agnieszkakusi 28.04.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Słuchajcie, jakie macie ustalone kwoty z fachowcami za położenie kanalizy i rozciągnięcie rurek do co, wody i podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 28.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Słuchajcie, jakie macie ustalone kwoty z fachowcami za położenie kanalizy i rozciągnięcie rurek do co, wody i podłogówki? My zapłacimy 2.900,- za wszystko co wymieniłaś - chociaż planuję jeszcze ponegocjować Podłogówki mamy sporo bo prawie cały parter plus łazienka na górze. A mam pytanie do tych co się "wykańczają" - może macie namiary na jakiegoś fachowca od płytek? Będzie mi potrzebny w lipcu (nasz umówiony wcześniej pan wyjechał za granicę... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.04.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 ja mam dwóch ludzi na czerwiec. Cena 28/metr. Jeszcze nie negocjowałam.Asiula, ile masz pokoi i łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 28.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Mamy dwie łazienki, cztery pokoje + salon. 28 za m2 to znośna cena. Ja usłyszałam 35 - 40 za m2... a u nas będzie prawie cały parter w płytkach Aż mnie głowa boli jak pomyślę ile to kosztuje... A widziałaś gdzieś ich prace? Czy to są fachowcy z polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.04.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 tak, widziałam ich prace. Kładli płytki u mojego wujka, a on ich zna również z polecenia od innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Piotr Bananki 29.04.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Piotrulex dzięki na namiar jutro będziemy sprawdzać bo jakoś w zesłym tygodniu nie mogliśmy się tam dodzwonić. Oczywiście dam znać jakie mają ceny.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Piotrulex dzięki na namiar jutro będziemy sprawdzać bo jakoś w zesłym tygodniu nie mogliśmy się tam dodzwonić. Oczywiście dam znać jakie mają ceny. Kasia oby jeszcze byla ja kupilem 2tys a to byla prawie polowa ch stanu cegly cegtor na olsztynskiej ma pod koniec maja ruszyc z produkcja wiec jak nie dostaniecie w weglopolu to proponuje udac sie do nich na poczatku maja jak beda mieli skalkulowana cene i zpisac sie (wplacic kase) ja jakas partie jakies 2-tygodnie temu troche sie za cegla nadzwonilem wiec nie zazdroszcze w hutrowni u mnie na osiedlu jakies 300m od mojej budowy babeczka miala a po 1,95 brutto a jak w ostatnia sobote pytalem sie o BK24 to mowila ze nie ma i nie wie po ile bedzie bo ostatnio ona miala propozycje zakupu po 13 zeta NIE WIEM CZY SLYSZELISCIE NEWSY W TELEWIZORZE LECZ W PRZYSZLYM ROKU MAJA BYC PROBLEMY Z CEMENTEM BO POLSKA MUSI OGRANICZYC JEGO PRODUKCJE. W ZWIAZKU Z TA INFORMACJA SPODZIEWAM SIE NIEBAWEM KOLEJNEJ NIEUZASADNIONEJ PODWYZKI CHOC CEMENTU RACZEJ NIEIDZIE NA DLUZEJ ZMAGAZYNOWAC WIEC MOZE LUDZIE GLUPIEC NIE BEDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 29.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam wszystkich z Torunia i moich sasiadow z Glogowa. My juz ruszylismy i pod koniec maja moze bedziemy kryc dach.Ale niestety nie mamy namiarow na zadna firme , ktora zajmuje sie wykonczeniowkatj. ladzie , tynki i podwieszane sufity . Moze ktos z Was moze kogos polecic. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich z Torunia i moich sasiadow z Glogowa. My juz ruszylismy i pod koniec maja moze bedziemy kryc dach.Ale niestety nie mamy namiarow na zadna firme , ktora zajmuje sie wykonczeniowkatj. ladzie , tynki i podwieszane sufity . Moze ktos z Was moze kogos polecic. pa polecam mojego tescia lecz niestety bedzie wtedy zajety na naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 03.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam wszystkich z Torunia , straszna cisza tutaj na forum. Ja chcialam tylko poruszyc watek braku materialow i ich cen. Czy Wy tez macie z tym problem?Napiszcie cos.PozdrawiamKLAUDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.05.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ja dziękuję Opatrzności, że zima była taka jaka była i budowaliśmy zimą, jednocześnie robiąc zapasy materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 04.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Buduje koło Chełmży, a konkretnie w Grzywnie, znaczy się zaczynam w czerwcu ale jak patrzę na wzrost cen materiałów to się zaczynam zastanawiać kiedy skończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 04.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ja też jak czytam jakie są teraz ceny materiałów to dziękuję Bogu, że zaczęliśmy w zeszłym roku. Dziś już by mi kredytu nie wystarczyło na stan surowy... Nie zazdroszczę więc tym, co teraz zaczynają. Ale z drugiej strony - jak ja rozpoczynałam budowę, to ci co wtedy kończyli, mówili tak jak ja teraz... Więc proszę się nie załamywać - za rok powiecie, że mieliście szczęście zaczynając teraz budowę. Donkk - pochwal się jaki budujesz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martica 04.05.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam wszystkich budujących w okolicach Torunia. Forum czytam od jakiegoś czasu więc w końcu postanowiłam się zarejestrować i dopisać kilka słów. Ruszamy z mężem z budową w okolicach września. Mamy działkę w okolicach Torunia , a tak dokładnie to koło Ciechocinka ale podczepiam sie pod tą grupę bo pracuję w Toruniu i to nie jest zbyt daleko do Torunia. Mam pytanie odnośnie gazobetonu, macie namiary na jakiś towar po realnej cenie a nie 15zł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Martica, z tego co wiem to te 15 zł to teraz realna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Martica, z tego co wiem to te 15 zł to teraz realna cena... dzis moja zona placila za brakujace 200 sztuk w cenie 12 zeta czas oczekiwania kilka dni węglopol, grębocin, ulica byc moze kowalewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 05.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Cześć wszystkim...Zaczynamy budowę pod Toruniem...Ma ktoś może namiary na bloczki fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martica 05.05.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 HejJa też blisko bo koło Ciechocinka. Właśnie dziś obdzwoniłam kilka składów budowlanych. Bloczki w Betorze po 3,50 np. Ul. Morwowa.Bez transportu i rozładunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 05.05.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Martika a transport i rozładunek? Same bloczki to majątek, a tu jeszcze transport i rozładunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martica 05.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Niestety. Ceny wygórowane. Nie wiem ile za transport. Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts