nastka79 07.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Już nie chciałam tego pisać, ale zmusiłeś mnie: Murawski (ten młody szczylek po budowlance ) to kolega mojego męża z klasy z technikum, więc to też miało znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Sorry, szczunek było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Już nie chciałam tego pisać, ale zmusiłeś mnie: Murawski (ten młody szczylek po budowlance ) to kolega mojego męża z klasy z technikum, więc to też miało znaczenie... ale ja nie mwoie o synach czy to o Arturze czy tym jeszcze mlodszym ktorzy to raczej nie sa duma swojego ojca tylko o tzw. normalnym pracowniku choc teraz jednemu tatus ma domek wybudowac wiec pewnie do lask wrocili a to ze ma sie gdzies znajomosci na podstawie, ktorych dokonuje sie pewnych wyborow to wedlug mnie sprawa wazna i powinno sie o tym wspomniec dal mnie takie znajomosci maja znaczenie i na ich podstawie tez dokonuje wyborow tylko mnie najczesciej znajomi daja nizsze ceny niz konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Gdybym dostała cenę niższą niż u konkurencji, to pewnie byłoby ważne, że to znajomy, ale w przypadku, gdy dostaję cenę jak normalny klient to chyba nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Gdybym dostała cenę niższą niż u konkurencji, to pewnie byłoby ważne, że to znajomy, ale w przypadku, gdy dostaję cenę jak normalny klient to chyba nie ma to znaczenia. we wczesniejszym Twoim poscie wyczytalem co innego Kolego i pryzjaciol ma sie po to aby sobie wzjemnie pomagac. ja moge jakos taniej czesci do alarmow dla znajomych zalatwic, mi ktos w zamian sprzeda schody nieco taniej a inny znow przyjedzie na poczestunek i stolarke po fachowcach za friko poreguluje, inny dokona odbioru elektryki a ja mu za to zrobie zakupy w Ikei i przywioze corke od kolezanki z Warszawy ... Tak to jakos sie kreci Tak to zwykle bywa Dobra, koncze bo nic z tego dobrego nie wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nie wiem co wyczytałeś z mojego posta, ale napisałam, że to kolega nie przyjaciel. Mąż nie miał z nim kontaktu od czasów szkolnych, ale teraz wolał zamówić u znajomego niż u obcych. Jeżeli chodzi o przyjaciół, to masz rację - też zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże, gdy jesteśmy w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ciekawe jak dlugo utrzyma sie taka ladna pogoda? Moze jeszcze jakiegos grilla uda sie zapodac w weekend. My niestety wyjezdzamy ale rowniez na przyjemne zajecia zdrowotno-rekreacyjne Pozdrawiamy wszystkich milosnikow grilla i wykwyintnych smakoszy roznorakich mies z wlasnej przydomowej wedzarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Piotrulex - pierwszorzędna, zgrabna zmiana tematu. Ja tam nie obrażam się za Twoje wypowiedzi - mam nadzieję, że ty za moje też nie, po prostu lubię polemizować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 07.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Też Arka kominki wkład Blazek za 4 300 plus 7 000 obudowa. ca 11 300 znając realia zaokrąglę do 12 tys.Też interesują mnie schody w z ciemnego drewna, mówisz więc Tralex więc dzwonię.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Piotrulex - pierwszorzędna, zgrabna zmiana tematu. Ja tam nie obrażam się za Twoje wypowiedzi - mam nadzieję, że ty za moje też nie, po prostu lubię polemizować ... jaka tam zmiana o czyms pisac trzeba a ze tamto koncze to juz napisalem pisze co mysle a ze moje myslenie z zasady nie jest bledne to jakos sie kreci Pisac lubie bo to mnie relaksuje Za chwile mam cyknac maila dzieki ktoremu zrobie pare ladnych tysi albo bede minimalnie drozszy i nie zarobie nic. jak to napisze to wysle maila wiec musze byc przygotowany i zrelaksowany na takie chwilowe porazki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Też Arka kominki wkład Blazek za 4 300 plus 7 000 obudowa. ca 11 300 znając realia zaokrąglę do 12 tys. Też interesują mnie schody w z ciemnego drewna, mówisz więc Tralex więc dzwonię. Dzięki Nasz wkład trochę droższy, obudowa trochę tańsza, ale w sumie to chyba całościowo cenowo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shymo 07.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie. Tak czytam to Forum i czytam i postanowiłem się dołączyć Buduję się w Sąsiecznie i jestem na etapie zasypanych fundamentów - czyli daleko w polu witamy gdzie tam panie w polu w fundamentach to juz nie w polu powodzenia W polu w polu, bo fundament stoi na polu truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a u nas roboty idą pełna parą. Dziś deskowanie dachu w budynku gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a u nas roboty idą pełna parą. Dziś deskowanie dachu w budynku gospodarczym pogoda idealna my w ten lub kolejny weekend moze w koncu bedziemy robic wylewke pod kostke na zjezdzie do garazu garaz kurcze blade z 45 metrow a my skrobalismy szyby dzis z ranca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ma ktoś z Was namiary na dobrego kardiologa dziecięcego w Toruniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowalijki 08.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cześć. z Waszych wypowiedzi wynika,że u większości z Was prace idą pełną parą - mam nadzieję, że i u mnie tak się stanie od czwartku po tych wszystkich niepowodzeniach Wszystkim kolegom i koleżankom dziękuję za namiary fachowców - przydadzą się. Przepraszam,że pisze tak nieregularnie, ale ostatnio nie mam serca do budowy domu Mam jednak nadzieję, że wkrótce się tam wprowadzę i wszystko wróci do normy. Jak dotąd nie mieliśmy problemów ze złodziejami - nie ukrywam, jesteśmy bezpośrednio w sąsiedztwie tylko z jedną rodziną, ale za to wielopokoleniową - w jednym domu jest chyba z 16 osób - 4 rodziny ze sporą ilością głośnych dzieci ale za to mamy taką ochronę, że mucha nie siada wywiad działa o każdej porze jednym słowem na zlodzieja jest najlepszy dociekliwy - sąsiad. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 08.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 My, kilka lat temu chodziliśmy do dr. Pituły - byłam zadowolona. W internecie znalazłam do niej taki kontakt:Kłosińska-Pituła Małgorzata, lek. med. Spec. kardiolog, pediatra 0 56 652 12 32 Przychodnia Rodzinna Na Ugorach ul. Ugory 1, 87-100 Toruń Dr.Czarnecki cieszy sie tez dobra opinia, wiem ze przyjmuje w szpitalu dziecięcym i gdzieś prywatnie. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 08.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja znalazłam kolejny namiar na zakład stolarski specjalizujący się w produkcji i montażu schodów. Jeżeli będziecie zainteresowani piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja znalazłam kolejny namiar na zakład stolarski specjalizujący się w produkcji i montażu schodów. Jeżeli będziecie zainteresowani piszcie na priv. co znalazlas? pisz tu bo moze ktos ich zna i od razu cos ciekawego napisze ze firma godna polecenia lub partacze i zlodzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.10.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A u mnie pełną parą idzie ocieplenie zewnętrzne. Chłopaki z początku obawiali się, że cały bliźniak to im ze 2 miechy zejdzie, a tak ładnie im idzie, że chyba w miesiąc skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts