agnieszkakusi 21.02.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A ja chciałabym oficjalnie poprosić koleżankę Renatę3, która nas z boku obserwuje , żeby się do nas już zapisała. Działka, działką, ale pogadać już można. Tym bardziej jak będziemy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 u nas jutro maja konczyc dachowke na gotowo gladzie juz prawie skonczone i czesc poszlifowana w przyszlym tygodniu zamontoja brame garazowa hormana z nalazka w weekend moze wreszcie dopracujemy temat mebli kuchennych i pogadamy z czlonkiem dalszej rodziny o kladzeniu plytek chocby w kuchni i malej lazience jakos tam idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No dobrze - ujawniam sie. Czytam Was od dawna. Obecnie mieszkamy (2+2) jeszcze w Niemczech, niedaleko Norymbergii ale juz planujemy powrot i budowe domku. Narazie jestesmy na etapie szukania dzialek w okolicach Zlotorii, Kopanina. Ogladalismy tez dzialki w Oborach -wlasnie za krowkami.Budowe chcemy rozpoczac jak najszybciej. Poczatki beda ciezkie bo my bedziemy tutaj, daleko ale juz od sierpnia mam nadzieje dogladac.Doswiadczenie juz jakies mamy bo wybudowalismy jeden dom z firma budowlana w Niemczech. Zaczelismy w czerwcu a juz w listopadzie sie wprowadzalismy. Wiem ze w Polsce tempo bedzie inne.Ale narazie mamy akcje - dzialka. Z tego wzgledu ze mieszkamy daleko korzystamy z biur nieruchomosci i jestesmy w malym szoku: albo pokazuja nam dzialki nieaktualne, albo okazuje sie ze dzialka na sprzedaz ale sprawa o ustalenie wlasciciela w sadzie, problem mamy aby uzyskac dokumenty typu: warunki zabudowy itp. I tak sobie czekamy... PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, jak chcesz to dam Ci namiary na właścicieli działki w Oborach, zaraz koło mnie. Oni chcą sprzedać jeszcze 1 ostatnią działkę. Działka rolna 3000 m2, WZ chyba bez problemu uzyskasz, bo my nie mieliśmy żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 witamy! Odnośnie budowy sąsiedzi zawsze mogą pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Agnieszka, ależ równo nam wyszły te wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 bo to po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 My tez witamy. Szybko nam sie nasz wielokat rozrasta. Niestety namiarami na dzialki nie poratuje, bo kolo nas juz podobno wszystko wyprzedane. Tylko ruch budowlany zerowy. Nie zebym tesknila za koparkami itp, ale jak beda sasiedzi, to moze uda sie zalatwic droge, oswietlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nastka, jak rozmowy z Klosem? U nas wreszcie wszystko dziala jak powinno. Wpadnij na kawke to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, jak chcesz to dam Ci namiary na właścicieli działki w Oborach, zaraz koło mnie. Oni chcą sprzedać jeszcze 1 ostatnią działkę. Działka rolna 3000 m2, WZ chyba bez problemu uzyskasz, bo my nie mieliśmy żadnych. Bylismy i ogladalismy. Troche nas dojazd tam przerazil. Dzialki fajne i okolica piekna. Ale z 2 dzieci - szkola, przedszkole.... Moj maz czesto w rozjazdach, wiec bede musiala czesto sama sobie radzic z dowozeniem. Krowki zrobily duze wrazenie na moich dzieciach. Akurat musielismy przepuscic stadko . Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Magda, chętnie wpadnę popodziwiać, może w przyszłym tygodniu któregoś popołudnia, a może z Agnieszką razem, jak Piotr by poszedł do pracy, to bym nie miała problemów z trafieniem, po Ciebie Agnieszka bym podjechała, napiszcie dziewczyny co o tym sądzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, no jak nie masz prawka, to faktycznie byłby problem, ale ja i mąż mój oboje mamy samochody, więc dla nas to żadna przeszkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 nie ma problemu, jestem jak najbardziej ZA Piotr idzie do pracy 29.02. Teraz jest na urlopie. Acha, Nastka potwierdzam sobotę A fugi niech robi fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, no jak nie masz prawka, to faktycznie byłby problem, ale ja i mąż mój oboje mamy samochody, więc dla nas to żadna przeszkoda. Prawko mam i auta tez mamy dwa. Jednak jak tam zasypie sniegiem, albo mocniej popada... Troche sie tego obawiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No to jeszcze niech Magda napisze, czy w piątek przyszły by jej pasowało, chociaż piątek to może taki za bardzo rodzinny, początek weekendu, te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Prawko mam i auta tez mamy dwa. Jednak jak tam zasypie sniegiem, albo mocniej popada... Troche sie tego obawiam. Pozdrawiam Hihi, no to byśmy jechały razem z łopatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? 8 lat i prawie 5 - chlopcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 W takim razie czekam na Was w piatek. Moze i Ola sie dolaczy - oczywiscie dzieci mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? 8 lat i prawie 5 - chlopcy. To moj Tosiek bedzie mial towarzystwo - we wrzesniu konczy 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts