DONKK 23.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 I jeszcze ile taka przyjemność kosztuje, jeśli ktoś pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 susly zasnely i forumowicze powolutku tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kto spi, ten spi. Ja pracuje i to ciezko, bo zaczyna mi sie sezon. A ze potrwa pewnie do lutego to wybaczcie, jak nie bede odzywala sie za czesto. Ale mysle o Was i w kazdej wolnej chwili zagladam. Milego dniaMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.09.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nam odbiór komina robił ten Pan:http://www.firmy.net/kominiarze/konczykowski-krzysztof-zaklad-kominiarski,9CND5.htmlNiestety nie mam już nr kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. nam robil gosc mieszkajacy bardzo blisko nas i pewnie dlatego wzial 80 zeta. Rowniez potwierdzil 150 zeta jaka "normalna" cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 24.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. nam robil gosc mieszkajacy bardzo blisko nas i pewnie dlatego wzial 80 zeta. Rowniez potwierdzil 150 zeta jaka "normalna" cene o motyla noga ... dwie setki też się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nam odbiór komina robił ten Pan: http://www.firmy.net/kominiarze/konczykowski-krzysztof-zaklad-kominiarski,9CND5.html Niestety nie mam już nr kom. Ale ja mam ...wysle na priv jutro:) cena j/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a ja jestem w trakcie przestawiania rodzinki na niższą temperaturę w domu. W tej chwili w syialniach jest 18 stopni, reszta domu 19 Kto u nas był to wie, że to nie lada wyczyn Jednak nie wyobrażam sobie, żeby noworodek przebywał w temp. 24-25 stopni, a potem wyszedł na mróz na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No faktycznie po tych 24 u Was to normalne 19 to dla Was szok. Dla nas to normalne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a ja jestem w trakcie przestawiania rodzinki na niższą temperaturę w domu. W tej chwili w syialniach jest 18 stopni, reszta domu 19 Kto u nas był to wie, że to nie lada wyczyn Jednak nie wyobrażam sobie, żeby noworodek przebywał w temp. 24-25 stopni, a potem wyszedł na mróz na spacerek ooooooo widze, ze nie bede sam z zalecanymi temperaturami w domu u nas w sypialniach max 18, w naszej w zimie przy powierzchni 21 mkw jeden grzejnik jest zakrecony non stop a ten dalej od lozka ustawiony na 2 z kawalkiem caly czas jeszcze mamy wylaczone ogrzewanie ale nie mamy noworodka zapasy groszku na zime zrobione choc na poczatek w planie mamy palic pocietymi stemplami do wieczornego nagrzania domu i CWU Pozdrowienia z domku przesylam tym co w fabrykach zaraz lecimy z corka na rower i zobaczyc jak na wsi pod Toruniem buduja sobie aquapark http://miasta.gazeta.pl/torun/1,90815,7058723,Na_wsi_pod_Toruniem_buduja_sobie_aquapark.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 caly czas jeszcze mamy wylaczone ogrzewanie ale nie mamy noworodka :Dl A ktoś ma już włączone? My planujemy włączyć koło 1 listopada , może pod koniec października zapalimy pierwszy raz w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... My planujemy włączyć koło 1 listopada ... my natomiast planujemy wlaczyc ogrzewanie jak bez niego bedzie nam w domku za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Natalia, a jak szybciej przyjdą przymrozki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 27.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Chciałam sie przywitac. Budowe naszego domku zaczeliśmy wiosna 2007 roku w Małej Nieszawce. Budujemy Irenke z Archipelagu. Jestem na etapie poszukiwania płytek do kiuchni i sprzętu AGD. Poszukuje inspiracji i dobrych rad. Mam nadzieje, ze takie tu znajde Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Natalia, a jak szybciej przyjdą przymrozki? To rozpalimy w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Chciałam sie przywitac. Budowe naszego domku zaczeliśmy wiosna 2007 roku w Małej Nieszawce. Budujemy Irenke z Archipelagu. Jestem na etapie poszukiwania płytek do kiuchni i sprzętu AGD. Poszukuje inspiracji i dobrych rad. Mam nadzieje, ze takie tu znajde Monia. Witam z Wielkiej Nieszawki w jakim miejscu mniej wiecej wykanczacie sie? Plytki ogladaj w serwitorze a zamawiaj przez hurtownie ada w lubiczu sprzet ogladaj w marketach typu media markt, szyukaj na ceneo i kupuj w sklepach internetowych - oszczednosc kolo 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 właśnie miałam zapytać, czy grzejecie, bo się zastanawiam kiedy odpalić ogrzewanie, mi juz zimno a co to dopiero będzie dalej. W bloku jeszcze ciepło ale w domku to wieczorkiem brrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ... kiedy odpalić ogrzewanie, mi juz zimno ... zwykle wlasnie wtedy sie odpala kiedy jest zimno my terminu nie mamy, wlaczymy kiedy uznamy to za stosowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 poczekam jeszcze tylko na drzwi do pomieszczenia gospodarczego, żeby uniknąć strat ciepła i odpalam, domek musi się nagrzać przed wprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts