ax99 03.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Agnieszce juz mowilam, ale powtorze jeszcze dla wszystkich. NA SIENIE TRAWY JEST ZA WCZESNIE. W NOCY SA JESZCZE PRZYMROZKI. Poczekajcie jeszcze ze dwa tygodnie. Trawe zaleca sie siac najwczesniej pod koniec kwietnia. I ja tak zrobie. hmm...może i racja.....Madzialenka...ciut sie wstrzymac nie zaszkodzi...w nocy -3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Też siałem we wrześniu od frontu....najlepsza pora...wzeszła szybko...rozkrzewiła sie bardzo ładnie:) ,,,,a z ta trawka poczekam kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 piotrulex - to ten sam co na CRO ? jesli tak to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kupiliśmy w Leroy Merlin bujaczkę dla Zuzi Taki trochę nieplanowany zakup, ale sie ciesze jak dzieciak normalnie. Jutro chyba bedzie montowana. Dobrze, że my mamy tego kombiaka, bo bez niego ani rusz. Tak go dzis zapakowalismy w Leroyu, że wyglalismy jak w reklamie Ikea Ja to trochę się wstydziałam z tym wszystkim jechać. Szkoda, że fotki nie pstryknęłam, bo mielibyście ubaw po pachy Madzia, Tamaryszek przesadzony na nowe miejsce. Mam nadzieję, ze bedzie mu w nowym miejscu dobrze Zaczęłam walkę z terenem pod trawnik tzn. Rundapem zaczęłam działać. Teraz trochę odpoczynku od prac w ziemi. W przyszłym tygodniu maja wchodzić z elewacją. A my mamy dylemat co do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 tak, tak kooooooombiaczki sa najlepsze mi to w sumie juz nierobi jaka marka, model czy kolor - wazne aby byl to kombiaczek Chcialem tylko poinformowac ze w piatek wylaczylismy kociolek a ustawioan tempetaturka w domku nie spadla. sprzatamy dzialke i garaz wiec cale drzewsko laduje na awaryjnym ruszcie grzejac wode i lazienke przed wieczornym kapaniem mlodej. w koncu sie pozbedziemy niepotrzebnych juz stempli kooooooombi - jedyny sluszny wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.04.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wczoraj widzialem krazaca blisko nas pare bocianow. dzis jadac do biura wypatrzylem je w starym gniezdzie z 400m od naszego domku. takie skulone przytulone klekoty. wychodzi na to ze przyszla wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 chciałam powiedzieć, że wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 U nas dziś zaczynają tynk zewnętrzny - podobno w środę skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a u nas dziś zaczynają pracować Krasnale - namiar od Nastki, dzięki Natalia aha i chcę podziękować za namiar na firmę Terrabud od posadzek, szybko sprawnie, piękna równa posadzka. Za wyjątkiem jednego małego incydentu - po wylaniu posadzek, jak juz panowie stali i podziwiali swoje dzieło, pies sąsiadów zrobił sobie rundkę po naszym salonie teraz to jest śmieszne, ale wtedy wszyscy byli wściekli. Ślady zostały zatarte oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A ja dalej bawie sie z taczka. Tym bardziej, ze pod koniec tygodnia ochlodzenie i deszcze. A mialo byc tak ladnie...[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 jakie deszcze? Madzialenka nie strasz przed chwilką wchodziłam na onet, do końca tygodnia słoneczko ma być i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja zaraz tez lece sadzić tuje, ktore dokupilismy wczoraj. I już bedzie komplet na froncie. Kupiłam też trzy wierzby "Hakuro- nishiki", ale te muszą poczekać chwilę Madzia, gdzie Ty usłyszałaś o tym ochłodzeniu i opadach? Ja słyszalam, że ten tydzien ma był pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wczoraj wieczorem trafila mie sie jakas prognoza pogody. Ale tez mam nadzieje, ze to pomylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja też mam nadzieję, bo u nas teraz ma wszystko ładnie schnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzwoniłam właśnie do Sanepidu dowiedzieć się o szczepionkę na kleszczowe zapalenie mózgu - droga ta impreza, ale chyba skorzystamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 w przyszly weekend jestesmy nad jeziorkiem w Borach i mam nadzieje choc troszke sie opalic. Trzymam wiec kciuki za ladne sloneczko W tym tygodniu pewnie bede musial byc w Poznaniu - moze ktos ma cos do przewiezienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 łojejciu, Natalia zamierzasz się na wszystkie choroby świata zaszczepić? jest jakiś konkretny powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 łojejciu, Natalia zamierzasz się na wszystkie choroby świata zaszczepić? jest jakiś konkretny powód? Nie na wszystkie, ale powód akurat dla tego szczepienia jest taki, że mieszkam bardzo blisko lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to już jest powód,czytaliście w Nowościach chyba piątkowych o tej bąblownicy? dziewczyna zjadła jagody w lesie i ciężko się rozchorowała, straszne, w życiu juz nie zjem jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to już jest powód, czytaliście w Nowościach chyba piątkowych o tej bąblownicy? dziewczyna zjadła jagody w lesie i ciężko się rozchorowała, straszne, w życiu juz nie zjem jagód nic tylko sie zaszczepic ... i na raka szyjki macicy (ja nie moge ), na grype, na zoltaczke, na pneumokoki to chyba juz dawno itd ... nie pamietam abym kiedykolwiek sie szczepil na cos ponad obowiazkowego a wychowalem sie jakies 100m od sporego kiedys lasku w ktorym spedzalem spora czesc wakacji robiac domki na drzewach i wloczac sie z psem ... nie popadajmy w paranoje, zawsze bedzie cos na co akurat sie nie zaszczepilismy ps. pod takimi art jak o bamblownicy w nowosciach wcale bym sie nie zdziwil jak bym zobaczyl dopisek - tekst sponsorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts