kosiu 14.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzieki cemik1 za wsparcie! Az tak szybko to chyba nie ruszymy... W ktorym miejscu sie dokladnie budujesz? Bo my kupilismy dzialke na Honorowych Dawcow Krwi... A co do wspolistnienia obu grup to zgadzam sie z agnieszkakusi, i tu i tam znajduja sie przeciez interesujace informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2006 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 14.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Właśnie dowiedziałam się od Alexa z grupy Bydgosko - Toruńskiej, że powastał ten wątek. Bardzo się cieszę, bo jeśli chodzi o hurtownie i wykonawców to faktycznie do Bydgoszczy jest troche daleko. Chociaż sporo informacji uzyskanych na tamtym wątku już mi się przydało My budujemy się w Chełmży, czyli z drugiej strony Torunia. Kończymy (z pewnymi przeszkodami) stan surowy otwarty i w tym roku na tym poprzestaniemy. Przeprowadzkę planujemy do końca przyszłego roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Cześć Asiula. Fajnie, że jest nas coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 15.11.2006 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no i praca mnie znowu pochłoneła a tu tyle nowych osób. Witamy!!Jak Wam wszystkim zazdroszczę. Ja dopiero kupno działki, ale jakoś to wszystko się przeciąga, kolejny problem. Biuro naciska żeby już wszystko finalizować. A my o działce za dużo nie wiemy, jutro gmina. Oby sie udało i kupić tą działkę. Ale jutro napiszę co i jak.Agnieszka, nie ma za co. Strasznie się cieszę na te kawki. Oby sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 15.11.2006 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 hej! no to ja tez dołączam i do tej grupy. Proponuje zrobić listę sklepów i hurtowni (tudziez przedstawicieli handlowych )... gdzie kupujecie i czy jestescie zadowoleni. Interesują mnie szczególnie (w tym momencie ) hurtownie i składy budowlane. Z instalacyjnych rzeczy (grzanie, woda, wentylacja) polecam Tadmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jako pracownik biura wod-kan polecam również Euroinstal jesli chodzi o wod-kan. Dachy Todach z Równinnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 15.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Potwierdzam Todach na Równinnej jest godny polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z tą firmą. Na razie dach to najładniejsza część naszzego domu. Oczywiście przede wszystkim dzięki firmie dekarskiej, którą również polecam: Firma Dekarska Piotr Ruciński 0693-491-203 (dokładni i terminowi). Jeśli chodzi o materiały budowlane to korzystaliśmy z firmy Mat-Bud w Rozgartach pod Toruniem. Mimo, że to z drugiej strony Torunia, opłacało nam się je tam zamawiać. Agnieszkakusi - a gdzie mieści się Euroinstal? Właśnie rozeznaję temat wod.-kan. A jakie firmy z Torunia polecacie w temacie okien plastikowych i rolet zewnętrznych oraz bram garażowych i drzwi zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ja się tylko na chwilę włączę. Fajnie, ze powstał ten wątek. Widać od razu że macie wspólne tematy. Bo cóż my możemy powiedzieć na temat hurtowni z Torunia i okolic. Życzę wszystkim powodzenia w realizacji Waszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Aga, dzięki. Do Was i tak zaglądam Asiula, Euroinstal mieści się na Chrobrego 135/137. Godni polecenia. Zreszta sama będę brała od nich materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A jeśli chodzi o okna. Pracowałam 6 lat w DGG. Cały czas mam kontakt zmontażystami, którzy montują okna innej firmy na profilu Veka. Jesli chcesz moge podesłać info na priva. Okna tez biorę od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 15.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A jeśli chodzi o okna. Pracowałam 6 lat w DGG. Cały czas mam kontakt zmontażystami, którzy montują okna innej firmy na profilu Veka. Jesli chcesz moge podesłać info na priva. Okna tez biorę od nich Będę wdzięczna za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 15.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ja mogę polecić okna Oknoplast z Krakowa (w Toruniu na ul. Sienkiewicza) - wiem, ze jakościowo są rewelacyjni, tak za tydzień startuję po kosztorys okien to napisze cos więcej ... bardzo dziękuję, za hurtownie budowlana w Rozgartach.... buduję obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 15.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Nitro - my też byliśmy na Sienkiewicza, a dziś odbieramy wycenę. Ciekawa jestem jak wypadną w porównaniu z innymi. Jeździlismy kiedyś z mężem po waszej okolicy i oglądaliśmy dachy . Macie tam mnóstwo nowych domów. Nasz dekarz pokazywał nam tam swoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2006 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Polska-Belgia 1:0..... Przepraszam, ale u nas w domu to ja oglądam mecze, a nie mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.11.2006 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Asiula, daj znać jak wycena okien z M&S. Jestem ciekawa czy sa porównywalni do innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 16.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Izawi , jakie masz wymiary okienek u góry? A my budujemy w kowalewie pomorskim;-)POZDRAWIAMY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dałam już ten wątek w "dziale porad", ale skopiuję go tez tutaj. Może więcej osób do niego dotrze. Z góy przepraszam tych, którzy dwa razy się na niego natkną. Wczoraj byłam w jednej wiosce obok Torunia. Przez przypadek trafiłam do domu pewnej kobiety....i podłamałam się. Była tam razem z dzieckiem na oko jakieś pół roku. Była tam straszna, przeraźliwa, okropna bieda...całą noc nie spałam. Rozmyślałam o tym jak można pomóc tym ludziom. Nie wiem czy mieszka tak jakiś facet, bo nikogo nie widziałam. Widziałam tez tylko jedno dziecko w wózku, ale na dworzu były w kupie piasku foremki do babek więc chyba musi tam być jakieś starsze dziecko (może nie jedno). Zastanawiam się jak mogę im pomóc. Nie wiem może jakaś używana odzież, koce. Idzie zima, a tam było po prostu przeraźliwe zimno. Nie wiem może WSPÓLNIE byśmy im pomogli? Jakaś odzież po dzieciach, żywność na święta. Kurcze nie wiem....szczerze mówiąć już wczoraj zaczełam buszować w rzeczach córki i pozbierałam ubrania, zabawki. Jestem w stanie jeździc do nich, bo nie jest to aż tak daleko. Macie jakieś pomysły? Prosze, pomóżmy im... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 19.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Niko, których? Dachowe 78X140, a szczytowe 90X120Agnieszko, a rozmawiałaś z nią? Jeśli chodzi o ubranka,zabawki to nie ma sprawy- mam tego trochę po synu. Zbliżają się święta, może jakieś paczki z żywnością? A może w gminie zapytać, co to za rodzina i czego im ewentualnie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts