nastka79 22.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Podajcie mi jakieś namiary na studniarzy - wreszcie będzie woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczow Poszukuje namiary na firmy robiace elewacje zew. na dom 130 m2. Jesli tylko mozecie kogos polecic dajcie znac. Dzieki pa Hej, u nas właśnie skończyli i jesteśmy bardzo zadowoleni (z tempa, wykonania i organizacji pracy i oczywiście z ceny też ), więc mogę polecić: ADBUD Adam Rumiński tel. 0 604 597 622 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 22.08.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Asiula 77 dzieki za info, 2 dni temu znalezlismy w miare tania ekipe cala robocizna bedzie nas kosztowac okolo 6500 zl wiec jestesmy bardzo zadowoleni i ruszaja juz na poczatku pazdziernika!ALE NAJWIEKSZE WYDATKI dopiero przed nami!!!!Do naszego domu potrzeujemy razem 7 par drzwi wew. wiec zaczelismy grzebac i co sie okazalo , ceny sa tak wysokie, ze nam nie starczy kasy!Zwykle drzwi okleinowe to koszt 600 zl za sztuke +300 zl za oscieznice +140 zl montaz i do tego 7% vat!SLYSZELISMY , ze dobre drzwi drewniane stolarz moze zrobic za 800zl, czy macie moze namiary na jakiegos?????A wy ile placiliscie i przewidujcie na swoje drzwi???Pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.08.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nas też czeka teraz kupno drzwi wewn. i też 7 szt. Jednak stolarz nam nie będzie robił, bo jak się jakiś czas temu dowiadywaliśmy to wyszłoby nas drożej. Mam nadzieję, że uda się kupić jakieś drzwi w rozsądnych cenach (tak jak Agnieszkakusi). Byliśmy w Ablerze na Mazowieckiej i w firmie, gdzie kupiła drzwi Agnieszka - i tam mają dużo niższe ceny niż podajesz. Ale to zależy od tego JAKIE drzwi kupujesz. My szukamy poprostu ładnych ale tanich i w grę wchodzi np. DRE - nam się podobają. Ale są i droższe oczywiście - wszystko zależy jak zwykle od portfela Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik36 22.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 my dzisiaj zamówiliśmy więżbę i za 3 tygodnie będzie gotowa poszukujemy fachowca do więżby, mile widziane namiary pozdrawiam wszystkich w wielkiej i małej nieszawce my-24-zaczynamy wymianę terenu, a w środę zalewamy płytę fundamentową 7-09-2007 przyjedzie dom (thermomur) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 poszukujemy fachowca do więżby, mile widziane namiary Darek 0-696 022-709 jestem z Wielkiej Nieszawki i zapraszam na oblukanie ich pracy jak zainteresowany to wyslij mi priv a podam adres naszej budowy wiezba juz zrobiona a teraz deskowanie i papowanie ceny rozsadne a robota zawodowa - mieszkam w innym domu gdzie pare lat temu tez oni robili i wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 23.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 my dzisiaj zamówiliśmy więżbę i za 3 tygodnie będzie gotowa Dobry termin, możesz napisać ile płaciłeś za m3 (krokwie, łaty, deski), kupujesz z impregnacją? Robię pełne deskowanie i muszę kupić sporo drewna, za każdy namiar na sprawdzony tartak z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 znalazlem dobrego fachowca z uprawnieniami na robienie przylaczy wodno-kanalizacyjnych w okolicach Torunia Jak ktos zainteresowany to prosze mi wyslac priv a chetnie odpowiem inne wyceny mialem z materialem na 3300-4500 a kosztowalo mnie to wszystko mniej niz polowa tej nizszej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gdzie kupowaliście cegły klinkierowe na komin? Proszę napiszcie, bo jutro planujemy wycieczkę po hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 23.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to ja się dołączę z pytaniem o bramę garażową - gdzie najlepiej pytać, chodzi mi o okleinę złoty dąb, średnia półka cenowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gdzie kupowaliście cegły klinkierowe na komin? Proszę napiszcie, bo jutro planujemy wycieczkę po hurtowniach. sahara crh czy jakos tak najtaniej znalazlem wbrew pozorom w tropsie na sklodowskiej maja tez w cerpolu na wapiennej baaaardzo duzy wybor - tam kupowalem fuge zaprawe do murowania klinkieru w przemyslowce na chrzanowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.08.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to ja się dołączę z pytaniem o bramę garażową - gdzie najlepiej pytać, chodzi mi o okleinę złoty dąb, średnia półka cenowa? nalazek to horman swit do krispol i ktos tam jeszcze to normstahl ewentualnie na grudziadzkiej jest rodzimy producent fartprodukt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 24.08.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzięki spoko informuj o efektach gdyz my jeszcze caly czas nie zamowilismy ani drzwi ani bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 My kupiliśmy bramę firmy Normstahl na Chełmińskiej. Kolor pasuje nam idealnie do okien (dla mnie to było najważniejsze - mąż sprawdzał inne cechy ). Naszą bramę można zobaczyć w dzienniku budowy. Jesteśmy zadowoleni zarówno z bramy jak i z firmy, w której ją kupiliśmy i która nam ją montowała. Nie mam faktury przy sobie więc nazwy nie podam - jakby ktoś był zainteresowany to odszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 My kupiliśmy bramę firmy Normstahl na Chełmińskiej. Kolor pasuje nam idealnie do okien (dla mnie to było najważniejsze - mąż sprawdzał inne cechy ). Naszą bramę można zobaczyć w dzienniku budowy. Jesteśmy zadowoleni zarówno z bramy jak i z firmy, w której ją kupiliśmy i która nam ją montowała. Nie mam faktury przy sobie więc nazwy nie podam - jakby ktoś był zainteresowany to odszukam. dawaj, dawaj rozmiar, cena, grubosc itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 24.08.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam po długiej przerwie. ..W tej chwili mamy już zalane fundamenty. Czekamy na bloczki i mam nadzieję, że lada dzień ruszymy z budową już pełną parą... Inkka Ile dałaś za bloczki z dostawą? O ile można wiedzieć Ja dałem 3,80 - jak na ceny z czerwca (bo wtedy sięorientowałem) to dobra cena. Ale słyszę w około, że ceny spadają - i tak się zacząłem zastanawiać czy nie przepłaciłem. Jestem na podobnym etapie - stawiają mi bloczki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik36 24.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 my dzisiaj zamówiliśmy więżbę i za 3 tygodnie będzie gotowa Dobry termin, możesz napisać ile płaciłeś za m3 (krokwie, łaty, deski), kupujesz z impregnacją? Robię pełne deskowanie i muszę kupić sporo drewna, za każdy namiar na sprawdzony tartak z góry dziękuję. zamówiliśmy w przysieku cena z impregnacją - wynegocjowana to 970 zł za kubik brutto pozdro Artur 607 842 854 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 My kupiliśmy bramę firmy Normstahl na Chełmińskiej. Kolor pasuje nam idealnie do okien (dla mnie to było najważniejsze - mąż sprawdzał inne cechy ). Naszą bramę można zobaczyć w dzienniku budowy. Jesteśmy zadowoleni zarówno z bramy jak i z firmy, w której ją kupiliśmy i która nam ją montowała. Nie mam faktury przy sobie więc nazwy nie podam - jakby ktoś był zainteresowany to odszukam. dawaj, dawaj rozmiar, cena, grubosc itd Firma nazywa się Abram, ma siedzibę przy ul Szosa Chełmińska 37. Brama jest segmentowa Normstahl Euroflair, kolor ciemny dąb (o dziwo kolor identyczny jak nasze okna w kolorze orzech ). Wymiary bramy: 2.750 x 2.250. Z automatyką, bez klamki (mamy przejście z domu) i z montażem zapłacilismy 4.160 zł. Krispol i Wiśniowski wycenili nam drożej (to było pół roku temu). Co do szczegółów technicznych to tu jest link: http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-sekcyjne-gorne-euro/euroflair-iso.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.08.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No to ja się dołączę z pytaniem o bramę garażową - gdzie najlepiej pytać, chodzi mi o okleinę złoty dąb, średnia półka cenowa? Sąsiad obok nas zamówił bramę segmentową złoty dąb HORMANN. Firma UNIDOOR Bydgoszcz ul. Wąbrzeska 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts