maya04 28.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Madzialenka, macie baaaaaaarddddddddddddzzzzzzzzzzzooooooo ładniutki domek z nadmiaru wrażeń chyba nie zdążyłam tego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzis dekarze wykonczyli 2 parapety blaszane w wykuszach i juz naprawde wszystko w tym temacie. Tak do konca nie jestem z nich zadowolony ale nie jest zle ... Jutro biore sobie 1 dien urlopu i dalej szlifuje gladzie W sobote dalej to samo ... Trzeba bylo wybrac projekt na 2 pokoje, kuchnia i lazienka to moze juz mialbym gladzie wyszlifowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dziewczyny super, że mogłyśmy się spotkać. A Madzialence dziękujemy za gościnę w jej bardzo ładnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 28.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzis dekarze wykonczyli 2 parapety blaszane w wykuszach i juz naprawde wszystko w tym temacie. Tak do konca nie jestem z nich zadowolony ale nie jest zle .... Piotr a ile dałeś za robocizne? jeśli możesz powiedzieć oczywiście Duże te parapety? czemu nie jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Bardzo milo bylo mi Was goscic. Zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 na następne babskie spotkanie zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hihi, babskie to jeszcze można zrobić, bo to 5 bab, ale z chłopami jak byśmy się chciały spotkać, to się robi 10 luda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 plus dzieciaki niedługo sezon grillowy, nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tosiek od rana wierci mi dziure w brzuchu, kiedy znowu przyjda dziewczynki. Wiec mu mowie, ze jak sie umowimy. Na co on - no to dzwon, juz nie spia. Jakos z tego wybrnelam i pojechalismy do przedszkola. A ten od progu krzyczy - a ja wczoraj mialem gosci, 3 dziewczyny. Wszyscy rodzice na mnie i w smiech. Jeden tata tylko skwitowal, ze temu to dobrze, do niego nawet jedna nie chce przyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Sylwia dziś oświadczyła, że ona z Tośkiem bardzo się kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to rewelacja. Zawsze mowilam, ze moje dziecko ma dobry gust. Nastka, Tosiek przygotowal dla Ciebie zadanie. Siedzi wczoraj wieczorem i liczy - Ciocie byly 4, dziewczynki byly 3, to ktora Ciocia nie ma dzieci? No to mowie, ze Natalia. A on na to - A DLACZEGO? No wlasnie, przygotuj dobra odpowiedz, bo obiecalam, ze zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ooooo...no to nieźle...Natalia, słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bo jeszcze nie mam domku, w którym to dziecię by mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 i to jest prawidłowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No, to ma szanse zostac zaakceptowane. Tylko on ma dobra pamiec i jak sie przeprowadzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla wszystkich zainteresowanych zjazdami i wjazdami na obwodnicę toruńską na wysokości Grabowca. ZAPOMNIJCIE O NICH Dziś obdzwoniłam wszystkich świętych w tym temacie i dowiedziałam się że to bylo wybudowane tylko i wyłącznie w celu budowlanym. Do dróg typu autostrada nie można włączać wjazdów/zjazdów bo jest to kolizyjne i nie do tego były one przeznaczone. Czyli tak jak pisał Piotrulex. Może to być ewentualnie użyte w przypadku jakiś awaryjnych sytuacji lub w późniejszym czasie dla pojazdów uprzywilejowanych (jak to się pan wyraził mają glejt). Czyli drodzy objeżdzający będziemy nadrabiać km dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hej! Agnieszka chyba bedziemy sasiadkami. Dzialka w Kopaninie niedlugo bedzie nasza - po dlugich perypetiach za tydzien podpisujemy umowe przedwstepna.A teraz prosze Was o pomoc i pewnie bede bardzo czesto prosic. Nie mieszkamy w Toruniu (jeszcze w Niemczech) wiec na poczatek bedziemy robic co sie da "na odleglosc". Domek bedzie nam budowac tesc ktory jest doswiadczonym "budowlancem" - tez nie z Torunia.Czy moge Was prosic o namiary na biuro projektowe, ktore przede wszystkim jest dobre ale tez zalatwia wszystkie formalnosci, papierki zwiazane z budowa. Wogole to jak dlugo w Toruniu trwaja formalnosci zwiazane z rozpoczeciem budowy - adaptacja projektu, pozwolenie na budowe itd? Bylismy w jednym biurze projektowym (chyba nie cieszacym sie na tym forum dobra opinia) - powiedziano nam 3 m-ce. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Renata, w którym miejscu ma być ta działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla wszystkich zainteresowanych zjazdami i wjazdami na obwodnicę toruńską na wysokości Grabowca. ZAPOMNIJCIE O NICH Dziś obdzwoniłam wszystkich świętych w tym temacie i dowiedziałam się że to bylo wybudowane tylko i wyłącznie w celu budowlanym. Do dróg typu autostrada nie można włączać wjazdów/zjazdów bo jest to kolizyjne i nie do tego były one przeznaczone. Czyli tak jak pisał Piotrulex. Może to być ewentualnie użyte w przypadku jakiś awaryjnych sytuacji lub w późniejszym czasie dla pojazdów uprzywilejowanych (jak to się pan wyraził mają glejt). Czyli drodzy objeżdzający będziemy nadrabiać km dalej. pozdrawiam Ku.wa żeby to chociaż autostrada była. Przecież w tej chwili to nie jest żadna autostrada, więc do czasu zbudowania drugiej nitki mogliby otworzyć te wjazdy. Co do opinii, że na autostradę nie może być co kawałek wjazdów to oczywiście się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Trudno mi wytlumaczyc - pod laskiem jest taka polana, naprzeciwko zabudowan (widzialam tam ladne drewniane domki). Blisko petli autobusowej, droga prowadzi sie na Obory. Nie wiem czy dobrze Ci opisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts