shymo 08.10.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A u mnie pełną parą idzie ocieplenie zewnętrzne. Chłopaki z początku obawiali się, że cały bliźniak to im ze 2 miechy zejdzie, a tak ładnie im idzie, że chyba w miesiąc skończą A możesz podać jakieś konrkety (cena i zakres)? Jestem w trakcie zbierania ofert (chociaż narazie stoi fundament i nie ukrywam, że cenne byłyby dla mnie takowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 08.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 MERA schody mają swoje przedstawicielstwo na kuj-pom. Porównam oferty i dam znac. Robili usługę u kolegi i jest zadowolony A u mnie już kładą gładzie na dole coraz bliżej końca. Piotr obyś nie wykrakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A możesz podać jakieś konrkety (cena i zakres)? Jestem w trakcie zbierania ofert (chociaż narazie stoi fundament i nie ukrywam, że cenne byłyby dla mnie takowe informacje Cena to 30 zł/m. Kładą mi styro 20 cm. Na razie tylko zaciągną klejem i gruntem. Tynk na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A możesz podać jakieś konrkety (cena i zakres)? Jestem w trakcie zbierania ofert (chociaż narazie stoi fundament i nie ukrywam, że cenne byłyby dla mnie takowe informacje Cena to 30 zł/m. Kładą mi styro 20 cm. Na razie tylko zaciągną klejem i gruntem. Tynk na wiosnę. czyli to jest cena bez tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Z tynkiem. Teraz zapłacimy po 28, a resztę z tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Z tynkiem. Teraz zapłacimy po 28, a resztę z tynkiem. jeszcze raz 30 zeta to jest z tynkiem teraz bez tynku zaplacicie 28 za metr a jak wam zrobia tynk na wiosne to doplacicie 2 zeta za metr robocizny? nie brzmi to sensownie ale tak zrozumialem - wyprowadz mnie z bledu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak - dobrze zrozumiałeś - mamy umowę na 30 zł za metr na gotowo. Teraz zapłacimy po 28 zł, a na wiosnę po 2 zł, chyba że będziemy chcieli jeszcze malowanie, to wtedy dodatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak - dobrze zrozumiałeś - mamy umowę na 30 zł za metr na gotowo. Teraz zapłacimy po 28 zł, a na wiosnę po 2 zł, chyba że będziemy chcieli jeszcze malowanie, to wtedy dodatkowo... no to mam nadzieje ze ekipa Wam nie nawieje to za 2 zeta nikt Wam tynku nie polozy mysmy starali sie zawsze placic wspolmiernie do postepu prac bo jakbym dal 56 zeta za zrobienie wiezby z deskowaniem a na wiosne mieli by nam klasc dachowke, blache, rynny i inne wykonczenia za 4 zeta od metra to pewnie snilo by mi sie to po nocach Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Położenie tynku potrwa 3 dni, więc jest to cena współmierna do nakładu pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.10.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Piotr, wystarczy podpisać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Położenie tynku potrwa 3 dni, więc jest to cena współmierna do nakładu pracy... spoko daj mi do nich numer a zaproponuje 3, 4 a niech tam, nawet 5 zeta myslisz ze znajda czas na wiosne aby ten tynk mi polozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Piotr, wystarczy podpisać umowę. skoro umowa podpisana z budowlancami pozbawia Was wszelkich stresow zwiazanych z podejmowaniem decyzji i zapewnie spokojny sen to gratuluje ... Powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Położenie tynku potrwa 3 dni, więc jest to cena współmierna do nakładu pracy... no i tak zeby nie bylo ze upierdliwy jestem to prosta matematyka aby 2 zeta bylo wspolmierne do 28 to styro z klejem musieli by robic 42 dni - u nas 2 osoby robily to w niecala polowe tego czasu a dom jest 3 kondygnacyjny i nieuzytkowy strych ... zakladajac oczywiscie ze tynk poloza w 3 dni ... Nie twierdze ze wszystko wiem najlepiej ale niejedno widzialem, slyszalem i wiekszosc prac budowlanych mam juz za soba a propos 2 zeta za polozenie tynku - podzwon sobie po firmach i sie popytaj ile to kosztuje jakby na wiosne jednak nie przyszli to poszukaj ich na mojej budowie - daj mi ten numer poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.10.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 u mnie tynk kładli 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tylko, że to też znajomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 U nas w 1 dzień nie dadzą rady, bo jednak trochę wyższy ten nasz dom i trzeba rusztowania rozkładać... No a poza tym to bliźniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.10.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 no, ale nawet niech się wyrobią w 2 lub 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tylko, że to też znajomy... No jak tez znajomy to pewnie tez drozej niz u konkurencji czy jak? Cena 2 zeta wskasuje jednak, ze to bardza tania firma ... Sluchaj, my tu sobie pomagamy, podsylamy sprawdzonych i tanich fachowcow a ja juz 3 raz prosze o namiar na te tynki za 2 zeta i bez odzewu Podeslesz mi czy jest z tym jakis problem? Moge nawet odpalic Ci z 50% tego co im zaplace za polozenie tynku Im tez podniose stawke z 50%, ot tak, z dobrego serca Betoniarke zalatwilem, w ta sobote w koncu wstepnie zalejemy zjazd do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nie wiem czy jesteś taki głupi, czy tylko udajesz, ale cena ta jest możliwa tylko w kompleksowej usłudze czyli styro+tynk. Widząc z twoich wypowiedzi, Tobie na pewno nie można zaufać, bo rozpoczynając usługę i biorąc część pieniędzy nie przyszedłbyś jej skończyć. Ja w większości trafiłam na solidne firmy, które po podpisaniu umowy wywiązywały się z niej (no może z wyjątkiem naszego pierwszego majstra nieudacznika ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nie wiem czy jesteś taki głupi, czy tylko udajesz, ale cena ta jest możliwa tylko w kompleksowej usłudze czyli styro+tynk. Widząc z twoich wypowiedzi, Tobie na pewno nie można zaufać, bo rozpoczynając usługę i biorąc część pieniędzy nie przyszedłbyś jej skończyć. Ja w większości trafiłam na solidne firmy, które po podpisaniu umowy wywiązywały się z niej (no może z wyjątkiem naszego pierwszego majstra nieudacznika ). pozwol, ze nie wyciagne wnioskow z Twojej wypowiedzi bo nawet z tych 3 zdan na bardzo wysokim poziomie plyna niescislosci Masz jakies dokumenty potwierdzajace Twoje IQ? Bo ja mam i zle to nie wyglada Pozostalo mi napisac, ze ladna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts