ax99 01.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ach ten deszcz, krzyżuje nam wszystkie szyki... Podobno ma być tak do końca tygodnia . Co do ekip, to mam dobrego płytkarza, ale terminy dopiero na wrzesień , u nas mu jeszcze trochę zostało, ale kolejka za nami długa jeszcze czeka. ...co do ekip..mam ekipe która robiła wykończeniówke mojego domu+ hydraulika,prąd itp....mają wolne terminy bo sypnął sie im jakiś kontrakt...w razie czego dane na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 do wykończeniówki też mogę kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No co z tą pogodą? Skończy się kiedyś ten deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... Skończy się kiedyś ten deszcz? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kiedyś tak, tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 02.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wszystko przez tych co tak plakali za "deszczykiem" bo trawka nie rosnie ! W naszym klimacie mamy prawie caly rok jesien z krotkimi przeblyskami lata i nieco dluzszymi zimy wiec z kazdego pogodnego dnia trzena sie cieszyc i trzymac kciuki za nastepny a nie "nawolywanie ....... deszczyku". Winnych prosze o przyznanie bez wywolywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja już bym chciała trochę do ogrodu wyjść, bo ogórki już zakiszone, dżemik truskawkowy zrobiony, to teraz coś bym w ziemi trochę pogrzebała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 co do deszczyku to sie nie przyznaje. nam slonka nigdy za wiele. truskaweczki tez dzis bedziemy dzemowac . 5 zeta za kobialeczke to na tyle przyzwoita cena ze mozna nieco poszalec ze sloiczkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Niech Wam bedzie, to wszystko moja wina. Ale mi tam deszcz tak sobie przeszkadza, bo i tak siedze w ogrodzie. Najwyzej urosne. Tylko po ostatnich uleach porobily sie dziury w ziemi i sianie trawy znowu odlozone. Ale mam nadzieje, ze nie na dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też nawoływałam, ale nie tyle, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aga, kosilas ten trawnik? Na Chelminskiej poziomek nie maja. Ale za to kupilam dzieciakom trampoline - jak zmontuje to sie pochwale zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tak, Piotr dziś skosił boki i pojechał do pracy . Jutro skosi tył jeśli mu oczywiście pogoda pozwoli. A ja powyrywałam trochę chwastów. Tyle, na ile mi brzuch pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 02.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Pogode nam przywieź dobrą))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Pogode nam przywieź dobrą))) za 2 tygodnie Panie to bedziesz chodzic po swoim ogrodzie na samych majtasach tak bedzie goraco kombinuje jak tu wyskoczyc w czerwcowy dlugi weekend nad morze ale zona tez niewierzy w sprzyjajaca pogode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 załozyłam w doświadczeniach temat o tym, że nie chcemy bramki w ogrodzeniu...co o tym myślicie? Czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 załozyłam w doświadczeniach temat o tym, że nie chcemy bramki w ogrodzeniu...co o tym myślicie? Czy to ma sens? czyli brama przesuwna otwierana powiedzmy na metr? mnie jakos to nie przekonuje chyba ze z powodu braku miejsca czy kierunek przesuwu bramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.06.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 brama przesuwna służąca jako wjazd dla auta i będąca jednocześnie wejściem na posesję. Całość 5,5 metra, ale otwierana dowolnie nawet na metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 My mamy bramę dwuskrzydłową i furtkę. Faktem jest ,że przez furtkę przechodziłem dotąd kilka razy Mamy domofon i elektrozaczep w furtce bez pamięci. Więc zawsze wychodząć wygodniej jest uchylić bramę pilotem niż kluczami furtkę Nie wyobrażam sobie jednak wykonanie ogrodzenia bez furtki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 brama przesuwna służąca jako wjazd dla auta i będąca jednocześnie wejściem na posesję. Całość 5,5 metra, ale otwierana dowolnie nawet na metr. Jestem na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts