ax99 03.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Wczoraj z ranca zakupilem zmywarke i kolo 7 z groszami za nia placilem przelewem. Juz ja mam w domu wiec po nieco ponad 24 godzinach od zamowienia sklep ELECTRO.pl w ktorym juz nie raz kupowalem wlascicielem sklepu jest firma terg ktora ma sporo sklepow pod marka media expert Polecam To taka mala reklama za sprawne dzialanie PS. Wczoraj bylem w Niemczech. Jak zwykle kupowalem piweczko. Tym razem wybor padl na "Krombacher" i to byl swietny wybor. W piwku czuje nutke soli a to dla mnie zaleta. Ma tez idealny zapach Żeś mi smaka narobił.....znasz kogoś z Warty?? chodzi mi o ubezo. komunbikacyjne..mam problemik!! Miłego dnia dla forumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Żeś mi smaka narobił.....znasz kogoś z Warty?? chodzi mi o ubezo. komunbikacyjne..mam problemik!! Miłego dnia dla forumowiczów;) Mam jedynie zaprzyjaznionego agenta z HDI Samopomoc czy jak sie tam teraz nazywaja Nas znow czeka ciezki weekend wiec musze trenowac piwkowanie a Krombacher naprawde zasluguje na nalezyty szacunek w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) nie ma AC nic nie zrobisz masz AC i szkoda wieksza niz minimalna okreslona okolo 300 zeta to zrobisz ze swojego AC i stracisz na rok okolo 10% znizek zanim zglosisz szkode z AC dowiedz sie jaka jest minimalna pozywej ktorej naprawiaja. Jelsi szkode masz mniejsza to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) niedawno spotkało mnie to samo mam dość niedrogiego lakiernika z Czerniewic, namiar wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tak a pro po sprzetu rtv agd warto pojechac do bydzi i pobiegac po sklepach domaru. maja kosmiczne wyprzedaze gdyz -niestety - cienko przeda. klient kupil plyte ind candy za 700 zl a lodowke siemensa za 999. te same produktu w euro odpowiednio 1399 oraz 1750. czyli warto. aczkolwiek towar szybko znika z polek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja potwierdze tylko ze zmywarka to tylko bosch albo siemens, nikt w moim otoczeniu sie na to nie skarzy... ja mam amica ktorej nie polecam - ze wzgledu na tragiczny serwis. (popsuc sie moze wszystko, pytanie jak dlugo trzeba czekac na naprawe - tutaj czekam juz miesiac - bo... nie maja podstawowej czesci - pompy). amica = szajs ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tylko, że w Domarze już pustki, zostały jakieś tam lokówki i ekspresy, my nic nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzieki za pomoc w izolacji - moze rzeczywiscie dysperbit-k izolbetu to hydroizolacja... izolbet-k - na bazie rozpuszczalnikow - odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a co, domar pada? wyprzedaje sie???? ale numer... zalatwilo ich mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html Jak byliśmy w sobotę w Carrefourze, to było całkiem zamknięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Natalia ma rację. Od jakiegoś tygodnia Domar na Olsztyńskiej nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 może i tak, bo byłam chyba jakoś na początku zeszłego tygodnia w Kalafiorze, dobrze wiedzieć bo dziś chciałam jeszcze raz podjechać, może coś by się wybrało, a gdzie jeszcze w Tor jest Domar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 W Geancie na Grudziądzkiej i przy Tesco na Chrobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 tak a pro po sprzetu rtv agd warto pojechac do bydzi i pobiegac po sklepach domaru. maja kosmiczne wyprzedaze gdyz -niestety - cienko przeda. klient kupil plyte ind candy za 700 zl a lodowke siemensa za 999. te same produktu w euro odpowiednio 1399 oraz 1750. czyli warto. aczkolwiek towar szybko znika z polek. moze nie cienko ale na maksa plajtuja jak pamietam to juz z 4 lata temu mieli problemy z plynnoscia finansowa czesc wykupuje euro rtv agd, czesc media expert a konkretnie terg od electro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 a co, domar pada? wyprzedaje sie???? ale numer... zalatwilo ich mm? zalatwili sie sami i wolny rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html w mniejszych okolicznych miastach juz pozamykali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 w kwestii Domaru "Bydgoska firma Domar handlująca sprzętem AGD i RTV wyprzedaje towary za pół ceny i zamyka sklepy - informuje "Gazeta Wyborcza". W firmowym salonie Domaru w bydgoskiej Galerii Drukarnia w miejscu, gdzie do niedawna stały ciasno obok siebie lodówki, kuchenki i pralki, dziś można zobaczyć dwie wirnikowe franie. Na pozostałych półkach kilka ekspresów ciśnieniowych do kawy o cenach obniżonych o 25 procent, lokówki do włosów i sokowirówki. - Sytuacja jest trudna. Szukamy oszczędności, gdzie się da - potwierdza Jerzy Frelichowski, kierownik działu marketingu Domaru. - Mamy w kraju 37 sklepów, z czego pięć musieliśmy już sprzedać, i dalej będziemy się pozbywać nierentownych placówek, aby obniżyć koszty." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czy to czasem nie jest ten sam artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts