Ola i Krzysiek 03.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj Nastka Ty to ostoja spokoju jesteś, ja to bym wychodziła z siebie i stanęła obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 03.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Was wie, skąd można załatwić gruz? Potrzebuję trochę tego żeby dojazd do działki utwardzić - teraz mogą się kopać ciężarówki. A może macie jakie pomysły na zrobienie takiej drogi tymczasowej - 100-150 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Was wie, skąd można załatwić gruz? Potrzebuję trochę tego żeby dojazd do działki utwardzić - teraz mogą się kopać ciężarówki. A może macie jakie pomysły na zrobienie takiej drogi tymczasowej - 100-150 m. Hej Bartek I jak zakończyła sie sprawa z PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Bartek_Sl szkoda że nie wiedzałam wcześniej wywieźliśmy tego całą górę Uwaga ludziska zaczyna walkę o wycicięcie przechylonej topoli która nie znajduje się na mojej działce (oczywiście przechyla się na naszą stronę ) ciekawe ile mi to czasu zajmie. Zaczynam przyjmowac zakłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 03.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Was wie, skąd można załatwić gruz? Potrzebuję trochę tego żeby dojazd do działki utwardzić - teraz mogą się kopać ciężarówki. A może macie jakie pomysły na zrobienie takiej drogi tymczasowej - 100-150 m. Ja mam ten sam problem, tylko troche krótszy ok. 70 m. Przyłączam się. POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dotarlam do etapu ogradzania sie. Znacie jakiegos dobrego czlowieka, ktory zrobi mi brame wjazdowa i furtke wg mojego projektu i nie zrujnuje mi kieszeni? Maya, jak wycena drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dotarlam do etapu ogradzania sie. Znacie jakiegos dobrego czlowieka, ktory zrobi mi brame wjazdowa i furtke wg mojego projektu i nie zrujnuje mi kieszeni? Maya, jak wycena drzwi? podepne sie chcemy taki stelaz stalowy a do tego sami poprzykrecamy sobie drewniane elementy - chcemy taki w miare nie przezroczysty plot brama przesuwna nie za szeroka i standardowa furtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 04.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ja muszę dzisiaj podjąć ostateczną decyzję - gaz z butli - za 3-4 lata - z ziemi , pompa ciepła , więcej możliwości nie widzę.... Liczyłem prąd ale wydaje mi się opłacalny w domach ok 120-140m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 04.03.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dotarlam do etapu ogradzania sie. Znacie jakiegos dobrego czlowieka, ktory zrobi mi brame wjazdowa i furtke wg mojego projektu i nie zrujnuje mi kieszeni? Maya, jak wycena drzwi? co do ogrodzenia to raczej nie pomoge- mamy panele siatkowe, a o froncie z furtką nawet jeszcze nie marze Musze pana od drzwi pogonić bo na wczoraj mial przygotować wycenę ale jakoś nic nie doszło, a nie miałam już jak do nich pojechać. Temat drzewo: no więc o dziwo kwalifikuję się do ciachnięcia, może nie całkowitego ale to i tak wystarczy. I tu muszę pochwalić straż pożarną - po telefonie oddzwonił do mnie pam strażak z Osieka i pojechał obejrzeć topole!!! Co Wy na to!! szok normalnie przeżyłam. Oczywiście coby nie było tak różowo, to w związku z tym, że jest to drzewo sąsiadów letnisowych to oni to muszą zgłosić Nastka jak z kominem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No wczoraj mielismy udany dzień - zgłosiliśmy szkodę, likwidator powinien się pojawić w ciągu 2 dni. Zamówiliśmy okna, popołudniu babka była na obmiarze. Zdecydowaliśmy jaką zamówimy dachówkę. Teraz musimy szybko zdecydować się na elektryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 My byc moze wczoraj przez przypadek znalezlismy dobrego kafelkarza z wolnymi jeszcze w tym miesiacu kilkoma dniami. Cena za polozenie metra standardowych rozmiarow kafelki to 35 zeta. w sobote sie spotykamy u nas w domku i rozmawiamy bylismy w serwitorze na polnej wczorak aby cos dla siebie znalezc ale tej glazury jest za duzo a cos kupic trzeba ...Osiolkowi zloby dano ... troche mnie zdziwily kabiny z brodzikiem za ponad 2 koła gdyz tanszej tam nie sposob kupic - licytuje wiec na allegro, na razie 400,01 pln i naprawde podoba mi sie W naszej ofercie znajdą Państwo ekskluzywną i wysokiej jakości kabinę prysznicową wykonaną z bezodpryskowego szkła oraz aluminiowej ramy. W komplecie jest również akrylowy brodzik. Materiał: 5 mm szkło bezodpryskowe Brodzik ABS Aluminiowa rama WYMIARY : Dlugosc 900 X Szerokosc 900 X Wysokosc 2000 mm Jesli chodzi o plytki to pewnie zdecydujemy sie na jakas jedna popularna i niedroga firme z ktorej bedziemy wszystkie wybierac. Co Wy macie u siebie. Na razie robimy tylko dolna, mniejsza lazienke i tam raczej wszystko oszczednie w standardowych spokojnych kolarach i tanszym wyposazeniu Zaszalejemy z wyposazeniem moze w lazience na pietrze ale na to przyjdzie czas pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 My wczoraj zamówiliśmy dachówkę. Padło na Bogen Innovo 12 czerwona angoba. Teraz musimy domówić jeszcze okna, ale ciągle nie wiemy czy wybrać Veluxy czy Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.03.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Podobno Veluxy są lepsze jakościowo, ale to tylko zasłyszana opinia. U rodziców są Veluxy i nie ma z nimi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No właśnie opinie słyszałam różne, jedni mówią, że Veluxy lepsze inni, że Fakro. Ciężkie czasem te decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Podobno Veluxy są lepsze jakościowo, ale to tylko zasłyszana opinia. U rodziców są Veluxy i nie ma z nimi problemu. podobno ja mam Velux ale to nie za dlugo wiec nic nie powiem moj velux ma klamke na gorze a slyszalem ze fakro ma na dole - czasami to moze byc wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Veluxy już też mają opcję z klamką na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 05.03.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zazdroszcze Wam tak zaawansowanych prac. My jestesmy na etapie wyboru projektu. I chcialam ponowic moja prosbe o kontakt na architektow do adaptacji projektu, zalatwiajacych szybko wszelkie papierkowe formalnosci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Veluxy już też mają opcję z klamką na dole lazienkowe powlekane tez? jesli tak to przegapilem sprawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.03.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Renata, wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Veluxy już też mają opcję z klamką na dole lazienkowe powlekane tez? jesli tak to przegapilem sprawe ... Hm, tutaj ci nie odpowiem, bo ja nie potrzebuję łazienkowych, ale interesowałam się podwójnie lakierowanymi z nawiewnikami i one mają też opcję z klamką na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts