maya04 06.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ola-Maya, witaj ponownie, wsiadaj w samochod i przyjezdzaj z dzieciaczkami. Starsze wpuscimy do basemu lub piaskownicy, Maksio pospi a my poplotkujemy. Pozdrawiam Magda Cześć cześć Ja liczyłam po cichu że mnie nawiedzisz i podpowiesz co gdzie jak tanio można jeszcze pozałatwiać w mojej wykańczającej się (i nas) chałupce To może wpadniesz na inspekcje i oczywiście kawke? co prawda basenu nie posiadamy, a za piaskownice słuzy piaseczek po budowlany, ale dzieciaki sobie poradzą Tak czy tak trzeba się spotkać!!! pusć mi na priva swoj nr. krzyzak74 Mnie tam domek się podoba, razem z trzema balkonami mam 3 tarasy - nie jest to to samo co balkony , ale z zednego z nich bym nie zrezygnowała, choć wydawać by się mogły komuś zbędne Na marginesie z drzwi jesteśmy bardzo zadowoleni - poprosimy o klamki (bo chcemy się rozliczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.07.2008 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 do wieszania prania polecam taką suszrakęhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=394769394Jest rewelacyjna. Podstawę trzeba wbetonować w ziemię i suszarkę można wyciągać. Mieści się na niej sześć prań z pralek 6 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 pogoda srednia wiec nastapila zmiana planow w linku inne forum a tam powklejane zdjecia z opercji pt.: "wędzenie pstrągow" http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=281041964&an=0&page=0#Post281041964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja jeszcze w temacie stolow. Znalazlam na allegro stolarnie w Chojnicach, ktora zrobila mi na zamowienie stol 100x200 rozkladane do 280 cm, do tego 8 krzesel i razem z transporten skasowala 2200 zl. Po pol roku intensywnego uzytkowania, krzesla nie rozklejaja sie, stol tez ma sie dobrze. Zainteresowanych zapraszam na ogledziny lub podesle zdjecia. Zabrzmialo jak reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja jeszcze w temacie stolow. Znalazlam na allegro stolarnie w Chojnicach, ktora zrobila mi na zamowienie stol 100x200 rozkladane do 280 cm, do tego 8 krzesel i razem z transporten skasowala 2200 zl. Po pol roku intensywnego uzytkowania, krzesla nie rozklejaja sie, stol tez ma sie dobrze. Zainteresowanych zapraszam na ogledziny lub podesle zdjecia. Zabrzmialo jak reklama. poprosze o zdjecia na maila jak w profilu czyli [email protected] i cos wiecej o tej stolarni rozmiar by nas interesowal za 2 tygodnie jedziemy do Poznania wiec moze po powrocie bede mogl porobic zdjecia wielkiego jasnego skorzanego wypoczunku w kasztalcie litery U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zdjecia podesle wieczorem. A co do stolarni, przeslali mi na maila probki wybarwien drewna i tapicerek - az wstyd, ze pracujac gdzie pracuje na tej podstawie wybieralam kolory - oraz wzory krzesel. Czas realizacji - okolo 3 tygodni. Z dowozem nie bylo problemu, bo systematycznie jezdza do Aleksandrowa. Znalazlam link do ich aktualnnej aukcji http://www.allegro.pl/item395979000_tani_nowy_zestaw_stol_6_krzesel_od_producenta.html Mam dokladnie ten wzor krzesel i stolu, ale w innym kolorze. A co do wymiaru stolu, teraz wzielabym szerokosc 110. Przy 100 nie ma problemu z ustawieniem talerzy, polmiskow itp, ale z dekoracyjnymi pierdulkami jest juz problem - zona bedzie wiedziala o co chodzi. I jeszcze jedno, stol po zlozeniu ma pod blatem taka fajna poleczke na dodatkowe blaty - nie trzeba zastanawiac sie, gdzie sie je wsadzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znalazlam link do ich aktualnnej aukcji http://www.allegro.pl/item395979000_tani_nowy_zestaw_stol_6_krzesel_od_producenta.html Mam dokladnie ten wzor krzesel i stolu, ale w innym kolorze. A co do wymiaru stolu, teraz wzielabym szerokosc 110. ....... dzieki ladniusie spoko tez sa krzesla choc pewnie wolalbym oparcie z materialem - moze brzydsze ale pewnie wygodniejsze - nie braliscie tego pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.07.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Oni maja w ofercie krzesla z tapicerowanym oparciem, ale ja od poczatku chcialam drewniane - mniej tapicerki do czyszczenia. Teraz mam jasniusienka na siedzisku i wlasnie zaczynam jej czyszczenie. Przy dzieciach to istna katastrofa. a do tego zalatwilam ja sonie dzinsami - nie spralam ich za dobrze i zafarbowaly tapicerke. Mam nadzieje, ze zejdzie, bo inaczej czeka mnie zmiana. I juz nie na taka jasna i nie na gladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 07.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam wszystkich:) Mam do zaoferowania duużo pięknych i zdrowych stempli. Do tej pory przeżyły jedną budowę, spisały się znakomicie i chciałbym aby jeszcze niejeden piękny dom "zbudowały" Oferuję DWA wymiary stempli: ok. 200 sztuk o długości 280 cm100 sztuk o długości 310 cm Stemple są do obejrzenia oraz ewentualnego odebrania w Gronowie pod Toruniem (trasa na Olsztyn)Cena oczywiście do uzgodnienia, a o kontakt proszę tylko drogą telefoniczną:510-384-032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.07.2008 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 słuchajcie, co z tym spotkaniem? Dla mnie 20 to trochę późno, bo w tygodniu to ja o 22 leżę ładnie w łóżeczku i szykuję się do snu...nie można zrobić tego wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja myślę, że dziś to niestety nie wypali, może spróbujemy zaraz po wakacjach, bo frekwencja cienka teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 08.07.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 OK samemu itak byloby nudno, dobrze ze przeczytalem, wiec ustalone ze dzisiaj spotkania nie ma, termin ustalimy inny po wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To prześlę jeszcze smsa do Toma, żeby nie czekał na próżno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 08.07.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Po wakacjach jak najbardziej - moze w pierwszym tygodniu wrzesnia? Potem moj maz bedzie w rozjazdach i bedzie ciezko. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 08.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Czeka mnie malowanie scian. Chece kupic farbe JEDYNKA (cena ok 3 zl za litr) rozrobic pol na pol z woda i uzyc jej do pierwszego malowania. Poradzcie czym malowanc najsprawniej walkiem (jakiej szerokosci) itp ? i ile razy robiliscie taki podklad przed zasadniczym malowaniem fraba docelowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Czeka mnie malowanie scian. Chece kupic farbe JEDYNKA (cena ok 3 zl za litr) rozrobic pol na pol z woda i uzyc jej do pierwszego malowania. Poradzcie czym malowanc najsprawniej walkiem (jakiej szerokosci) itp ? i ile razy robiliscie taki podklad przed zasadniczym malowaniem fraba docelowa? My kupiliśmy w Leroy Merlin jakąś białą ok 23 zł/ 10 l. Do tego dodamy unigrunt i dopiero malowanie. W planie jest jednokrotne malowanie. A ile razy będziemy malować to się okaże już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 09.07.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Po co takie kombinacje? Najpierw grunt, później farba - tyle warstw, żeby efekt był zadowalający. Zwykle wystarczają dwie. Jeżeli tynk cementowo-wapienny, to grunt nakładamy pędzlem (ławkowcem).Farbę wałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 09.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Mam tynki gipsowe i paru malarzy sugerowalo mi ze najlepiej pomalowac jeden raz JEDYNKA rozcienczona woda w proporcji 1/2. Ale mam tez pytanie czym najsprawniej to wykonac pedzlem czy walkiem bo te pierwsza warstwe bede robil sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czeka mnie malowanie scian. Chece kupic farbe JEDYNKA (cena ok 3 zl za litr) rozrobic pol na pol z woda i uzyc jej do pierwszego malowania. Poradzcie czym malowanc najsprawniej walkiem (jakiej szerokosci) itp ? i ile razy robiliscie taki podklad przed zasadniczym malowaniem fraba docelowa? u nas tynk cem-wap a na to gladz kupilismy tania biala farbe w leroy merlin 10l/za chyba 20 zeta i delikatnie rozcienczylismy woda tak gruntowalismy walkiem wszystkie sciany i sufity pozniej juz solidna biala lub biala z pigmentem weglug upodoban - efekt milo nas zaskoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 09.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Prosze poratujcie namiarem na sprawdzonego kierownika budowy-facet z ktorym bylam umowiona juz wiosna jest od ponad 2 tyg nieosiagalny wiec nie wiem co z nim jest a ja potrzebuje juz kierownika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts