renata3 18.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Natalia,czytałąm i oglądałam w Muratorze Wasze piękne schody. Mam nadziję, że Tralex i u nas dobrze się spisze. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 18.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ola i Krzysiek- dopiero zamierzam się preprowadzic w okolice Torunia- czy moglibyście podpowiedzieć mi gdzie ten Rakoczy? I ile kosztuje tam eko-groszek (kompletnie nie orientuję się w cenach, ponieważ dotychczas korzystałam z łask miejskiego ogrzewania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Natalia, czytałąm i oglądałam w Muratorze Wasze piękne schody. Mam nadziję, że Tralex i u nas dobrze się spisze. Pozdrawiam Renata Prawdopodobnie właściciel zląduje u nas niedługo na imprezce to mu podpowiem, żeby miał na uwadze szczególną troskę o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Natalia, gratulacje. W takim razie ide dzis kupic Muratora. A z innej beczki, gdzie kupilas drewno, jakie i za ile. Czas uzupelnic zapasy. Pozdrawiam wszystkichMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A z innej beczki, gdzie kupilas drewno, jakie i za ile. Czas uzupelnic zapasy. Pozdrawiam wszystkich Magda No właśnie późno trochę się obudziliśmy i facet od którego kupowaliśmy w zeszłym roku miał już resztę - ostatnie 4 metry. Na szczęście mamy jeszcze zeszłoroczny zapas (ok. 5 metrów). Kupiliśmy olchę trochę pomieszaną z brzozą. W przyszłym roku musimy się zebrać z tym wcześniej (najlepiej do maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czy orientujecie się ile kosztuje położenie kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czy orientujecie się ile kosztuje położenie kostki granitowej? Podbijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie pomogę - mam betonową, ale z tego co się orientowałam, to koszty położenia kostki granitowej (robocizna i materiały) są 3 razy wyższe niż betonowej. Za betonową za metr kompleksowo materiał i robocizna płaciłam chyba 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.08.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Magda, ja mam zamówione drzewo na jutro. Zobaczę co przywiozą i dam znać. Ma być porąbana brzoza po 150 zł/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dzieki, czekam na info. Ile m2 zamawialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 19.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak dla zabawy ... a mi pomoże http://star-m.nazwa.pl/kolory/elewacja.php Pomóżcie wybrać elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jeżeli masz faktycznie taki kolor okien i dachu to ja bym optowała za 2 albo 3, ale nie wiem czy sama bym się odważyła na taką ekstrawagancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.08.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Na razie 3 metry i zobaczymy ile nam się zmieści pod okapy drewutni. Generalnie mamy jeszcze jakieś 5 metrów drzewa i to na pewno starczy na ten rok na nasze okazjonalne palenie. Chcemy przesezonować drzewo na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 19.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jeżeli masz faktycznie taki kolor okien i dachu to ja bym optowała za 2 albo 3, ale nie wiem czy sama bym się odważyła na taką ekstrawagancję Na razie to eksperyment czysto rozrywkowy. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim podejmę decyzję. W sumie nie tylko moje zdanie się liczy ale druga połówka też ma coś do powiedzenia. Zdecydowałem się na ten projekt domu ale jakoś nie mogę przełknąć propozycji architekta. Dlatego właśnie takie wariacje z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 20.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sleem- mi się zdecydowanie podoba el.9. Sama niedługo będę wybierała kolor i właśnie nad takim myślę, ale mój dom na polanie w lesie powstaje, więc wkomponuje się w otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 O, to witam prawie sasiadke. Skoro kierunek Silno to jadac na budowe przejezdzasz kolo nas - mieszkamy na granicy Zlotorii i Grabowca. Sleem, gdzie wlasciwie bedziecie sie budowali - w okolicach tej nowej drogi ostatnio wytyczanej, czy jeszcze dalej? Wpadnijcie na kawe jak bedziecie na dzialce to sie poznamy. Jakos nadmiar sasiadow nam nie grozi i kazda zyczliwa dusza jest na wage zlota. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 20.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No to rzeczywiście kilka razy w tygodniu przejeżdżam koło Waszej budowy madzialenka kiedy planujecie zakończenie działań budowlanych? Ja liczę na wprowadzenie się do końca października, ale martwi mnie kwestia osuszania budynku- strasznie wysoki jest koszt wynajmu urządzeń, a bez tego nawet nie myślę wprowadzać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja od ponad poltora roku juz mieszkam. A budowalam sie w ekspresowym tempie - na koniec maja mialam tylko lawy, a wprowadzilam sie 8 grudnia. Tego samego roku oczywiscie. Wiedzac, ze budowa bedzie w takim tempie swiadomie zrezygnowalam z tynkow na rzecz KG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 20.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 madzialenka właśnie tam koło tej drogi. Bylem tam ostatnio, widziałem ten dom pod strzechą co wspominałaś. Jak mi się trochę uspokoi to zajrzę z sąsiadami trzeba dobrze żyć KwiatKobiety podaj jaki masz projekt domu to ci zrobię z takim kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 20.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 u mnie buduje deweloper: http://www.tani-domek.com.pl/domywzabudowieblizniaczej,8,l1.html więc mam jego projekt bliźniaka. madzialenka- ławy miałam 30 czerwca, więc jak widać Betpol z którym budujemy ma całkiem niezłe tempo (i póki co jesteśmy zadowoleni z jakości ) bo obiecali koniec na połowę października (budują pod klucz, razem z podjazdami, ogrodzeniem, kafelkowaniem tarasu, garażu i kotłowni itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts