piotrulex 14.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a prasy, telewizji, netu nie masz w domu? Już od roku słychać jakie są problemy z przedszkolami. prasa - nie telewizja - nie net - iplusa i lecze na gprs wiec wychodzi, ze jestem usprawiedliwiony co mnie zreszta wcale nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 15.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A może Kangurek na Rakowicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 15.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A może Kangurek na Rakowicza? Wydaje mi sie ze w Kangurku nie ma miejsc , chyba ze sie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A może Kangurek na Rakowicza? Wydaje mi sie ze w Kangurku nie ma miejsc , chyba ze sie mylę. generalnie wszystkie przedszkola ktore prowadza wczesniejsze zapisy maja komplet na 2009 i kilkadziesiat dzieciaczkow na liscie rezerwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 16.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Co do przedszkoli z czystym sumieniem polecam Słoneczko. Nasza córcia 2 lata tam uczeszczala i bylo perfect. Teraz z tego co wiem jest otwarte do 20 tak wiec idealnie dla osob dluzej pracujacych. Potem 2 lata chodzila do pm 15, troche gorzej - stare przyzwyczajenia obslugi- ale dalo sie przezyc. Maja mase dodatkowych zajec np basen, zespol taneczny, angol itp. Tez mozna polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Co do przedszkoli z czystym sumieniem polecam Słoneczko. Nasza córcia 2 lata tam uczeszczala i bylo perfect. Teraz z tego co wiem jest otwarte do 20 tak wiec idealnie dla osob dluzej pracujacych. Potem 2 lata chodzila do pm 15, troche gorzej - stare przyzwyczajenia obslugi- ale dalo sie przezyc. Maja mase dodatkowych zajec np basen, zespol taneczny, angol itp. Tez mozna polecic. nie do konca chodzi mi o polecane ale dzieki chodzi mi o 100% pewnosc, ze gdzies sie dostanie a atekiej pewnosci bez znajomosci nie ma gdyz wszedzie komplet + kilkadziesiat maluchow na liscie rezerwowej ... jak dobrze pamietam to dzis mamy umowiona kolejna wizyte na 16.30 i godzine wczesniej Pan lub panscy ludzie maja do mnie dzwonic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 17.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a jakie rejony Torunia Ciebie interesuja . znam Panie dyrektorki z kilku przedszkoli np. na wrzosach, jakubskim, rubinkowie ,podgorzu . popytac zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.11.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy ktoś z Was był w restauracji 1231 na Woli Zamkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a jakie rejony Torunia Ciebie interesuja . znam Panie dyrektorki z kilku przedszkoli np. na wrzosach, jakubskim, rubinkowie ,podgorzu . popytac zawsze można dalekie wrzosy cxzy dalekie rubinkowo wolimy wykluczyc choc wolimy wozic nawet na 8 rubinkowo niz wcale ... jak mozesz to popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 17.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chlodny sezon juz nadchodzi, my juz oglosilismy przerwe na budowach - a Wy ?Ponawiam propozycje spotkania sie w realu jesli oczywiscie beda chetni - moze byc na ciepla szarotke i herbate.Mam jeszcze pytanie - kto juz zabral sie za przygotowanie dokumentacji do odbioru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Mam jeszcze pytanie - kto juz zabral sie za przygotowanie dokumentacji do odbioru ? Właśnie powinnam, ale jakoś nie mogę się zebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chlodny sezon juz nadchodzi, my juz oglosilismy przerwe na budowach - a Wy ? Ponawiam propozycje spotkania sie w realu jesli oczywiscie beda chetni - moze byc na ciepla szarotke i herbate. Mam jeszcze pytanie - kto juz zabral sie za przygotowanie dokumentacji do odbioru ? jeszcze dosc cieplo na wszelkie prace murarskie do odbioru nam sie nie spieszy - za duzo zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 17.11.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chlodny sezon juz nadchodzi, my juz oglosilismy przerwe na budowach - a Wy ? Ponawiam propozycje spotkania sie w realu jesli oczywiscie beda chetni - moze byc na ciepla szarotke i herbate. Mam jeszcze pytanie - kto juz zabral sie za przygotowanie dokumentacji do odbioru ? My dziś kończymy tynki wewnętrzne. I zaczynamy wylewki na tarasie i to by było pewnie wszystko jeśli chodzi o ten rok i prace zewnętrzne. Później zamykamy budynek i zaczynamy wylewki i instalacje wod-kan i co. Oby zima była łagodna to można sobie dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shymo 17.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy ktoś z Was był w restauracji 1231 na Woli Zamkowej? Byłem już kilka razy i polecam Trochę kuchni polskiej, trochę włoskiej. Wszystko smaczne, podane estetycznie i ceny też w miarę dostępne. pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shymo 17.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chlodny sezon juz nadchodzi, my juz oglosilismy przerwe na budowach - a Wy ? Ponawiam propozycje spotkania sie w realu jesli oczywiscie beda chetni - moze byc na ciepla szarotke i herbate. Mam jeszcze pytanie - kto juz zabral sie za przygotowanie dokumentacji do odbioru ? Chłodny sezon nadchodzi - owszem. Ale ja się dopiero za budowanie biorę W piątek prawdopodobnie przywiozą mi ściany na działkę (tak to bywa przy szkieletach drewnianych). Potem szybciutko do końca roku zamknąć i niech robią sobie w środku.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 My dziś kończymy tynki wewnętrzne. I zaczynamy wylewki na tarasie i to by było pewnie wszystko jeśli chodzi o ten rok i prace zewnętrzne. Później zamykamy budynek i zaczynamy wylewki i instalacje wod-kan i co. Oby zima była łagodna to można sobie dłubać. u nas odpalili ogrzewanie w zeszlym roku 30 grudnia. wczesniej palilismy w kozie aby tynki CW jakos przyzwoicie schly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Shymo, kto Ci stawia domek drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.11.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ale mróz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.11.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ale mróz.... taaaaaaa nie ma to jak miec duuuuzy garaz na nieszawce okolo -2,5 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja uwielbiam taką pogodę. Zimno, zdrowe powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts