nastka79 02.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Słuchajcie jak to jest?! Pytam bo każdy mądry gada mi inaczej :/ chce złożyć w starostwie kwity dot. oczyszczalni i co tam trzeba konkretnie składać, bo juz się zamotałam? Wiecie może? Mam po prostu odruch wymiotny jak sobie o tej papierologii i lataniu po urzędach pomyśle No ja składałam takie papiery. Był tam opis oczyszczalni, projekt rozmieszczenia na działce i uprawnienia projektanta. Chyba to wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 rozwalona noga, do wczoraj w szynie gipsowej A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a ja ostatnio stwierdziłam, że teściowa chyba zrobiła laleczkę i mnie podkuwa igiełkami ... nic tylko tesciowa zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Madzialenka mam nadzieję że trzymasz moje "piwonie" Canny, Aniolku, canny. Oczywiscie, ze trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Natalia, rozmawialam wczoraj z dziewczyna, ktora sprzedaje takie oczyszczalnie jak Twoja i juz wiem co mozna sadzic. Co ciekawe zalecaja glownie trawe. Moze pogadamy jak sie spotkamy, bo troche tego jest i moze nie wszystkich interesowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No mój mąż od razu optował za posianiem tam trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moze pogadamy jak sie spotkamy, bo troche tego jest i moze nie wszystkich interesowac. A jesteś dziś koło 15 w domu, bo bym zajechała po pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Piotr, tylko jak zmienić teściową nie zmieniając męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Oczywiscie, ze jestem, tylko moze nie w domu a w ogrodzie, bo ganiam teraz z taczka i rozwoze ziemie. Z ta trawa to bardzo glupi pomysl - po pierwsze jak to kosic na spadach, po drugie na pochylych polaciach trawa schnie jak glupia i bedzie wygladac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 podzielam opinię Magdy. Pamiętasz nasz skos pod płotem? Piotr też uparł się na trawę. Teraz nie chce o tym słyszeć, bo nawet nie ma jak wjechać kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ax99 mozezs polecic cos na poparzenie skory? Zalatwilam sie tydzien temu rusztem piekarnika i strasznie mi sie paprze ta rana. Boli jak diabli, co i rusz zaognia sie dokokola. Genaralnie kicha. Madzialenka..kup sobie kilka saszetek maści "tribiotic"..maśc b. dobra na poparzenia ,trudno gojące sie rany...zawiera 3 antybiotyki... na pewno szybciej zagoi Ci to oparzenie... dzieki, podjade do apteki wracajac z pracy, bo znowu zaognilo sie i boli przy kazdym ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 podzielam opinię Magdy. Pamiętasz nasz skos pod płotem? Piotr też uparł się na trawę. Teraz nie chce o tym słyszeć, bo nawet nie ma jak wjechać kosiarką. Wlasnie chcialam to napisac. Kochana, ale Twoja Tesciowa to bedzie pikus w porownaniu ze mna jak Cie dorwa za ganianie z ta noga w szynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 kochana, szynę zdjęłam sobie osobiście już we wtorek, bo nie mogłam z tym ustrojstwem spać. Wczoraj pojechałam do sklepu medycznego kupić zalecaną ortezę na kolano i usiadłam na tyłek, bo to kosztuje 406 zł Kupiłam opaskę uciskową na kolano i tak sobie z nią chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Piotr, tylko jak zmienić teściową nie zmieniając męża? moja tesciowa nigdy zla nie byla a jak mieszkamy 20km od siebie to lepszej tesciowej nigdy nie znalem nie wiem kochana jak Ci pomoc a z natury uczynny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no właśnie tu jest problem, jak pozbyć się teściowej (zgodnie z prawem oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moze kupic jej dzialke na ksiezycu? Jeszcze sie skusi i wyprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzieki Bogu ja nie mam problemu z teściową. Dobra Kobita z niej, a i mieszka 20 km od nas. Lepiej być nie może Aga jak chcesz to Ci pozycze na trochę moją !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 bardzo chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moja tez Aniol, a mieszka tylko 8 km od nas. Generalnie o Slawka Rodzicach nie mowie "tesciowie", bo dla mnie ma to zabarwienie negatywne, a nie moge o nich zlego slowa powiedziec. Po prostu mam jeszcze jednych Rodzicow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 wiem, wiem...szczęściara jedna, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts