Michałka 03.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja troche sie orietuje w brydzu ale nie na tyle by byc prowadzacym. Jak mowilem nie bedzie czasu na brydza, tylko omowimy projekty i podzielimy sie uwagami co do wykonawcow. Mozemy tez zrobic krotkii konkurs na ustny referat pt. "moja dzialka jest w najladniejszej okolicy" i kazdy w paru zdaniach uzasadni dlaczego akurat jego : ).Szkoda ze nie mamy budowy w tej samej gminie bo bysmy mogli obrabiac d... urzednikom robiacym papierkowe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ustalenia są na chwilę obecną takie, że spotykamy się w ogródku Manekina na Starym Rynku (to ten koło poczty) we wtorek o 20-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 03.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Zabierz syna ze sobą Dobra, dobra, żartowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 03.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Ja mam w Inowroclawiu a wy chyba w Toruniu ? Juz sie ciesze z gory ze poznam na zywo budowniczych z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Ja mam w Inowroclawiu a wy chyba w Toruniu ? Juz sie ciesze z gory ze poznam na zywo budowniczych z forum A, no to jednak nie jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.07.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hej My tez chcielibysmy sie spotakac ale bedziemy w Toruniu dopiero po 20.08. Pewnie po wakacjach dopiero. Jak u nas na budowie wyglada Agnieszka wie lepiej od nas Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Zabierz syna ze sobą Dobra, dobra, żartowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam . Robił ktoś z Was ogrodzenie ze słupkami z klinkieru ? jeżeli tak to proszę o wycenę i ewentualnie namiary. Jeżeli oczywiście jesteście zadowoleni z firmy . Szukam też firmy od schodów. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzięki za lekcje odnośnie tzw roślinności. Teraz poprosze szanowne gremium o ocenę projektu. Jest jaki jest, bo wielce szanowna moja gmina dała bardzo rewolucyjne warunki i trzeba się podporządkować, dzięki z góry. Oceniiajcie, doradzajcie http://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Prosze o namiary na: firma od ukladania kostki - najlepiej co taka kostke ma w sprzedazy, sami sobie ja przywioza, dowiaza a jak zostanie odwioza. niewiele bo okolo 30m2 w tym zjazd do garazu czyli musza umiec ladnie wyprofilowac gdzie moge kupic w dobrej cenie stal a konkretnie profile kwadratowe 6x6cm na slupki do ogrodzenia? dizis bedzie u mnie gosc ogladal i wycenial stelaz bramy przesuwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam, dzięki za lekcje odnośnie tzw roślinności. Teraz poprosze szanowne gremium o ocenę projektu. Jest jaki jest, bo wielce szanowna moja gmina dała bardzo rewolucyjne warunki i trzeba się podporządkować, dzięki z góry. Oceniiajcie, doradzajcie http://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl ooooo ten projekt wyglada calkiem przyzwoicie a wczesniej co pokazywales strasznie byl niepraktyczny. chyba nastapila zmiana projektu? to juz ostateczna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 04.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zastanów się, po co ci balkony i wykusz? Ja u siebie mam dwa i od czasu ich postawienia jeszcze na nich nie byłem. Są, moim zdaniem źródłem problemów technicznych i kosztów. Użyteczności, na wsi, żadnej. No, chyba, że ci się niesamowicie podobają. Z gustami nie ma co dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zastanów się, po co ci balkony i wykusz? Ja u siebie mam dwa i od czasu ich postawienia jeszcze na nich nie byłem. Są, moim zdaniem źródłem problemów technicznych i kosztów. Użyteczności, na wsi, żadnej. No, chyba, że ci się niesamowicie podobają. Z gustami nie ma co dyskutować. we wczesniejszym domu mielismy duuuuuzy balkon, ktory byl wrecz niezbedny sluzyl do wieszania prania teraz mamy osobna pralnio-suszarnio-prasowalnie pasujace projekty z balkonami byly przez nas skreslane choc suszymy na tarasie od strony ogrodu a prasowanie odbywa sie w naszej sypialni czasami balkony dodaja domkowi uroki i kilmatu choc faktycznie na etapie budowy tworza nieco wieksze koszta a przy eksploatacji moga pojawiac sie problemy z naciekaniem itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Też myślę, że 3 balkony to przesada - ja mam 1 do suszenia prania, coby się nie denerwować, że z tarasu mi ktoś zwinie , ale też raczej z niego w innych celach korzystać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 04.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Pranie z balkonu dalej leci. Lepiej suszyć jednak na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.07.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dokąd leci? Twoje lata? Moje tylko wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dokąd leci? Twoje lata? Moje tylko wisi nasze tez nie latalo suszarka miala przywiazany sznurek, ktory byl zatrzaskiwany balkonowymi drzwiami - nigdy nie odlecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam wszystkich po urlopie. Potwierdzam, Polskie morze to koszmar cenowy. Na szczescie moje dzieci nie naleza do typu wymuszaczy. Ja niestety nie dolacze we wtorek, bo jak mowila Aga Jasiek idzie spac a poza tym nie bede w najlepszym nastroju, bo w poludnie ide na pogrzeb kolegi ze studiow. Tragiczny wypadek. Ola-Maya, witaj ponownie, wsiadaj w samochod i przyjezdzaj z dzieciaczkami. Starsze wpuscimy do basemu lub piaskownicy, Maksio pospi a my poplotkujemy. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts