nastka79 05.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No mają zrobić wszystko - najpierw jakiś fundamencik, później szalowanie i wylewanie. Szczerze mówiąc to nie mam siły na szukanie kogoś innego, ewentualnie z nimi może bym się potargowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No mają zrobić wszystko - najpierw jakiś fundamencik, później szalowanie i wylewanie. Szczerze mówiąc to nie mam siły na szukanie kogoś innego, ewentualnie z nimi może bym się potargowała... ok my teraz sie zastanawiamy czy nie warto bylo zrobic jakiegos wglebienia na jakas kratke czy wucieraczke i to jalepiej z jakoms wewnetrznym odplywem na ewentualna wode czy blotko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 my teraz sie zastanawiamy czy nie warto bylo zrobic jakiegos wglebienia na jakas kratke czy wucieraczke i to jalepiej z jakoms wewnetrznym odplywem na ewentualna wode czy blotko ... Pomysł nie jest zły, ale zawsze taka kratka jakoś tak szpeci to wejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 05.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzięki wszystkim za odpowiedzi moze jednak uda nam się zrobić oczyszczalnię... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.11.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jeszcze jeden ważny argument: przy oczyszczalni nie masz obowiązku podłączenia sie do kanalizy, przy szambie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzieki Aga za skorygowanie danych o odleglosciach - jak widze jestes bardziej na biezaco ! czyli szambo 15 m od studni sasiada albo 10 m od plotu ze studnia za nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.11.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 po prostu mam znajomą w architekturze na Dekerta i wykonałam jeden telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 najlepszego w przeddzien dluuuugiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A dziękuję i nawzajem, u mnie będzie pracowity, a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 06.11.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 na ja przypuszczam będę montował w weekend tymczasowe gniazdka , wyłączniki i oprawy co by wykończeniówka mogła w spokoju pracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nas czeka wielkie sprzątanie - wreszcie wynoszą się ociepleniowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 my w sobotę mamy obmiar okien, potem będzie gość od alarmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 my w sobotę mamy obmiar okien, potem będzie gość od alarmów jak nie masz tego od alarmow na 100% pewnego to mam sprawdzonego wieloletniego wspolpracownika co zalozyl fire i zaklada rowniez alarmy (elektryka, tv i inne kabelki). mysle, ze oferte porownawcza zawsze warto miec. jak by co to 0-791 779-269 WALDEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A dziękuję i nawzajem, u mnie będzie pracowity, a u Was? chcielismy dac plyte w obi dac do ciecie i zrobic sobie samemu zabudowe gadreroby na parterze ale terminy maja okolo 10-dniowe cale szczescie mamy juz kanape w salonie wiec bedzie gdzie sie polenic sobota - idziemy na urodziny poniedzialek - mamy gosci wiec raptem niedziela i wtorek nam zostaje do zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dzięki za namiar, zawsze warto mieć ofertę do porównania mam nadzieję, że moi alarmowcy ze mnie nie zedrą, w końcu kiedyś razem pracowaliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dzięki za namiar, zawsze warto mieć ofertę do porównania mam nadzieję, że moi alarmowcy ze mnie nie zedrą, w końcu kiedyś razem pracowaliśmy:) czy zedra czy nie to zalezy czy bedziesz miala z czym porownac i sie o tym w pore dowiesz mojemu koledze z innego fora wycenili za robote tylko 300 zeta. zadzwonil do mnie bo wiedzial ze poniekad w alarmach siedze. okazalo sie ze robota prawie za darmo lecz koszt wszystkich elementow to niekiedy +100% np. zwykle pir visonica za 70 zeta czy dualne za 180 . Waldek mu zrobil wtedy instalacje chyba za 400 zeta ale za to elementy mial po kosztach zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja mam nadzieję, że to będzie możliwie najbardziej leniwy weekend. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 i dlatego ja oferty też porównam, nie jest to kwestia zaufania, ale trochę zboczenie zawodowe, no i wiadomo jak się wydaje własne pieniądze to każdy grosz się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja mam nadzieję, że to będzie możliwie najbardziej leniwy weekend. O! ja jestem tego prawie pewien choc mam w planie zamiast groszkiem spalic troche drewna pobudowlanego wiec czeka mnie schodzenie co pol godziny do kotlowni ... Trzeba w koncu uprzatnac garaz z tego drzwska co by 2-gim autem wjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 i dlatego ja oferty też porównam, nie jest to kwestia zaufania, ale trochę zboczenie zawodowe, no i wiadomo jak się wydaje własne pieniądze to każdy grosz się liczy tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts