piotrulex 12.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 w 2M mamy parapety zewnetrzne do odbioru Jakie wybraliście? Zapodaj jakąś fotkę. ciemny braz http://www.koncajs.pl/ 2M wlasnie ich ma w ofercie fotki nie wiem jak sie wstawia najpierw musze znalezc czas aby je odebrac kolejny pokoj wymalowany tzw gruntem:) nieco posprzatany salon dzis zamowione schody w aclo solec kujawski - montaz ma sie zakonczyc do .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30.04.2008 roku tak wiec za maksymalnie 18 dni przyjechaly tez panele i troche tego bylo do noszenia pozdro koncze bo na Nieszawce niestety nie siega umts i na gprs-ie jade - w weekebdy pomieszkujemy u moich rodzicow co by miec wiecej czasu na sprawy budowlane gdyz budowa blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 no to może solidarnie wszyscy coś wkleją??? coby wątek troche fotek miał też??? No i co???????? Chętnych brak??!! chwalcie się swoimi działkami!!!!! bo rózne etapy budowy są, ale działki mamy Wszyscy!!!!! http://images25.fotosik.pl/193/a523c7f6216c6f5em.jpg http://images27.fotosik.pl/193/7a188136a3ea6a6bm.jpg http://images34.fotosik.pl/215/ad0a5270af98c370m.jpg http://images33.fotosik.pl/215/901ce50d2f455daam.jpg http://images34.fotosik.pl/215/376be760d911a960m.jpg no dobra... mam nadzieję że nie zostanę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 fotki nie wiem jak sie wstawia Piotrulex nie ściemniaj tylko wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Pewna obciążona Kobieta mnie molestowała, żebym cosik wkleiła więc specjalnie dla niej wklejam... salon dawno dawno temu http://images24.fotosik.pl/195/8a5618c3b3aa7f28.jpg a tu salon obecnie http://images31.fotosik.pl/215/915b655197050636.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 dzięki Ci dobra kobieto, ludziska dawać foty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 dzięki Ci dobra kobieto, ludziska dawać foty!!!!! to ze strachu przed myszami zrobiłam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 dobry szantaż nigdy nie jest zły, no to jak nie chcecie mieć z myszami doczynienia to dawać FOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no i co Wszyscy się przestraszyli czy pogoda wypędziła sprzed kompów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Maya super było się z Wami spotkać. Fajnie tam już u Was. Teraz już musi być z górki. Po obejrzeniu Waszej łazienki zastanawiamy się poważnie nad Alabastrino. A co do Geberita to mamy jakieś 26 cm. Ufff trochę mi ulżyło bo już miałam stracha, że będziemy musieli podnosić. No i piękna pogoda dzisiaj była - akurat na odwiedziny Jeszcze jakieś 3 - 4 m-ce i będzie można nas odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Maya super było się z Wami spotkać. Fajnie tam już u Was. Teraz już musi być z górki. Po obejrzeniu Waszej łazienki zastanawiamy się poważnie nad Alabastrino. A co do Geberita to mamy jakieś 26 cm. Ufff trochę mi ulżyło bo już miałam stracha, że będziemy musieli podnosić. No i piękna pogoda dzisiaj była - akurat na odwiedziny Jeszcze jakieś 3 - 4 m-ce i będzie można nas odwiedzać no ja to mam nadzieję że 3/4 miechy to nie będziemy czekać na spotkanie Fajnie kochana to będzie jak: podniosą geberity i zrobią znów na nich płytki przyjdą i dokończą płytki w korytarzu położą podłogi wstawimy mable do kuchni wywietrzeje smród farby będzie porządek i się wprowadzimy Cieszymy się że płyteczki się spodobały. Mówiłam Ci że pewnie złudzenie z tymi Waszymi za niskimi geberitami - toż coś takiego moze tylko mnie spotkać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 http://forum.muratordom.pl/post2260852.htm?highlight=alabastrino#2260852 Ola tu masz troche fotek z alabastrino u ludzi w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dzięki Maya, zaraz polukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 u nas na pietrze wymalowane na gotowo sufity i dokonczone gruntowanie sian w naszej sypialni posprzatalismy salon i wywiezlismy smieci nadajace sie do segregacji - nic nie palimy tylko wszystko do segregacji - POLECAM jutro jedziemy wybrac jakies niedrogie plytki na podloge we wiatrolapie, 6 schodkow, podest parteru oraz mala dolna garederobe - taka jedna okolo 10 metrowa calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.04.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 N razie przez internet zamowilismy pochlaniacz teleskopowy plyta gazowa 5-palnikowa lodowka 200cm nie wiemy jaki kupic piekarnik a musimy to zrobic - ktos cos podpowie co on musi miec a co jest zbedne. wersja ekonomiczna w inoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Maya - plot sie robi i przy odrobinie szczescia bedzie prawie gotowy do konca tygodnia. Prawie, bo bez furtek i bramy, ale co tam. Da sie juz cos posadzic, a na tym mi teraz zalezy najbardziej. Niestety moja dzialka wyglada teraz jak wielkie kretowisko - mam 6 13-tonowych kupek ziemi, a jeszcze 2 dojada. Zrobie dzis zdjecia, to wkleje - nie zebym przesadna byla . Co do wod gruntowych - u nas sa na poziomie 0,5m i nie zmieni tego nawet row biegnacy za dzialka ani zbiorniki zbierajace wode. Czesem woda spada do 1m, ale niezmiernie zadko. Dlatego tez mamy dom wyniesiony okolo 0,5 ponad poziom. A marzyl mi sie taras na poziomie ziemi . Ale trzeba znalezc plusy takiej sytuacji - krety nie maja szans. Pozdrowienia dla wszystkich Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.04.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Maya - plot sie robi i przy odrobinie szczescia bedzie prawie gotowy do konca tygodnia. Prawie, bo bez furtek i bramy, ale co tam. Da sie juz cos posadzic, a na tym mi teraz zalezy najbardziej. Niestety moja dzialka wyglada teraz jak wielkie kretowisko - mam 6 13-tonowych kupek ziemi, a jeszcze 2 dojada. Zrobie dzis zdjecia, to wkleje - nie zebym przesadna byla . Pozdrowienia dla wszystkich Magda fajnie że się odezwałaś Jeny kto cie tak ukochał z tą ziemią? masz jakieś wejścia? Dawaj dawaj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 fajnie że się odezwałaś Jeny kto cie tak ukochał z tą ziemią? masz jakieś wejścia? Dawaj dawaj te zdjęcia Ano, mialam mozliwosc zalatwienia 100 ton ziemi tylko po kosztach transportu. I cale szczescie, bo inaczej poszla bym z torbami. A tak moj ogrod ma szanse zaczac niedlugo jakos wygladac. Wnetrze domu zostawiam sobie na jesien i zime, a teraz ruszam w zielen. Moze masz ochote na herbatke - meliska czeka . Jesli dobrze rozumiem masz w lazience alabastrino - juz Ci zazdroszcze. Ja za pozno je zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.04.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 u nas roboty zewnętrzne. Nawet skrobanie fug zostawiliśmy "na potem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 u nas roboty zewnętrzne. Nawet skrobanie fug zostawiliśmy "na potem" A Ty nie mialas byc u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.04.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jutro, kochanie jutro.... Szef dziś jest ostatni dzień przed urlopem i musi nam wszystko przekazać. Nie mogłam sobie pozwolić na siedzenie w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts