piotrulex 02.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a my wczoraj dostaliśmy list z Nadzoru Budowlanego, że 17.11.09 czeka nas kontrola z tego właśnie urzędu. Dwa lata po odbiorze Udało mi się tylko ustalić tyle, że ktoś nas bezczelnie pod@#$%$# Ma ktoś z Was znajomych w nadzorze na Legionów? Jesli wszystko jest OK to chyba nie ma sie czego obawiac ... Jesli cos jest nie tak to ciezko raczej mowic o zawistnych sasiadach czy bezczelnym podkablowaniu ... No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jeśli nawet coś byłoby nie tak, to skądś Nadzór musiałby się dowiedzieć.Napewno wszystko będzie ok, a ten co podkablował tylko obejdzie się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.11.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no i już wiem Podkablowało nas starostwo z Dekerta Sprawa unieważnienia planu zagospodarowania ma drugie dno. Sprawdzają 8 działek (w tym naszą), bo drewutnia i płot nie mogą opierać się na planie zagospodarowania, bo on nie obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No czyli pewnie to tylko formalność. Dobrze, że tak się to skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam w kolejny, piekny, sloneczny, jesienny dzionek Jak ktos z Was ma maliny lub nieco sie na tym zna mam pytanie. Scinacie je na zime czy zostawiacie dlugie badyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 03.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witajcie mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp. Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? Będę z wdziczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witajcie mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp. Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? Będę z wdziczny za namiary mnie robili kuchnie za 30 czy 35 zeta z polecenia ale ja nie polecam ... male pomieszczenia np lazienka czesto dogaduja sie od calosci a nie za metry my na mala lazienke okolo 2,3x2,3 mielismy wyceny od 2 do 4 kola. kafle po sufit, spore okno, drzwi kibelek zabudowany, kabina z ciezkiego grubego szkla, brodzik obudowany kafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Piotrulex, ścinamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Piotrulex, ścinamy no my tez i podobno tak sie robi Sasiad ma przepiekne maliny w ilosci ogromnej i ich nie scina. Tak wiec chyba nie to wiekszego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czesc Wczoraj w zony aucie zmienialem kola na zimowe a tu niespodzianka - dzis znow piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 05.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aby uniknac takich niespodzianek mozna zagladac od czasu do czasu na te strone http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&row=383&col=209&lang=pl&cname=Toru%F1 bardzo duza sprawdzalnosc wynikow, mi przydala sie podczas budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 05.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? U nas - w Wabrzeźnie ceny to 40 - 60 za m. Niestety drożej niż u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 06.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My płacimy 40 zł za metr.Teraz walczymy z fachowcami od montazu drzwi wewnetrznych. Dwa tygodnie temu mąż pojechał do firmy gdzie zamówilismy drzwi, zeby sie umówic na montaz w pierwszym tygodniu listopada. W poniedziałek facet nie dobierał telefonu, w wtorek podjechałam do niego, obiecał,ze zadzwoni w srode, mamy piatek i cisza. Dzisiaj mąż do niego ma podjechac. Jakie lampy macie w łazienkach, wiszace, czy plafony, nie wiem co bardziej pasuje do pralnio - łazienki i Wc dla gosci. Obie w beżowo-brazowych płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 06.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My płacimy 40 zł za metr. Teraz walczymy z fachowcami od montazu drzwi wewnetrznych. Dwa tygodnie temu mąż pojechał do firmy gdzie zamówilismy drzwi, zeby sie umówic na montaz w pierwszym tygodniu listopada. W poniedziałek facet nie dobierał telefonu, w wtorek podjechałam do niego, obiecał,ze zadzwoni w srode, mamy piatek i cisza. Dzisiaj mąż do niego ma podjechac. Jakie lampy macie w łazienkach, wiszace, czy plafony, nie wiem co bardziej pasuje do pralnio - łazienki i Wc dla gosci. Obie w beżowo-brazowych płytkach. My mamy wszędzie w łazienkach halogeny...sufit podwieszany i halogeniki...wygodne...i daje duzo światła;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a my mamy działkę przygotowana do zimy. Ostatnie koszenie trawy zrobione, liście pograbione (chociaż jeszcze będą spadać), zabawki z placu zabaw pochowane, poduszki z leżaków poprane czekają w szafie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozminski 06.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Poszukuje fachowca od układania glazury, w miarę tanich i dobrych, wykonanie prac w okolicach Lysomic k/Torunia. Proszę o wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Najlepszego w tym krotkim tygodniu z dodatkowa "niedziela" w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ponownie najlepszego na rozruszanie watku. Pewnie wszyscy sobie dluuuuuuuugi weekend zrobili Ja niestety nie moge ale na swoje pocieszenie dodam ze w czwartek czy piatek bede sie moczyl w termalnych zrodlach na Slowacji - oczywiscie sluzbowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piotrulex, Ty szczęściarzu Czy ktoś z Was wybiera się może zimą do Zakopanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piotrulex, Ty szczęściarzu Czy ktoś z Was wybiera się może zimą do Zakopanego? do z pewnoscia nie chyba ze Krupowkami sie przespacerowac w okolice z pewnoscia tak ale to raczej na pare godzin, jeden dzien No chyba ze corce zachce sie w zimnym sniegu pokulac zamiast taplac w cieplym basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts