madzialenka 09.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Natalia, rozliczałaś już prąd za styczeń? Ciekawa jestem jak wyszło u Was. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jeszcze nie, jutro spisujemy licznik, ale obawiam się, że zbliżymy się do tysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Co do budowy drugiego domu, mi się to nie marzy. Chciałabym natomiast kupić jakąś ruinkę na ogromnej działce i sobie to powoli remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mi projekt ogórdka robi przyjaciółka, która się tym zawodowo zajmuje w wolnym czasie między wychowywaniem dziecka patrz link poniżejna pompie jeszcze się nie zawiodłam, jak przyszły ostre mrozy odkręciliśmy ogrzewanie na nie ukończonym jeszcze pięterku i zrobiło się naprawdę ciepło około 23 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 09.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mi się marzy takie miejsce żeby była cicha, spokojna okolica, mniejsze zagęszczenie, większa działka, a..... i jeszcze żeby było ciepło domek też trochę inny, betusia projekty to ja cały czas oglądam ale to może wszystko na starość Maja - to może chcesz zostać moją sąsiadką ?? ; Las dookoła, cisza, spokój, przyroda, nawet łoś zagląda na działkę?? Jakby Kogoś interesowała działka na uboczu wśród lasów i niewielu sąsiadów to niech pisze do mnie , chętnie sprzedam kawałek gruntu. Pozdrawiam. Betusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Najlepszego w "WIGILIE" Tlustego Czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Betusia, czy to jest w Osieku? do Osieka mam sentyment teoretycznie mam to wszystko teraz oprócz dużej działki i niewielu sąsiadów obiecałam sobie, że jutro zjem tylko jednego pączka, zobaczymy jak się sprawdzi moja silna wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 To juz jutro? Maja, Tobie to nawet tuzin nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja trenuje codziennie od ostatniej soboty. Jutro mialem miec jakies szkolenie ale przesunalem na miniony czwartek aby nie marnowac czasu na jakies pierdoly zamiast zasuwac tysiace kalorii Nie zalujcie sobie A co, nie idzie w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 10.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 mi się marzy takie miejsce żeby była cicha, spokojna okolica, mniejsze zagęszczenie, większa działka, a..... i jeszcze żeby było ciepło domek też trochę inny, betusia projekty to ja cały czas oglądam ale to może wszystko na starość Maja - to może chcesz zostać moją sąsiadką ?? ; Las dookoła, cisza, spokój, przyroda, nawet łoś zagląda na działkę?? Jakby Kogoś interesowała działka na uboczu wśród lasów i niewielu sąsiadów to niech pisze do mnie , chętnie sprzedam kawałek gruntu. Pozdrawiam. BetusiaBetusia...jak dlugo Ty od siebie jedziesz do Torunia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a pewnie, przyjdzie wiosna to spalimy te kalorie w ogródkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 10.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a pewnie, przyjdzie wiosna to spalimy te kalorie w ogródkach Ja juz sie nie moge doczekac...ta zima mnie dobija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no właśnie, widział ktoś może wiosnę?ja rozesłałam wici i ze strony zachodniej nie nadchodzi, dziś też się dowiedziałam, że od strony północno-wschodniej także jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no właśnie, widział ktoś może wiosnę? ja rozesłałam wici i ze strony zachodniej nie nadchodzi, dziś też się dowiedziałam, że od strony północno-wschodniej także jej nie widać Podobno juz wyruszyla jedzie na wrotkach z ... Nowej Zelandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.02.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nie strasz to w tym roku jej nie zobaczymy? Piotr, jako światowca, zapytam Cię co ciekawego można przywieźć z Litwy? mają coś, czego u nas nie można kupić, może jakieś alkohole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 10.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 mi się marzy takie miejsce żeby była cicha, spokojna okolica, mniejsze zagęszczenie, większa działka, a..... i jeszcze żeby było ciepło domek też trochę inny, betusia projekty to ja cały czas oglądam ale to może wszystko na starość Maja - to może chcesz zostać moją sąsiadką ?? ; Las dookoła, cisza, spokój, przyroda, nawet łoś zagląda na działkę?? Jakby Kogoś interesowała działka na uboczu wśród lasów i niewielu sąsiadów to niech pisze do mnie , chętnie sprzedam kawałek gruntu. Pozdrawiam. BetusiaBetusia...jak dlugo Ty od siebie jedziesz do Torunia??? Olek - ja z Torunia na swoją działkę jadę 25 - 30 minut. Czas mierzony przeze mnie licząc od centrum Torunia. Zazwyczaj jeżdżę przez Kopanino i Obory, bo bardzo lubię tamte okolice i las . A był czas, że jeździłam rowerem - wówczas czas dojazdu nie śpiesząc się nie przekraczał 1,5 h jazdy rowerem . Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 10.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Betusia, czy to jest w Osieku? do Osieka mam sentyment teoretycznie mam to wszystko teraz oprócz dużej działki i niewielu sąsiadów obiecałam sobie, że jutro zjem tylko jednego pączka, zobaczymy jak się sprawdzi moja silna wola Maja - to jest dokładnie Smogorzewiec , 3 km od centrum Osieka. W Smogorzewcu tego miałabyś pod dostatkiem (las, przestrzeń, swoboda). Już nie mogę doczekać się wiosny, żeby zacząć zagospodarowywać działeczkę. A dlaczego masz sentyment? Mieszkałaś tam? Bo może się znamy z życia?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie strasz to w tym roku jej nie zobaczymy? Piotr, jako światowca, zapytam Cię co ciekawego można przywieźć z Litwy? mają coś, czego u nas nie można kupić, może jakieś alkohole Z tym swiatowcem to oczywisciue zart Maja dobry chleb, jak ktos lubi to kwas chlebowy, piwo polecam Svyturys Baltas. Jak ktos sie zna i lubi to ryby wedzone ale to trzeba wiedziec co i gdzie kupic. Wiekszosc nie jest tansza niz u nas a np. chleb jest drozszy. Piwo zapewne z racji transportu to samo w Polsce jest zwykle 2xdrozsze UWAGA na policje drogowa. Czaja sie wszedzie i sa bezlitosci tak dla swoich jak i dla "obcych". Male wiochy, lasy - sa wszedzie i zwykle dobrze ukryci. Ja przekraczam granice zwykle w Ogrodnikach, kawalek dalej kierujac sie w prawo jest przyzwoity Park Wodny Nie bywam tam turystycznie wiec moje info moze Ci nie wystarczyc. Jak cos wiecej to zapraszam. Bede zapewne gdzies na wschodzie na poczatku marca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 3 paczki juz weszly a kolejne 2 czekaja na biureczku usmiechajac sie do mnie Jakby co to jutro jade do Poznania ... EDIT Juz tylko jeden sie usmiecha i widze, ze czuje sie taki osamotniony, chyba nie pozwole mu dlugo czekac na dolaczenie do wczesniejszych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no i moja silna wola okazała się słaba, zjadłam 2 pączki Piotr ja tam nie jadę, ale tylko składam listę życzeń, lubię dostawać miejscowe przysmaki, słyszałam o wędzonych rybkach i już jest na liście, córka zamówiła czekoladę, dorzucę jeszcze piwko Betusia nie mieszkałam tam, ale jako nastolatka i zapalona rowerzystka często jeździłam na rowerku po osiekowskich lasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts