piotrulex 04.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 nasze panele to: dab bergendab bielonydab chateau dab palony deska - salon hikora pasadena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 04.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miła Pani w "nowym" Urzędzie Gminy powiedziała: " Nie ma takiej możliwości aby nasza gmina dopłacała do Pańskiego dziecka w przedszkolu" I to tyle.... dziwisz sie? skoro my za dziecko w zlobku placimy z 200 pare zeta miesiecznie to pewnie nie jest nawet 1/3 kosztow jego pobytu. ktos wiec doplaca. dziwne gdyby doplacala "obca" gima ktorej formalnie nie jest sie mieszkancem gdy nawet dla mieszkancow jest tych miejsc za malo ... mnie to nie dziwi i dlatego mamy meldunki jak wyzej dzis pisalem A mnie to dziwi bo skoro ja będe zameldowany w nowej gminie to moje podatki będa tam wpływac co oznacza że będę dopłacał do przedszkola w gminie z którego nie będe korzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miła Pani w "nowym" Urzędzie Gminy powiedziała: " Nie ma takiej możliwości aby nasza gmina dopłacała do Pańskiego dziecka w przedszkolu" I to tyle.... dziwisz sie? skoro my za dziecko w zlobku placimy z 200 pare zeta miesiecznie to pewnie nie jest nawet 1/3 kosztow jego pobytu. ktos wiec doplaca. dziwne gdyby doplacala "obca" gima ktorej formalnie nie jest sie mieszkancem gdy nawet dla mieszkancow jest tych miejsc za malo ... mnie to nie dziwi i dlatego mamy meldunki jak wyzej dzis pisalem A mnie to dziwi bo skoro ja będe zameldowany w nowej gminie to moje podatki będa tam wpływac co oznacza że będę dopłacał do przedszkola w gminie z którego nie będe korzystał. jesli juz bedziesz zameldowany, podatki juz beda wplywac a co oznacza ze juz bedziesz doplacac a Pani dalej bedzie mowila tak samo to wtedy sie zdziwie jak mialem kilkanascie lat i nie mialem prawa jazdy zostalem zlapany na wiosce przez zmnajomego policjanta gdy jechalem swoim autek, ktore dostalem na gwiadke w wieku 14-lat. tez mu powiedzialem ze zrobie kurs, zdam i bede mial prawko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 majsterki kazali przywieźć na poniedziałek farby okap w kuchni wymórowany dechy na suficie zawieszone ściana do połowy obłożona płytką ceglaną, kafle w kuchni poożone, otwory drzwiowe przygotowane do osadzenia drzwi i to wszystko od środy Trzebabyło poprzedna ekipę dawno pogonić!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ludziska gdzie BLATY DREWNIANE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 blaty drewniane bym poszukal w firmie ktora robi w drewnie kuchnie pod wymiar ... od pochlaniacza do komina mamy jakies 2,5m. kupilismy w obi prostokatna rure + wszelkie ksztaltki o wymiarach okolo 5x10cm i wpakowalismy ja w sciane - swietna sprawa ... powoli malujemy gore. na razie gruntem czyli w naszej werski tania biala farba rozcienczona nieco z woda ... jakie Wy polecacie farby kolorowe docelowe na malowanie scian wewnatrz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ola, super zdjęcie w avatarku Tom, nie masz możliwości zameldowania u kogoś w Toruniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 piotrulex, mu kupiliśmy wszędzie dekorala - gdzie się dało kolory gotowe reszta z mieszalnika. Tylko w kuchni nie mogłam się przekonać do żadnego i wzięłam na 2 ściany ticurille. Agnieszka- widok z tarasu, była tęcza, ale tu tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Agnieszka- widok z tarasu, była tęcza, ale tu tego nie widać widac, widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2008 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 widać po lewej stronie od drzewa i nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 07.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ludziska gdzie BLATY DREWNIANE??? W DLH na Grudziądzkiej (za udzędem miejskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ludziska gdzie BLATY DREWNIANE??? A w Ablerze na Mazowieckiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Szukam ekipy do tynków i posadzek. Tanich i dobrych, bo moich majstrów mam dosyć. Oby do końca kwietnia - albo dokończą albo ich wywalam. Z góry dzięki za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 tynki gipsowe - mam znajomego, który robi maszynowo. Zależy jakie chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wszystko jedno - chcemy ekipy, która będzie porządna i uczciwa. No i pracowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no nie wiem czy wszystko jedno, bo jednak tynki gipsowe są trochę słabsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Szukam ekipy do tynków i posadzek. Tanich i dobrych, bo moich majstrów mam dosyć. Oby do końca kwietnia - albo dokończą albo ich wywalam. Z góry dzięki za wszelkie namiary. Nastka moge dać Ci namiary na tynki gipsowe. My jestesmy baaardzo zadowoleni. Wszystko równe jak pupcia niemowlaczka Ekipa porządna, sprawna do niczego przyczepić się nie można. Posadzki też ostatnio wylewalismy, ja nie widzialam, ale Krzysiek mówi, ze też ok. Także mogę polecić z pełnym przekonaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ola, to poproszę. A jaka jest aktualnie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ..... przepraszam lecz spodobal mi sie taki suwaczek i tez sobie taki zapodalem ) mysle, ze kolezanka sie nie pogniewa? z terminem to bardzo malo prawdopodobne lecz ambitny plan jest. Koncowka kwietnia jest dla mnie bardzo wyczerpujaca zawodowo wiec tym bardziej powatpiewam w ten termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts