agnieszkakusi 16.07.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Piotrulex, mogę dać jeszcze namiar na naprawdę dobrego hydraulika. nie podawałam go wcześniej do kanalizy, bo facet nie miał czasu. Ale teraz pytałam i ma trochę wolnego. Jeśli ktoś potrzebuje hydraulików to polecam swoich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Obecnie mała przerwa - czekam na strop. Pozdrawiam Thomass Znam ten ból, nasz na szczęście już minął, bo strop przyjechał w piątek. Czekaliśmy 5 tygodni Ale od dzisiaj budowa znowu ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Piotrulex, mogę dać jeszcze namiar na naprawdę dobrego hydraulika. nie podawałam go wcześniej do kanalizy, bo facet nie miał czasu. Ale teraz pytałam i ma trochę wolnego. Jeśli ktoś potrzebuje hydraulików to polecam swoich! numer zawsze sie przyda dwoch ma zrobic wyceny a jeden ktorego namiary dostalem na forum mial podjechac ale niestety tego nie zrobil i moich telefonow nie odbieral przez kolejne 2 dni ( - bywa i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Piotrulex, mogę dać jeszcze namiar na naprawdę dobrego hydraulika. nie podawałam go wcześniej do kanalizy, bo facet nie miał czasu. Ale teraz pytałam i ma trochę wolnego. Jeśli ktoś potrzebuje hydraulików to polecam swoich! Jeśli gość może zrobić przyłączne wodne i kanalizacyjne do sieci gminnej to też chętnie bym skorzystał z namiarów. Do hydrauliki w domu na jesieni pewnie będę miał ekipę (razem z ciepłem) - ale niedługo będzie zalewana posadzka i trzeba rury wpakować pod spód i przy okazji można zrobić przyłącze. Pozdrawiam Thomass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.07.2007 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 nie szuka ktoś z Was kogoś do układania kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja szukam, ale na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.07.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 bo u mnie właśnie kładzie kostkę i robi to bardzo ładnie. W razie czego mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No to zapodaj, zawsze to jeden kontakt więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 17.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Czy wiecie gdzie mozna kupic tanio siatke lesna oraz paliki drewniane na tymczasowe ogrodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Czy wiecie gdzie mozna kupic tanio siatke lesna oraz paliki drewniane na tymczasowe ogrodzenie ? Paliki można kupić w nadleśnictwie a siatkę leśną na allegro. Z tego co pamietam jakas z firm z siatami ogrodzeniowymi w Toruniu miała tez w ofercie siatkę lesną ale drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justap 17.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dzis dostalem wycene swoich okien w 2M - wiem ze ktos z was kupowal u nich - jakiego rzedu rabat mozna u nich wytargowac? Dokładnie nie powiem jaki to był rabat, ale spory. Przed końcową decyzją zakupu okien sprawdziłam kilka innych firm i różnica w cenie okazała się niewielka, a myślę, że jakość i wykonanie oraz montaż jest naprawdę ok! Ja jestem bardzo zadowolona, mam jeszcze od nich rolety zewnętrzne i bramę garażową i jest super. Poza tym okna kupujemy raz na kilka długich lat. Czy ktoś ma namiary na dobrego i niekoniecznie bardzo drogiego gościa od kładzenia płytek. Będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.07.2007 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Cemik, numer podam jutro, bo zostawiłam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 od wczoraj robia nam wiezbe. jestem sluzbowo na podhalu. dzis bylem 2 razy na slowacji bo przypomnialo mi sie ze gtrzeba bedzie wiencowe urzadzic ). zakupilem 2 litry wodeczki za niecale 200 koron/1 litr dobrze zrobilem bo dzwonil glowny wykonawca ze w sobote koncza i mam wodke oraz niestety kase szykowac ) styropian kupilem we wtorek rano przed wyjazdem w prostyr na lipnowskiej - 8cm frezowany za 181 zeta/metr szescienny cena mysle przyzwoita i obsluga tez OK przy okazji polecam pensjonat nataneal czy jakos tak w Łopusznej k/Nowego Targu. saun, basen, korty, tenis stolowy i inne atrakcje a pokoj 2-osobowy za 80 zeta idealnie aby odpoczac po trudach budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 19.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 do piotrulexRobisz pełne deskowanie dachu, bedziesz jeszcze później robił podbitkę? Jeśli nie, to które elementy dachu bedą strugane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik36 19.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czy wiecie gdzie mozna kupic tanio siatke lesna oraz paliki drewniane na tymczasowe ogrodzenie ? NA ALLEGRO KROJą JAK SIę DA PROPONUJę W OBI- JEST 60 Zł TANIEJ NA 50MM POZDRO ARTUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 19.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czy wiecie gdzie mozna kupic tanio siatke lesna oraz paliki drewniane na tymczasowe ogrodzenie ? NA ALLEGRO KROJą JAK SIę DA PROPONUJę W OBI- JEST 60 Zł TANIEJ NA 50MM POZDRO ARTUR Na pewno zależy to od sprzedawcy. Ja zamierzałam kupic w OBI bo była podobno promocja - ale niestety okazalo sie że siatka jest tylko w gazetce, a na allegro kupiłam siatkę wysokości 2m za niecałe 180 zł/50m w tym przesyłka kurierska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 19.07.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A sluchajcie co ile metrow stawiac drewniane slupki do takiej siatki lesnej ? Mam do ogrodzenia prawie 150 metrow (dlugosc calego ogrodzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.07.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 a tak w ogóle to po co chcecie stawiać siatkę? Przecież to mimo wszystko są koszty...jak ktoś będzie chciał wejść i coś zabrać, to i tak wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 19.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No wydawalo mi sie ze teren budowy wg przepisow budowlanych musi byc ogrodzony ale byc moze myle sie i dlatego siatka lesna jest najtanszym rozwiazaniem. Zgadzam sie ze jak ktos chce wejsc to zadne ogrodzenie nie jest mu przeszkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No wydawalo mi sie ze teren budowy wg przepisow budowlanych musi byc ogrodzony ale byc moze myle sie i dlatego siatka lesna jest najtanszym rozwiazaniem. Zgadzam sie ze jak ktos chce wejsc to zadne ogrodzenie nie jest mu przeszkoda My zrobiliśmy sobie ogrodzenie. Wbiliśmy paliki, za chyba 30 szt (1,5 m wys) zaplaciliśmy 50 zł. I ogrodziliśmy nasz teren taśmą, którą dostaliśmy od znajomych gratis. Wydaje mi się, że według przepisów teren powinien być ogrodzony, bo jest to teren budowy i powinna wisieć tabliczka, że nieupoważnionym wstęp wzbroniony (której u nas brak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts