nastka79 19.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Agnieszka, na razie nie możemy nic zabrać, bo w miejscu tarasu leży więźba. Jak chcecie się go już pozbyć to oddajcie może sąsiadowi, bo u nas na razie nie ma szans na taras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 spokojnie, do ok. 10 marca może leżeć. Potem bierzemy urlop i zabieramy się za roboty zewnętrzne. No chyba, że sąsiadowi się ten gruz przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Maya, wrzucisz w końcu jakieś zdjęcia? Nastka79 Jak może obrobie trochę temat kabiny, potyczek z kładzeniem kafli, montowania kominka i obudowy, elewacji i boniowania, załatwienia pojemników do śmieci , drzwi wew, i tysiąca innych pierdół Mówie Wam, nie spodziewałam się że to może być takie męczące. No i kwiecień zbliża się wielkimi krokami... chyba nie damy rady A wczorajsza pogoda tylko potęguje chęc mieszkania na naszej wiosce Tak czy tak, narazie nie mam na nic czasu. U Was też tak wyglądało/wygląda? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 tez tak wyglądało Łącznie z tym, że dziecko widywałam tylko raniutko i późnym wieczorem...ech...ale teraz to tylko wspomnienia Maya, za kilka miesięcy nie będziesz o tych wszystkich "akcjach" pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Agnieszka mam nadzieję!!!!!!!!!!! naprawdę na to liczę że za jakiś czas to wszystko się uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 na pewno się uspokoi. Na jakim jesteście etapie? Połozona gładź? Płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 położone gładzie, wmontowany kominek ale nie podłączony, robi się duża łazienka - płytki, zrobione ocieplenie zew i właściwie elewacja bez malowania i podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 gładzie wyszlifowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 tak ale gdzie tu jeszcze... jakoś tak niby się rusza i idzie do przodu, ale jakby ciągle za mało i za wolno. no i ten kwiecień... ech jakoś tak się oddala. Opowadaj Aga jak tam wiosna u Was? Fajna pogódka wczoraj już co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 wiosny nie oglądamy, bo ....wydłubujemy fugi i nakładamy nowe u nas szlifowali po płytkach i mimo, że fugi były już suche tak wciągnęły ten pył, że szok. A płytkarz położył fugi mimo tego, że mówiliśmy, żeby tego nie robił. Mój mąż dostaje już furii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 o kurde dużo tego do dłubania macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kuchnia 18 metrów minus meble, korytarze ponad 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No to ładnie jesteście załatwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 daj spokój... z tymi ekipami od wykończeniówki, zawsze mądrzejsi, bez komentarza. Zabezpieczaliście/acie czymś fugi? Macie gdzieś jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 nie, mamy ciemno szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A my z mężem dzisiaj jedziemy do Bydgoszczy po plytki na podłogę. Niestety w Toruniu nie ma ich na magazynie więc mamy przymusową wycieczkę do miasta obok. Tam chyba są Przynajmniej były jeszcze wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja tez w temacie fug i ich czyszczenia. W lazience mam czekoladowe i wczoraj spedzilam rozkoszna godzine na kolanach czyszczac je szczoteczka do zebow z osadow gipsu. Ale udalo sie i wygladaja rewelacyjnie. Teraz zostalo mi jeszcze do wyczyszczenia jakies 80m2 jasminowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.02.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A my z mężem dzisiaj jedziemy do Bydgoszczy po plytki na podłogę. Niestety w Toruniu nie ma ich na magazynie więc mamy przymusową wycieczkę do miasta obok. Tam chyba są Przynajmniej były jeszcze wczoraj. Wlasnie mialam zapytac jak plytki. Jakby co, pamietaj o Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ola, a jakie płytki wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja tez w temacie fug i ich czyszczenia. W lazience mam czekoladowe i wczoraj spedzilam rozkoszna godzine na kolanach czyszczac je szczoteczka do zebow z osadow gipsu. Ale udalo sie i wygladaja rewelacyjnie. Teraz zostalo mi jeszcze do wyczyszczenia jakies 80m2 jasminowych. Madzialenka macie zaimpregnowane te jeśminowe? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts