nastka79 12.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 U nas jednak trochę za mały salon na takie szaleństwa - tylko 30 m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 U nas jednak trochę za mały salon na takie szaleństwa - tylko 30 m2... wszystko zalezy od ukladu i od upodoban dekoracyjnych u nas ma byc pusty i tyle kanapa+tv stol+krzesla kominek KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jaki wiek? Może być Raczek na Kaszowniku? Kanapa zamówiona!!! witam zona raczka bierze pod uwage ze wzgledow logistycznych czy pozytywnych opinii jak mozemy o TYM porozmawiac? Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Piotrulex, zdjecia zamieszcze jutro, bo dzis jeszcze jestem bez aparatu - wywedrowal sobie z domku . Moj ma 100x200 rozkladane do 280. teraz wzielabym 120 szerokosci, bo jak napisales na zwykle posilki jest OK, ale przy dekoracjach swiatecznych musze sie juz nieco nagimnastykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Piotr, info poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 znajoma ma do sprzedania wielką jukę ok. 1,5. Jest ktoś chętny? Do zabrania z ul. Polnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Odnośnie przedszkoli to jakiś koszmar w Raczku czyli przedszkolu prywatnym więc drogim mają już 12 osób na liście rezerwowej na przyszły rok. Podobno przychodza kobiety w ciąży i zapisują dzieci do przedszkola Piotr, nie dam rady pomóc Jeszcze jesienią załatwiłam tam córce kuzynki, ale teraz nie ma możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Piotrulex, zdjecia zamieszcze jutro, bo dzis jeszcze jestem bez aparatu - wywedrowal sobie z domku . Moj ma 100x200 rozkladane do 280. teraz wzielabym 120 szerokosci, bo jak napisales na zwykle posilki jest OK, ale przy dekoracjach swiatecznych musze sie juz nieco nagimnastykowac. To co tymi zdjeciami? Jeszcze nic nie dostalem .. Na zywo wyglada ladnie, pewnie sie na niego zdecydujemy Dziekuje i do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Odnośnie przedszkoli to jakiś koszmar w Raczku czyli przedszkolu prywatnym więc drogim mają już 12 osób na liście rezerwowej na przyszły rok. Podobno przychodza kobiety w ciąży i zapisują dzieci do przedszkola Piotr, nie dam rady pomóc Jeszcze jesienią załatwiłam tam córce kuzynki, ale teraz nie ma możliwości. Dzieki Szkoda Mam nadzieje, ze sytuacja sie zmieni Raczek z tego co slyszalem to najdrozsze przedszkole w Toruniu choc rownice nie sa duze Pewnie tylko dlatego jest jedynie 12 dzieci na liscie rezerwowej W jednym z przedszkoli nasza Jula jest 35 a w innym 29 Odnosze wrazenie ze wiekszosc rodzicow zapisuje do kilku przedszkoli a pozniej wybierera jedno i w reszcie zwalnia sie miejsce lub maleje lista rezerwowa ... na to liczymy Kto moze cos pomoc to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Odnośnie przedszkoli to jakiś koszmar w Raczku czyli przedszkolu prywatnym więc drogim mają już 12 osób na liście rezerwowej na przyszły rok. Podobno przychodza kobiety w ciąży i zapisują dzieci do przedszkola Piotr, nie dam rady pomóc Jeszcze jesienią załatwiłam tam córce kuzynki, ale teraz nie ma możliwości. Dzieki Szkoda Mam nadzieje, ze sytuacja sie zmieni - zapytaj moze za jakis czas Raczek z tego co slyszalem to najdrozsze przedszkole w Toruniu choc rownice nie sa duze Pewnie tylko dlatego jest jedynie 12 dzieci na liscie rezerwowej W jednym z przedszkoli nasza Jula jest 35 a w innym 29 Odnosze wrazenie ze wiekszosc rodzicow zapisuje do kilku przedszkoli a pozniej wybierera jedno i w reszcie zwalnia sie miejsce lub maleje lista rezerwowa ... na to liczymy Kto moze cos pomoc to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 rodzice liczą, że dzieci dostaną się do tańszego państwowego, ale mimo to zapisują do prywatnych tak w razie czego. Jak dzieci dostaną się do państwowego to kolejka w prywatnym maleje. My w tej chwili płacimy 350 zł + 20 zł za angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 rodzice liczą, że dzieci dostaną się do tańszego państwowego, ale mimo to zapisują do prywatnych tak w razie czego. Jak dzieci dostaną się do państwowego to kolejka w prywatnym maleje. My w tej chwili płacimy 350 zł + 20 zł za angielski. no wlasnie tak jest roznica w cenie niewielka ale skoro nie widac roznicy to po co i te 70 zeta przeplacac. w ciagu 3 lat to prawie 2 kola wiec mozna by kupic juz za to stol i 8 krzesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Odnośnie przedszkoli to jakiś koszmar w Raczku czyli przedszkolu prywatnym więc drogim mają już 12 osób na liście rezerwowej na przyszły rok ....... zona do nich wlasnie dzwonila aby zapisac i jest na liscie rezerwowej jako . . . . . uwaga, uwaga . . . . 104 stoczwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 to może na tej liście oficjalnej 104, ale nieoficjalnej 12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 to może na tej liście oficjalnej 104, ale nieoficjalnej 12?? to moze dasz rade choc na ta nieoficjalna jako 12-ta ja zapisac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 teraz to się śmieję, że oficjalna i nieoficjalna. Nie wiem czy są takie listy Zaraz spróbuję coś ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 teraz to się śmieję, że oficjalna i nieoficjalna. Nie wiem czy są takie listy Zaraz spróbuję coś ustalić. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 14.11.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Sprobuj w Słoneczku na Skarpie. Tam zapisy były jednego dnia - kto pierwszy ten lepszy Nie wiem jak będzie w tym roku. Do przedszkola gdzie jest mój synek, zapisują dzieci nowo narodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Sprobuj w Słoneczku na Skarpie. Tam zapisy były jednego dnia - kto pierwszy ten lepszy Nie wiem jak będzie w tym roku. Do przedszkola gdzie jest mój synek, zapisują dzieci nowo narodzone. rubinkowo nas srednio interesuje ale lepiej to niz nic ... zapisy 1 dnia tez srednio nas interesuje gdyz juz podczas dzwonienia do przedszkoli slyszalem o kolejkach stojacych z 2 dni wczesniej dzien i noc ... nie, dziekuje dla mnie czasy kolejkowe sie juz skonczyly ... no wlasnie. hdybysmy predzej sie zorientowali jaki jest problem z przedszkolami pewnie juz tez nasza mloda byla by zapisana co najmniej od 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a prasy, telewizji, netu nie masz w domu? Już od roku słychać jakie są problemy z przedszkolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts