sabinanornicka 03.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kanapa ładna , ale jak dla mnie za jasna - przy małych dzieciach nie praktyczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ok, przedstawiam kanapę Piotra w całej okazałości http://foto0.m.onet.pl/_m/b28536f5dc1b3519c28b28a4507f9a74,6,19,0.jpg jesli w zwiazku ze zdjeciem pojawily by sie pytania oto FAQ cena - 2550 funkcja spania - TAK pojemnik na posciel - NIE material - skora naturalna siedzenia, oparcia itd a tyl i kawalek dolu to skoropodobne cos kolor - kosc sloniowa (jasniejsze niz na foto - ladnie wyglada ale jak to bedzie pozniej wygladac to mamy obawy ) transport - 1 zeta za km w jedna strone z Poznania - ja sobie przywiozlem sam stan - nowe i czasami minimalne bledy - wszystko opisane magazyny - Poznan nasze zadowolenie w porownaniu stanu real z netem - celujacy najdluzsza czesc ma 3 metry, jeden bok chyba 1,7 a ten bez oparcia 1,5 pewnie cos idzie znalezc ladniejszego i tanszego oraz wygodniejszego ale to wizualnie nas zauroczylo juz na etapie wybierania koloru i stylu salonu podloga, sciany, meble - ciemne dodatki, kanapa, obudowa kominka - kremowe, jasne ksztalty - proste, kanciaste, nowoczesne na razie mebli nie ma wiec nie fotografowalem - to co widac jest tymczasowe jak cos wiecej to sluze foto kiepskie gdyz telefoniczne i przy mdlym porannym, sztucznym oswietleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kanapa ładna , ale jak dla mnie za jasna - przy małych dzieciach nie praktyczna:D tez tak sadze ale nie wszystko musi byc praktyczne czasami po prostu kupujemy to co nam sie podoba zreszta tez tak myslalem do momentu jak zwykla szmatka i jakims kremem czyscilismy z wczesniejszej jasno-brazowej skorzanej kanapy wielka ilosc kolek od dlugipisu - wszystko pieknie zeszlo i kanapa jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no własnie mnie też bardzo męczy jaki kolor kanapy wybrać my planujemy coś takiego jesli chodzi o kształt, ale kolor http://www.mylivingroom.pl/pictures/fragment-455.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no własnie mnie też bardzo męczy jaki kolor kanapy wybrać ..... nasza ma niskie oparcie ale tu chyba jeszcze go mniej. siedzisko jakie stakie strasznie dlugie. wyglada to oblednie ciekawie ale czy da sie na tym usiasc? kolor na zdjeciu bardzo dopasowany w takim klimacie kolorostycznym ma byc nasz pokoj dzienny ma 35 metrow wiec w jednum kacie ta kanapa, w drugim jakois spory stol i krzesla a ba srodku na scianie prosty kominek jak nam sie go w koncu zachce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Aga ,ta z twojego zdjęcia fajowa - tylko kolor ??- własnie? hmmm - co to za producent? a niskie oparcie hmmm - ja i tak bym leżała cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 mebelplast inaczej living room. Są w Galerii AMC.http://www.mebelplast.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 drzwi , bram i rolety oraz okna mam z głowt bo pracuję w Oknopaście w Toruniu To ja byłam u Was wyceniać okna i okiennice, ale w rezultacie zdecydowaliśmy się na okna M&S, a na okiennice już niestety zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 o widzisz Nastka - można powiedzieć , że sie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 o rany, kiedy ja będę kanapy wybierać pogoda kiepska, a u mnie od dziś dach robią, mam nadzieję że w ciągu najbliższego miesiąca nie będzie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Maja, ja wybieram kanapę a jeszcze fundamentów nie mam hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Maja, ja wybieram kanapę a jeszcze fundamentów nie mam hihihi mysmy na etapie projektowania domu - adaptacji zmieniali jedna scianke aby wlasnie ta kanapa co kupilismy 3 dni temu sie zmiescila ... to tak pol zartem i na pol serio - polaczylismy salon z gabinetem powiekszajac w ten sposob salon aby zrobil sie przytulny kacik wlasnie ta te nasze U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 może i ja tak zacznę, najpierw przyjemniejsze rzeczy o gorsze na potem dziś muszę kupić jakiś Sadolin czy coś takiego na więźbę, to co będzie widoczne i nie wiem za bardzo jaki kolor bo okna chcę mieć w ciemnym orzechu. Podoba mi się Sadolin kolor teak bo orzech na próbce wygląda za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kanapa to podstawa w saloonie też bym chciała takie U ale u nas nie wejdzie, ale za to wejdzie L. Tak prawdę mówiąc to jak jeszcze nie było decyzji o budowie to chodziliśmy sobie po Galerii i wpadła nam w oko skórzana kanapa kolor bordo właśnie taka prosta w wykończeniu - piękna, może pójdę dziś dla poprawy humoru zobaczyć czy jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Maja, jak juz wybierzez Sadolin, to koniecznie zapisz dla mnie numer , który wybrałaś, bo też będe miała okna w orzechu (okna PVC w okleinie orzech) - więc będę bazować na Twoich doświadczeniach Sabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 wow ale kanapa. miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 03.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dziś muszę kupić jakiś Sadolin czy coś takiego na więźbę, to co będzie widoczne i nie wiem za bardzo jaki kolor bo okna chcę mieć w ciemnym orzechu. Podoba mi się Sadolin kolor teak bo orzech na próbce wygląda za ciemno przerobiłam trochę ten temat, bo malujemy krokwie i nadbitkę do przyszłościowych okien w orzechu nie ma lekko teak jest za czerwony moim zdaniem, w palecie Sadolinu raczej nie ma takiego odcienia my wybraliśmy ciemny dąb V33 (z palety tej z gwarancją 8 lat, bo co rodzaj to inna paleta), w rzeczywistości okazał się jednak za ciemny w konsekwencji malujemy wszystko raz ciemnym dębem, a na to V33 złocistym i jest ok polecam jeszcze kolor "makasar" Bondex-u, trochę się go bałam, ale niesłusznie, jest fajny, widziałam na żywca u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebDan 03.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A my w goracej wodzie kąpani, sofy kupilsmy zaraz po zamowieniu projektu. Wiem Wiem - powiecie, ze to wbrew logice, ale ja czesto polegam na pierwszym impulsie. Stwierdzilismy, ze skoro trafilismy na takie, ktore nam sie podobaja (i to jeszcze w promocji) to trzeba brac. Kolor w rzeczywistosci jest troszeczke inny bo zdjecie robione telefonem. Przedstawiam nasze mandarynki: http://images50.fotosik.pl/26/45999744af6a0024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Piotrus, jesli jeszcze dzis przeczytasz to prosze o krzeselko AGAM - takie wysokie krzeselko dla dzieci w kolorze czarnym. O takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30090476 A wracajac do tematu sof - Twoja jest bardzo nowoczesna, ale u nas by nie przeszla. Przy wzroscie Slawka oparcie mialby w pasie. Dlatego zdecydowalismy sie na taka, tylko w kolorze pomaranczowym. http://images30.fotosik.pl/291/d967e85a66b4c728med.jpg A co tam, jak wszyscy sie chwala, to ja tez. Po prawie rocznym uzytkowaniu mam nastepujace wnioski 1. kazda sofa w gladkim obiciu przy dzieciach jest niepraktyczna - na szczescie nasza dosc latwo doczyscic gabeczka z woda 2. firma Mebelplast ma swietny serwis - pozdrawiam Pana serwisanta 3. bardzo mila jest tez obsluga w salonie - Panie tez pozdrawiam, jak czytaja No i wybralam ja krotko po tym jak dostalam pozwolenie na budowe. Po prostu wiedzialam, ze cokolwiek by sie dzialo, bedzie moja. I jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 [Renata, w piątek o 17 jest zebranie w Kopaninie z wójtem i sołtysem. Jak będziesz miała chwilę to zajrzyj. Chcę poruszyć kwestię TP SA. Trzeba zebrać jak najwięcej podpisów i wysłać do dyrekcji do W-wy to ujmą nas w kolejnej inwestycji. Inaczej nie ma możliwości podłączenia telefonu czy netu. A sołtysowi w tej sprawie nie chce się d.upy ruszyć. Agnieszka chetnie bym przyszla ale w piatek mam wyjazd do Monachium. Jezeli moglabym gdzies wczesniej podpisac to chetnie - wracam 11.11 PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts