nastka79 24.06.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My za naszą studnię płaciliśmy 1000 zł, bo ma 10m głębokości, ale wasza mogłaby być przecież płytsza, bo to by nie była woda do picia. Koszt hydroforu to jakieś 200 zł. A filtrów nie potrzebujecie, bo to woda nie do picia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 będziemy mysleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 24.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Czy możecie napisać z czego robiliście instalacje centralnego ogrzewania i wody, miedź czy plastik ?I jeśli plastikowe to jakie: zgrzewane czy inne.Możecie polecić jakichś konkretnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 chcielismy robić plastik, ale u mnie w firmie stanowczo mi odradzono. Zrobiliśmy z miedzi. Jakie będziesz miał ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My robimy wodę w tworzywie (ogrzewanie mamy elektryczne). Mojego męża siostra pracuje w instalacjach i stwierdziła, że miedź to przeinwestowanie, a trochę się na tym zna, bo zajmuje się tylko tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 zależy jeszcze jakie jest ogrzewanie. Jesli miałowe to musi być z miedzi ze wględów bezpieczeństwa. W przypadku przegrzania pieca, pierwsze uderzenie w rury może rozwalić instalację, miedź wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.06.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dlatego napisałam, że mówię o wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 no to teraz tylko Donkk musi się sprecyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 24.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ale do Ciebie ode mnie nie jedzie się przez las Zostaje Nowa Wieś albo Grabowiec. Dobrze kombinujesz: Osiek nad Wisla, czyli za Grabowcem, piekna okolica (wg mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No to będziesz "sąsiadować" z Mają z forum. Dziś przychodzą pierwsi klienci na nasze mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 24.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Bede bardzo wdzieczna za pomoc. W celu latwiejszego kontaktu wysylam na PW telefon do siebie a jak znajdziecie chwile to zapraszam na kawe. A co do stawki, to chyba jakas pomylka. Obdzwonilam wszystkich znajomych w Toruniu i Bydgoszczy, ktorzy maja nanie i NIKT nie placi wiecej niz 600 zl. Mysle, ze tu zadzialal mechanizm - mieszczuchy sie pobudowaly to maja kase. A jak maja to skubnijmy tez dla siebie. Burza byla pierwsza klasa. Ja je uwielbiam. Tylko niepotrzebnie wieczorem wystawialam sie komarom na pozarcie podlewajac ogrod. Pozdrawiam Magda Numer zachowam, a Ty zachowaj kawe, bo my bedziemy tylko na tydzien i tym razem nie zdazymy wpasc, wiec moze kolejnym?? A te wysokie stawki opiekunek przerastaja juz niemal stawki brytyjskie, z zastrzezeniem, ze w Anglii mozna ubiegac sie o doplate od panstwa na ten cel (wiec w sumie nie wypada to az tak strasznie), no a w Polsce... I mieszkajac na wyspie zapomnialem co to meszzki i komary - klimat niby cieplejszy i zdecydowanie bardziej wilgotny, a nie uswiadczysz tu tego dziadostwa. A kto widzial juz nowe fontanny-ponoc ciekawie sie prezentuja, moze dam rade obejrzec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 24.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No to będziesz "sąsiadować" z Mają z forum. Dziś przychodzą pierwsi klienci na nasze mieszkanie To chyba dobrze, nie?? W obydwu przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No przecież na końcu gęba mi się śmieje - pewnie, że dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 24.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 no bo w Osieku ostatnio dużo domów się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 24.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 24.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Będę miał piec na ekogroszek, jescze nie wiem jakiego producenta, o tym będę myślał później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 24.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Generalnie c.o. chyba będę robił z miedzi, a wodę z tworzywa tylko właśnie nie mam pomysłu jakiego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 24.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wiem że tego nielubicie, ale nie mogę się dokopać do firm od schodów drewnianych. Polećcie jakieś z kujawsko-pomorskiego. PROSZĘ. Sprawa dość paląca bo majster stwierdził że ładniejsze będą drewniane i mam czas do piątku żeby się zdecydować drewno czy beton. A swoją drogą to się w końcu ruszyło znaczy zaczeli murować ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 24.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wiem że tego nielubicie, ale nie mogę się dokopać do firm od schodów drewnianych. Polećcie jakieś z kujawsko-pomorskiego. PROSZĘ. Ja wybralem schody azurowe (zrezygnowalem z betonowych) http://www.alcoschody.pl/ Solec Kujwaski, bardzo przystepne ceny, szybkie terminy realizacji i bardzo dobrej jakosci. Mozesz na miejscu u nich zobaczyc wystwake schodow , tralek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts