agnieszkakusi 03.04.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Tyle, że jedno z rodziców musi być zameldowane razem z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 03.04.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A ponieważ sprawdziłem jeszcze żłobki - Młodszego poślemy tam od września- juz wiem że przy żłobkach nie ma możliwości aby dziecko było spoza gminy. Gmina nie przekazuje pieniędzy w przypadku żlobków. Tak więc "A to Polska właśnie" staje się baardzo aktualne. A żłobki polecam bardzo. Stereotypy kłamią, mam to doświadczenie po Starszym synu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.04.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja też polecam żłobki Przypominam, że jest coś takiego jak ochrona danych osobowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Znacie dobrego ortodonte w Toruniu? Najchetniej dzieciecego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Renata, dlaczego nie wpadłaś na kawę? Bylismy w drugie Swieto rano. Jeszcze bedzie okazja do spotkania. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A ponieważ sprawdziłem jeszcze żłobki - Młodszego poślemy tam od września- juz wiem że przy żłobkach nie ma możliwości aby dziecko było spoza gminy. Gmina nie przekazuje pieniędzy w przypadku żlobków. Tak więc "A to Polska właśnie" staje się baardzo aktualne. Powiem,Ci ze tak nie tylko jest w Polsce. Mieszkamy w Niemczech, w polowie roku przeprowadzalismy sie do innej gminy i przypadek dokladnie taki sam. Jedna gmina nie chce finansowac przedszkola w drugiej gminie. Najwazniejszy meldunek dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 03.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Znacie dobrego ortodonte w Toruniu? Najchetniej dzieciecego. My chodzimy do Dominiki Rakowieckiej przyjmuje przy Kaszowniku.Wiele osób mi ją polecało więc zdecydowaliśmy się na nią ale jeszcze za wiele nie mogę powiedzieć bo jestesmy dopiero po 2 wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 W temacie zlobka i przedszkola Zona jest zamekdowana w Toruniu ja jestem zameldowany we Wielkiej Nieszawce mieszkamy w Grebocinie gm. Lubicz budujemy sie we Wielkiej Nieszawce Corka chodzi do zlobka w Toruniu bo zona ma tam meldunek a jak bedzie uruchomione przedszkole we Wielkiej Nieszawce to z zapisem tez nie bedzie problemu gdyz ja tam mam meldunek samochod jest na mnie gdyz po za miastem sa nizsze stawki OC mamy z temi meldunkami namieszane celowo i wybieramy zawsze lapsza dla nas opcje np. przed 2US jest latwiej zaparkowac auto i wlasnie tam sie rozliczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.04.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no i decyzja zapadła. Sprzedajemy auto. Gdyby ktoś z Was słyszał o kimś chętnym na passata kombi 99 rocznik to poproszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 04.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 szukam i szukam dziś tej naszej grupy a tu zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.04.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 mogę zmienić na inną nazwę - czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 mogę zmienić na inną nazwę - czekam na propozycje szczerze Ci powiem, ze chcialem niedawno zaproponowac zmiane nazwy tematu lub nawet zamkniecie i zalozenie bardziej aktualnego ta nazwa co jest jak najbardziej mi odpowiada i pokrywa sie z moim podpisem: "Pozdrowienia z Torunia i okolic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.04.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wydaje mi się, że założenie nowego byłoby bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Tak jest dobrze, tylko czasem mnie cholera bierze jak pamiętam, że o czymś czytałam a nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.04.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 a wyszukiwarka działa jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.04.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Znacie dobrego ortodonte w Toruniu? Najchetniej dzieciecego. My chodzimy do Dominiki Rakowieckiej przyjmuje przy Kaszowniku.Wiele osób mi ją polecało więc zdecydowaliśmy się na nią ale jeszcze za wiele nie mogę powiedzieć bo jestesmy dopiero po 2 wizycie. Bardzo dziekuje. Moze jeszcze ktos zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Moze jeszcze ktos zna? Moja siostra chodziła kilka lat temu do Beaty Sielatyckiej na Kościuszki. Siostra sobie bardzo chwaliła, ale nie wiem czy to ortodonta dziecięcy (siostra miała aparat w wieku 20 lat gdzieś, więc ona pewnie nie dziecięcy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wczoraj zaplacilismy za panele - prawie wszystkie w promocji za niecale 30 zeta a i tak do zaplaty 3500 . zadne dodatki do nich jeszcze nie kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 04.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miła Pani w "nowym" Urzędzie Gminy powiedziała:" Nie ma takiej możliwości aby nasza gmina dopłacała do Pańskiego dziecka w przedszkolu" I to tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miła Pani w "nowym" Urzędzie Gminy powiedziała: " Nie ma takiej możliwości aby nasza gmina dopłacała do Pańskiego dziecka w przedszkolu" I to tyle.... dziwisz sie? skoro my za dziecko w zlobku placimy z 200 pare zeta miesiecznie to pewnie nie jest nawet 1/3 kosztow jego pobytu. ktos wiec doplaca. dziwne gdyby doplacala "obca" gima ktorej formalnie nie jest sie mieszkancem gdy nawet dla mieszkancow jest tych miejsc za malo ... mnie to nie dziwi i dlatego mamy meldunki jak wyzej dzis pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts