anulkawj 17.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 My również dołączamy sie z kciukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Chciałam donieść, że koleżanka Aga wczoraj się "rozpakowała" Dobre miała przeczucia Mała zdrowa 4200 i 57 cm. Resztę chwalenia zostawię dla zainteresowanej jak już wróci. Aga, wieeelkie gratulacje http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/6/4/5/6457_65746457_113.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 17.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Również gratulacje!Moi Drodzy, poszukuje namiarów na dobre i soliedbe firmy lub stolarzy produkujących meble kuchenne. Czy możecie mi jakieś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 18.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam,szukam solidnego architekta z Torunia do adaptacji projektu. I dobrze, żeby nie był bardzo drogi.Kogo polecacie? Jeśli możecie to proszę na emaila: [email protected] Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 szukam solidnego architekta z Torunia do adaptacji projektu. I dobrze, żeby nie był bardzo drogi. To tacy są ? Ja szczerze mówiąc myślę, że nie, ale jak bym miała polecać to bym poleciła pracownię Afgan i panią Ewę Kopczyńską. Z nią współpracowało nam się w miarę dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.10.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Również gratulacje! Moi Drodzy, poszukuje namiarów na dobre i soliedbe firmy lub stolarzy produkujących meble kuchenne. Czy możecie mi jakieś polecic? My kupowaliśmy kuchnię w BRW, z mebli jesteśmy zadowoleni, z obsługi średnio, ale jest kilka salonów w Toruniu, więc można kupić gdzie indziej niż na Rubinkowie I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 19.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nastka, serdecznie dziękuję za odpowiedź, może ktoś z innych osób ma jeszcze jakieś doświadczenia? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nastka, serdecznie dziękuję za odpowiedź, może ktoś z innych osób ma jeszcze jakieś doświadczenia? Pozdrawiam! my wyszlismy z zalozenia ze mebelki kuchenne w 100% musza byc robione na miare. nam robila rodzina zony i wyszlo OK choc polecic to raczej niekoniecznie mielismy od kilkoro znajomych namiar na jakiegos kolesia z miejscowosci Mierzynek - podobno niedrogi i solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... Coś mi się wydaje, że córka pcha się dziś na świat. no to mialas czuja GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.10.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no witam, już rozpakowana Byłam, urodziłam, wczoraj wróciłyśmy Dziękuję za gratulacje Dla smaczku dodam, że jechałam na porodówkę sama samochodem ze skurczami co 3 minuty Piotr był w pracy, musiał jechać się rozliczyć. Karetki nie chciałam wzywać. Więc jechałam sobie spokojnie sama, po drodze załatwiając jeszcze parę telefonów (prawda, Magda?). Jak tylko porobię zdjęcia to wstawię małego grubaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tylko jeszcze dodaj, ze jecjalas sama, bo tak chcialas. Mowilam, ze ja zawioze, a ta swoje. Dogonic nie moglam. A potem jeszcze nie dawala znakow zycia i martwilismy sie czy calo dojechala. Teraz to tylko Misia moze Ci pomoc udobruchac Ciocie Magde. Ciesze sie, ze juz jestescie w domu. Antos pyta kiedy Sylwia z nami pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 19.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jezu......sama........ ja jeszcze nie mam dzieci, ale gdyby coś to 3 miesiące wcześniej wynajmę sobie pokoik blisko szpitala, będę siedzieć na torbie z koszulinką Jeszce raz gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no to pięknie z tą jazdą, odważna jesteś, Aga gratulacje, dziewczyna duża i napewno śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jezu......sama........ ja jeszcze nie mam dzieci, ale gdyby coś to 3 miesiące wcześniej wynajmę sobie pokoik blisko szpitala, będę siedzieć na torbie z koszulinką Jeszce raz gratulujemy! spokojnie tak zle nie bedzie zrobimy mala zbiorke i kupimy Ci jakis wygodny materac cobys nie musiala na torbie siadac jak moja zona zaczela rodzic w nocy z niedzieli na poniedzialek wielkanocny to mocno sie zdziwilem bo nawet nie myslalem ze nasze leciwe juz autko potrafi tak szybko jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.10.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no chciałam, chciałam Anulka, przy pierwszym też człowiek głupiał, przy drugim mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 19.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gratuluje i podziwiam, ale ja bym sama nie dojechała, bo pewnie w korku na most bym urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 19.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gratuluję dużej, zdrowej córeczki - przyszłej sąsiadce. Pewnie siostra się cieszy. Mamy stolarza od mebli kuchennych - właśnie jesteśmy na etapie omawiania projektu - i to przez maila. Na razie jesteśmy zadowoleni. Zobaczymy za miesiąc efekt końcowy. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usckia 20.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Potrzebuję dobrego drewna na więźbę. Jakie firmy z okolic Torunia możecie polecić ? Buduję dom w Nowym Ciechocinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Potrzebuję dobrego drewna na więźbę. Jakie firmy z okolic Torunia możecie polecić ? Buduję dom w Nowym Ciechocinku Na poczatek proponuje: - Witam - Dzien Dobry - Czesc Co wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Na poczatek proponuje: - Witam - Dzien Dobry - Czesc Co wybierasz? Albo "dzień dobry, cześć i czołem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts