osobiście polecam oczyszczalnię. Jest praktycznie bezobsługowa, a nawet jak założą kanalizę to nie muszę się do niej podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Łeee, to wy nadal Toruniakami pozostaniecie, nie to co my żuczki z wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No ja też polecam oczyszczalnię, chociaż jej jeszcze nie mam, ale jak obliczyłam koszty roczne szamba, to od razu wiedziałam na co się zdecydować, mimo, że koszty początkowe oczyszczalni przewyższają koszty szamba, ale zwraca się ta różnica już po około 2 latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 05.02.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Łeee, to wy nadal Toruniakami pozostaniecie, nie to co my żuczki z wiochy Oj przepraszam - ja juz będę mieszkał w Grębocin - wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Jak masz godną polecenia ekipę na stan surowy zamknięty to się piszę..... Wiesz co, z tym naszym wykonawcom to jest tak że koleś jest dość specyficzny, ale mieliśmy go 1) z polecenia 2) sprawdzonego no i zależało nam żeby on robił całość - jak już wiesz albo jeszcze nie - ciężko znaleźć kogoś rozsądnego na wszystkie etapy. W każdym razie my się z nim dogadywaliśmy. Zrobił man wszystko bez wykończeniówki. Ma jedną poważną wadę dotyczącą określenia terminów - z tym jest naprawdę ciężko. Namiar na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a różnica pomiędzy zakupem szamba a oczyszczalni już po roku. Autentycznie nie czujemy, żebyśmy w ogóle mieli oczyszczalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.02.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Grębocin , ul Toruńskato bedziemy prawie sąsiadami bo ja też w tych okolicach....pierwsza na prawo przed torami Witam prawie sąsiadów my się akurat wyprowadzamy na wiochę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.02.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 NIe wiem jak Wy. ale jak przez pewien czas miałam ten wątpliwą przyjemność korzystania z szamba - wspomnienia traumatyczne u nas również oczyszczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 05.02.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No to będzie oczyszczalnia Ile Was ta "przyjemność" kosztowała ? Gdzie robiliście adaptację projektu ? Ja mam na razie kontakt w biurem na Kościuszki ale nie budzą mojego zaufania ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 u nas ok. 7 tyś. Oczyszczalnia bezdrenażowa roth. 20% oddał wydział środowiska przy starostwie powiatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nam oczyszczalnię wycenił facet na około 9 tys., ale dlatego tak drogo, ponieważ musimy robić nasyp, aby zachować odległość od wód gruntowych. Ja już pisałam kilkakrotnie, że dobrze mi się współpracowało z biurem projektowym Afgan. Namiarów nie mam, ale na pewno na Googlach znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts