Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

Bartek_Sl szkoda że nie wiedzałam wcześniej wywieźliśmy tego całą górę :(

Uwaga ludziska zaczyna walkę o wycicięcie przechylonej topoli która nie znajduje się na mojej działce (oczywiście przechyla się na naszą stronę :evil: ) ciekawe ile mi to czasu zajmie. Zaczynam przyjmowac zakłady :wink:

Czy ktoś z Was wie, skąd można załatwić gruz? Potrzebuję trochę tego żeby dojazd do działki utwardzić - teraz mogą się kopać ciężarówki. A może macie jakie pomysły na zrobienie takiej drogi tymczasowej - 100-150 m.

Ja mam ten sam problem, tylko troche krótszy ok. 70 m.

Przyłączam się.

POMÓŻCIE

Dotarlam do etapu ogradzania sie. Znacie jakiegos dobrego czlowieka, ktory zrobi mi brame wjazdowa i furtke wg mojego projektu i nie zrujnuje mi kieszeni?

Maya, jak wycena drzwi?

podepne sie

chcemy taki stelaz stalowy a do tego sami poprzykrecamy sobie drewniane elementy - chcemy taki w miare nie przezroczysty plot

brama przesuwna nie za szeroka i standardowa furtka

Dotarlam do etapu ogradzania sie. Znacie jakiegos dobrego czlowieka, ktory zrobi mi brame wjazdowa i furtke wg mojego projektu i nie zrujnuje mi kieszeni?

Maya, jak wycena drzwi?

co do ogrodzenia to raczej nie pomoge- mamy panele siatkowe, a o froncie z furtką nawet jeszcze nie marze :)

Musze pana od drzwi pogonić bo na wczoraj mial przygotować wycenę ale jakoś nic nie doszło, a nie miałam już jak do nich pojechać.

Temat drzewo: no więc o dziwo kwalifikuję się do ciachnięcia, może nie całkowitego ale to i tak wystarczy. I tu muszę pochwalić straż pożarną - po telefonie oddzwonił do mnie pam strażak z Osieka i pojechał obejrzeć topole!!! :o Co Wy na to!! szok normalnie przeżyłam. Oczywiście coby nie było tak różowo, to w związku z tym, że jest to drzewo sąsiadów letnisowych to oni to muszą zgłosić :-?

Nastka jak z kominem?

My byc moze wczoraj przez przypadek znalezlismy dobrego kafelkarza z wolnymi jeszcze w tym miesiacu kilkoma dniami. Cena za polozenie metra standardowych rozmiarow kafelki to 35 zeta. w sobote sie spotykamy u nas w domku i rozmawiamy

bylismy w serwitorze na polnej wczorak aby cos dla siebie znalezc ale tej glazury jest za duzo a cos kupic trzeba ...Osiolkowi zloby dano ...

troche mnie zdziwily kabiny z brodzikiem za ponad 2 koła gdyz tanszej tam nie sposob kupic - licytuje wiec na allegro, na razie 400,01 pln i naprawde podoba mi sie :wink:

W naszej ofercie znajdą Państwo ekskluzywną i wysokiej jakości kabinę prysznicową wykonaną z bezodpryskowego szkła oraz aluminiowej ramy.

W komplecie jest również akrylowy brodzik.

Materiał:

5 mm szkło bezodpryskowe

Brodzik ABS

Aluminiowa rama

WYMIARY :

Dlugosc 900 X Szerokosc 900 X Wysokosc 2000 mm

Jesli chodzi o plytki to pewnie zdecydujemy sie na jakas jedna popularna i niedroga firme z ktorej bedziemy wszystkie wybierac. Co Wy macie u siebie. Na razie robimy tylko dolna, mniejsza lazienke i tam raczej wszystko oszczednie w standardowych spokojnych kolarach i tanszym wyposazeniu

Zaszalejemy z wyposazeniem moze w lazience na pietrze ale na to przyjdzie czas pozniej