agnieszkakusi 07.03.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Asiula, ustaliłaś coś w Euroinstalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 07.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Nie, jeszcze nie. Może w piątek tam podjedziemy. Trochę ostatnio nam czasu brakuje na wszystko - a na budowę trzeba niestety jeszcze zarobić W tym tygodniu kupiliśmy styropian, to teraz nastepny zakup to chyba będzie kocioł. Cały czas wertuję forum i zastanawiam się jaki wybrać. Muszę jeszcze porozmawiać z naszym instalatorem (zdecydowaliśmy się na lokalną (czytaj chełmżyńską ) firmę. Mieliśmy namiary na pana z Torunia, który ze znacznymi zniżkami kupuje w Euroinstalu ale niestety wyjeżdża i nie będzie mógł robić instalacji w naszym domu. Ale kociołek tak na 90% będziemy kupować w Euroinstalu - tylko jeszcze nie wiem jaki. Muszę jeszcze popytać tam o inne piece niż Viessman (troszkę tańsze ). A może ty jesteś w stanie załatwić mi lepszy rabacik w Euroinstalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 nastepny zakup to chyba będzie kocioł. quote] chcialibysmy byc juz na etapie wyboru pieca piszcie, piszcie adrsy i ceny to pozniej juz sie pytac nie bede musial tylko posta odkopie nam juz stal na dzialke przywoezli i mam nadzieje ze nie rozkradna przez najblizszy miesiac jak wiele sie dziac jeszcze nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Asiula napisz mi szczegóły tego pieca i jego cenę jaką Ci zaproponowali. Zadzwonię jutro i sprawdzę za ile można go kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 08.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Nie, jeszcze nie. Może w piątek tam podjedziemy. Trochę ostatnio nam czasu brakuje na wszystko - a na budowę trzeba niestety jeszcze zarobić W tym tygodniu kupiliśmy styropian, to teraz nastepny zakup to chyba będzie kocioł. Cały czas wertuję forum i zastanawiam się jaki wybrać. Muszę jeszcze porozmawiać z naszym instalatorem (zdecydowaliśmy się na lokalną (czytaj chełmżyńską ) firmę. Mieliśmy namiary na pana z Torunia, który ze znacznymi zniżkami kupuje w Euroinstalu ale niestety wyjeżdża i nie będzie mógł robić instalacji w naszym domu. Ale kociołek tak na 90% będziemy kupować w Euroinstalu - tylko jeszcze nie wiem jaki. Muszę jeszcze popytać tam o inne piece niż Viessman (troszkę tańsze ). A może ty jesteś w stanie załatwić mi lepszy rabacik w Euroinstalu? Ja u siebie instalowałem węglowy. Hydraulik mówił, że wielu ludzi zmienia teraz gazowe na miałowe. Nawet ci, u których instalował całkiem niedawno. Podobno można teraz kupić całkiem niezły kocioł z takiego właśnie demontażu. Mi przynajmniej taki oferował, ale jak mówiłem zostałem przy węglu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 08.03.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Asiula napisz mi szczegóły tego pieca i jego cenę jaką Ci zaproponowali. Zadzwonię jutro i sprawdzę za ile można go kupić.. Aga - rozmawiałam tam o piecu Vitopend 100 typ WH1B (rzucili nam cenę ok 5 tys.). Ale jutro chcę tam jeszcze podjechać i zapytać jeszcze o inne kotły. Napiszę ci potem na priv - ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 08.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam wszystkich, My z żoną znaleźliśmy nasze nowe miejsce w Złejwsi Małej. Mamy projekt kupiony i adaptujemy go właśnie w Bydgoskim biurze Spektrum (niestety właśnie dziś sie dowiedziałem że mają ostatnio poślizgi ze względu na nawał pracy ) Witam sąsiadów z ul. Honorowych dawców krwi - działka 19-3 i 19-4. Planujemy stan surowy otwarty na koniec roku - ale co z tego wyjdzie to niewiem. Na sąsiedniej działce już stoją fundamenty - jestem ciekaw sąsiadów zza płota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 moze komu sie przyda - po co leciec do urzedu po druki http://www.bip.pinb.powiattorunski.pl/index.php?strona=4894 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu 13.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam sasiadow ze Zlejwsi Malej! My bedziemy budowac na dzialce 19/16 Obecnie jestesmy w fazie zalatwiania pozwolenia na budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 13.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam sasiadow ze Zlejwsi Malej! My bedziemy budowac na dzialce 19/16 Obecnie jestesmy w fazie zalatwiania pozwolenia na budowe... A ja czekam na WZ - okolice Topolowej w Złejwsi Małej. Kupowałeś już jakieś materiały? Czy w hurtowniach z Złejwsi też są takie długie terminy oczekiwania na materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu 13.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeszcze nie sprawdzalem... Mam nadzieje, iz nie bedzie tak strasznie i ze przetrzymuja na jakis czas material na swoim placu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 13.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zegar na tym forum chodzi już w czasie letnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeszcze nie sprawdzalem... Mam nadzieje, iz nie bedzie tak strasznie i ze przetrzymuja na jakis czas material na swoim placu... szczerze? jak ta sie pytalem o to w 3 hurtowniach to nigrzie nie chca trzymac nbawet w jednej gdzie mam kolege - maja tak zawalone place tym co klienci trzymaja od zeszlego roku, ze nic nie chca trzymac bo Szefostwo nie pozwala Sprzedane i w ciagu 2-3 dni wywiezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A my mamy hurtownie, w której nie ma najmniejszego problemu z przetrzymaniem materiałów. Żadnego problemu i obsługa miła . Wszystko kupujemy w Kaszczorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 14.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam sasiadow ze Zlejwsi Malej! My bedziemy budowac na dzialce 19/16 Obecnie jestesmy w fazie zalatwiania pozwolenia na budowe... Czy to na drodze przy Waszej działce leży gruz? Gmina wam utwardza drogę, czy własnym sumptem? Jeśli gmina to jak ich do tego zachęciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.03.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ola, u Pawła Kalinowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu 14.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Szczerze mowiac nie wiem, kto tam zrzucil gruz... Po prostu ktoregos dnia tam juz lezal i tyle... Na jakim etape jestescie? Kiedy zaczynacie prace ziemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ola, u Pawła Kalinowskiego? Tak u Kalinowskiego. Chcieliśmy kupować w jednej hurtowni i zdecydowaliśmy się na niego. Pewnie jedno wychodzi taniej drugie drożej, ale nie mamy czasu na wieczne poszukiwania tańszych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.03.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 my tez duzo rzeczy bierzemy od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 14.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Szczerze mowiac nie wiem, kto tam zrzucil gruz... Po prostu ktoregos dnia tam juz lezal i tyle... Na jakim etape jestescie? Kiedy zaczynacie prace ziemne? Jestem na etapie adaptacji liczę, że dostanę pozwolenie na budowę najpóźniej na początku lipca. Podchodze do tego realinie/pesymistycznie - w najlepszym przypadku połowa maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts