piotrulex 01.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ... schody lub drzwi lub meble. Na pewno którąś z tych pozycji będziecie zamawiać u stolarza ... znajomi maja schody wykafelkowane, drzwi kupione gotowe a meble systemowe do samodzielnego skladanie, wlacznie z kuchnia ... - stolarza to ich dom nie widzial z tym "na pewno" bym nie byl taki pewny ale oczywiscie prawdopodobienstwo jest duze za parapetami mozesz zobaczyc tez na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.07.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Natalia, a co z netem w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Natalia, a co z netem w domu? Limit akurat też nam się skończył. Ale już i tu i tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja już myślałam, że umknęliście na jakieś szybkie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mam juz sztachety na plot wiec niebawem mysimy zadecydowac czym to dobrze pomalowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 piotr, polecam dobrą farbę z woskiem ja malowałam taką farbą podbitkę, ciężka do rozprowadzenia ale efekt jest fajny, ja robiłam lazurą, ale są też kryjące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 piotr, polecam dobrą farbę z woskiem ja malowałam taką farbą podbitkę, ciężka do rozprowadzenia ale efekt jest fajny, ja robiłam lazurą, ale są też kryjące znajomi polecali mi SADOLIN. to jakas lekiero-bejca czy cus podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 mój tata też mówił nam o Sadolinie, ale jako zakończenie. To znaczy podkład Sidolux, a potem Sadolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja malowałam jeszcze inną, ale nie da się jej kupić w markecie, widziałam efekt na drewnie, woda nie wsiąkała a spływała, a farba taka oleista Aga, to po wyroku sądu w Wawie nie będą mogli budować domków w kopanińskim lesie? ciekawe co z rozpoczętymi budowami, no to rajcy Lubiccy dali ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tak, to o Kopaninie i działce obok mnie. Wygląda na to, że będą musieli rozbierać dom, który jest prawie na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 swoją drogą ciekawe dlaczego dostali pozwolenie i w jaki sposób gmina zmieniła plan zagospodarowania, czyżby to było robione pod osobę? domek w 70-letnim lasku przecież nie każdy może postawić, a już napewno nie "zwykły" człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no, ale pani doktor i były SB-ek taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk.....tym bardziej, że sąsiedzi, którzy zrobili aferę o to wszystko chcieli kupić działkę, żeby nikt się w tym miejscu nie pobudował. Gmina powiedziała, że ta działka jest nie do kupienia, a za jakis czas pani doktor już występowała o warunki zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nawet mi nie żal tych ludzi, że kasę wyrzucili, pewnie jak podadzą gminę do sądu to będzie musiała im zapłacić jakieś odszkodowanie, ale nauczkę będą mieli. Wtedy ich kombinacje wyjdą na światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no dlatego wójt tak bardzo walczył o ten plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jest ciekawie podziwiam takich ludzi, że się nie boją odpowiedzialności za to co robią, wcześniej czy później i tak takie machloje wychodzą, no ale oni są przyzwyczajeni do tego, całe życie na tym jechali, w końcu to powinno się skończyć, 20 lat demokracji a u nas jeszcze komunistyczne przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nie wszyscy jednak biorą moja mama ma znajomą, która chciała dać z gminie łapówkę, żeby coś przyspieszyć. Pan powiedział, że nie bierze, bo jest...jehowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 pewnie, że nie wszyscy, nie uogólniam, wkurza mnie tylko to, że nadal są tacy, którzy biorą, nie mówię też, że tam ktoś wziął za to, jadnak w taki czy inny sposób ci ludzie dostali pozwolenie bo ktoś optował za tym żeby zmienić plan pod nich. Ale to takie luźne myśli, mnie akurat to nie dotknęło, tylko np. dlaczego Ci ludzie którzy chcieli kupić tą działkę nie mogli, a "ktoś" inny mógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no i przy okazji zniszczyli 70-letni las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no właśnie inny przykład: asfalt wylany tylko do miejsca gdzie mieszka wójt lub radny, a reszta mieszkańców musi się męczyć w deszcz po błocie a w suszę po kurzu, kiedy asfalt będzie dalej, nie wiadomo, po co, skoro nikt nie ma takiego przebicia jak ów wójt... dobra dość narzekań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no właśnie przykład z mojego podwórka: asfalt wylany tylko do miejsca gdzie mieszka wójt innej zaprzyjaźnionej gminy, a reszta mieszkańców musi się męczyć w deszcz po błocie a w suszę po kurzu, kiedy asfalt będzie dalej, nie wiadomo, po co, skoro nikt nie ma takiego przebicia jak ów wójt... dobra dość narzekań u nas tez od daaaaaaaawna lezy asfalt ktory byl polozony tylko do wojta choc droga nie byla jakas super popularna a droga do dzis nazywa sie "wojtowka" dzis cala reszta ma piekne nowe asfalty a on caly czas ten sam asfalt, stary i popekany teraz juz nikt nie zazdrosci a kiedys i owszem jak to mowia punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ja zaspecjalnie na lapowkarstwo nie bede marudzic, zycie prosze pomyslec ze jest sie takim wojtem, ministrem, ambasadowem, prezesemw ielkiej firmy pozniej pomyslcie ze macie rodzine, przyjaciol, ludzi ktorem tez cos jestescie dluzni ... powodzenia i prosze nie byc swietszym od Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts