piotrulex 10.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No coś może się ruszy - na jutro znowu umówieni oglądacze... A kredyt nam zwiększą bez problemu w koncu to ich interes i zarobek wiec dlaczego maja nie zwiekszyc. tylko raczki zacieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Właściwie to z tymi pomponami to nawet bym chyba nie wpadła, może zatrudnię jakąś studentkę, co by wykrzykiwała - jak ci przed tanią książką faktycznie to nie jest zly pomysl tylko wtedy lepiej w zime sprzedawac gdyz glosniej krzycza, latem strasznie glos im slabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Bo latem w upały to pracodawca musi napoje dostarczać pracownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przez ten ogrod mam niezle zaleglosci. OLENKO, GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN MAKSIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 podnosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziś u nas wchodzą hydraulicy. Robi się też ogrzewanie. Muszę się umówić z posadzkarzem... Coś tam idzie do przodu, szkoda że tak powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziś u nas wchodzą hydraulicy. Robi się też ogrzewanie. Muszę się umówić z posadzkarzem... Coś tam idzie do przodu, szkoda że tak powoli zawsze trzeba byc optymista wiec skoncentruj sie na slowie "idzie" a nie na "powoli" ja musze rozebrac 10m rusztowanie z drewnianych dragow, ktore tylko straszy przy jednej ze scian oraz przykrecic syrene alarmowa i rozebrac inne rusztowanie. jakos tak nie ma kiedy . raz za goraco, raz za zimno, pozniej za mocno wieje a na koniec juz za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zamówienie na wc, umywalki, wannę i kabinę w trakcie realizacji. Kupiłam w dwóch sklepach w necie. Dostawa w przyszłym tygodniu No i ceny fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Akurat wczoraj też zajmowałam się wybieraniem ceramiki Co zakupiłaś? Ja chyba wezmę Koło serię Quattro na dól a Ego do góry... Do prysznica drzwi Niven. Tylko na wannę nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.06.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Natalia, widziałaś cenę drzwi prysznicowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Widziałam - 2300. Ale mamy rabacik nienajgorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Akurat wczoraj też zajmowałam się wybieraniem ceramiki Co zakupiłaś? Ja chyba wezmę Koło serię Quattro na dól a Ego do góry... Do prysznica drzwi Niven. Tylko na wannę nie mogę się zdecydować... Ja zdecydowałam się na Cersanit Iryda na dół, a do góry Cersanit Etna umywalka i Cersanit Delfi wc i bidet. Kupowałam w necie w dwóch sklepach: w http://www.łazienkaplus.pl kupiłam wannę i dodatkowo sprowadzą mi kabinę mimo, że się tym nie zajmują To się ucieszyłam, bo cena super. A drugi sklep to http://www.kati-kati.pl tam zamówiłam resztę Zostały mi jeszcze baterie do wybrania, ale nic mi w oko jeszcze nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 12.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Możecie polecić mi dachówki ceramiczne - jeśli jesteście zadowoleni ze swoich to powiedzcie proszę jaki producent i ewentualnie skąd braliście Będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja jestem zadowolona i z obsługi i ceny i efektu na dachu. Kładliśmy Bogen Innovo 12 - kupowaliśmy na Polnej w A-R Dach bis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 czy ktoś wie jak się zaklina deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No chyba ma w końcu wieczorem padać dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 czy ktoś wie jak się zaklina deszcz? o ja też się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 o cześć Aga A co Ty robisz w Toruniu? Dziewczyny, wstaję codziennie o 3.30, żeby podlewać trawniki. Niestety to ciągle mało. Dziś uruchamiamy studnię z wodą z oczyszczalni...aż boję się rachunku za wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Agnieszka, a co w końcu wyszło z tą twoją trawą? Spalona od słońca pewno co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 o cześć Aga A co Ty robisz w Toruniu? Szuka deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts