Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

1905

• agnieszkakusi

1365

• nastka79

1031

• JaMajaD

458

Najaktywniejsi w wątku

DONKK napisał:
Najtańsza grucha na ławy jest w Betorze na Morwowej i Ceg-torze w grębocinie, tylko trzeba sprawy załatwiać nie przez tel. a osobiście jechać i wytargować rabat, ceny zależy od odległości budowy oczywiście. Najdrożej zaś jest w Torbecie na Polnej

Jak my zalewalismy lawy z 2,5 miesiaca temu to najtaniej bylo wlasnie w Torbecie na Polnej - mialem oferty z 5-6 firm a ich byla najlepsza i jeszcze z niej nieco stargowalismy

agnieszkakusi napisał:
ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble :wink:

u nas juz pora na dach - maja go przywiezc mozed nawet w tym tygodniu

w piatej jak bylismy nad morzem to babeczka z banku dzwonila wiec moze nadszedl nasz czas :). niestety nie slyszalem tel;efonu bo dosc mocno wialo :lol:

piotrulex napisał:
  DONKK napisał:
Najtańsza grucha na ławy jest w Betorze na Morwowej i Ceg-torze w grębocinie, tylko trzeba sprawy załatwiać nie przez tel. a osobiście jechać i wytargować rabat, ceny zależy od odległości budowy oczywiście. Najdrożej zaś jest w Torbecie na Polnej

Jak my zalewalismy lawy z 2,5 miesiaca temu to najtaniej bylo wlasnie w Torbecie na Polnej - mialem oferty z 5-6 firm a ich byla najlepsza i jeszcze z niej nieco stargowalismy

My tez braliśmy z Torbetu na Polnej w maju i w czerwcu. B15 - 1m3/261 zł brutto, B12,5 - 1m3/223 zl brutto. Na strop też od nich weźmiemy.

Bardzo punktualni, co dla nas ma duże znaczenie, bo w ciągnu dnia ciężko wyrwać się na budowę.

Ola i Krzysiek napisał:

My tez braliśmy z Torbetu na Polnej w maju i w czerwcu. B15 - 1m3/261 zł brutto, B12,5 - 1m3/223 zl brutto. Na strop też od nich weźmiemy.

Bardzo punktualni, co dla nas ma duże znaczenie, bo w ciągnu dnia ciężko wyrwać się na budowę.

my za okolo 17 metrow placilismy prawie idealnie rowne 5 kola

beton, dojazd + pompa

Czyli jak widać jak ktoś jest dobry negocjator to sobie wszędzie dobrą cenę wytarguje - przynajmniej jeśli chodzi o beton towarowy.

Szukam hurtowni w Toruniu, która sprzedaje kominy Schiedla i w której można wyrwać trochę rabatu, ktoś coś wie, coś ktoś słyszał :D

pzdr

Wczoraj jadąc w okolicach Ciechocinka natknęłam się na reklamę firmy, która zajmuje się produkcją płytek chodnikowych i kamienia elewacyjnego. Obejrzałam sobie stronę, muszę powiedzieć, że nawet, nawet, ale ciekawe jakie ceny. Może ktoś będzie zainteresowany na chwilę obecną, bo ja trochę później :)

Oto klink: http://www.walmar.net.pl/

agnieszkakusi napisał:
ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble :wink:

Agnieszko

Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Życzymy Wam szczęścia i samych radości we WŁASNYM PIĘKNYM DOMU.

Mam nadzieję, że pozostaniesz na Forum jeszcze długo, długo, bo Twoje zaangażowanie jest bardzo wszystkim pomocne i niezwykle sympatyczne. :D :D :D

Pozdrawiam

Nasz_Dom napisał:
  telesforek napisał:

Budował dom rodzicom kolegi. Podobno byli zadowoleni, ale nie znam szczegółów. Mi robił wycenę garażu ale się nie dogadaliśmy. Wrażenie pozytywne (na podstawie kontaktu telefonicznego).

A moglbys sie cos dowiedziec? i dac info na PRIV ? Bede bardzo wdzieczny.

Spróbuję.

PS. Płeć od dłuższego czasu mam żeńską 8)