anulkawj 15.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja dopiero zaczynam , chcę, żeby mi wycenili fundamenty i po kolei etapy budowy ..., a nie wiesz, czy mają jakiegoś maila, żeby do nich napisać? Mam tylko wizytówke..gdybys chciała to daj znac;)Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam kiedys kupilismy na kotlownie na sciany byly oK ale podlogowe mialy kanty nierowne. niewielkie roznice ale fugi byly np wklesle lub wypukle. z gory nie widac ale nie sa proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak tam "walentynki" minely? My wybyczylismy sie w basenach, jakuzi, rurach, kapitalnej strefie saun, jakies peelingi czy masaze czekoladowe, wiele innych atrakcji no i noc w hotelu bez dziecka - bezcenne Corka byla na mnie zla, ze jej kwiatkow nie kupilem bo zobaczyla, ze inne dziewczyny "w okolicy" cos tam w niedziele dostawaly. Dzis musze to nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak tam "walentynki" minely? My wybyczylismy sie w basenach, jakuzi, rurach, kapitalnej strefie saun, jakies peelingi czy masaze czekoladowe, wiele innych atrakcji no i noc w hotelu bez dziecka - bezcenne Corka byla na mnie zla, ze jej kwiatkow nie kupilem bo zobaczyla, ze inne dziewczyny "w okolicy" cos tam w niedziele dostawaly. Dzis musze to nadrobic i co sie chwalisz hehe ))) Ale prawda prawda..dzien bez dziecka...bezcenne...Ty Masz juz dużą córke wiec spoko....moja ma 1.7 mcy...i jest jej wszedzie pełno:))) Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon310 15.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 mozecie polecic jakies sprawdzone firmy do budowania stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 15.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Podaj ile m2 i jaka grubosc to postaram sie pomoc - to tak troche moja branza. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Podaj ile m2 i jaka grubosc to postaram sie pomoc - to tak troche moja branza. Magda Madzialenka...ok 30 m2 kolor dymiony, grubość chyba 16mm albo 20 mm..planuje wiosną położyc na tarasie..Byłbym wdzieczny za jakiekolwiek namiary..ewentualnie gdzie co, jak i za ile;)))) Autoplex rzucił mi kosmiczną kwotą i im podziękowałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 15.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja dopiero zaczynam , chcę, żeby mi wycenili fundamenty i po kolei etapy budowy ..., a nie wiesz, czy mają jakiegoś maila, żeby do nich napisać? Mam tylko wizytówke..gdybys chciała to daj znac;)Pozdrowionka Dziękuję, nawiązałam już kontakt . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Piotrulex, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ax99, wydaje mi się, że takie płyty widziałam w którymś z marketów budowlanych, ale teraz nie wiem czy Obi czy Leroy, a może Brico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ... i co sie chwalisz hehe ))) Ale prawda prawda..dzien bez dziecka...bezcenne ... nie chwale tylko zastanawiam sie czy ludzie w tak podeszlym wieku jak my obchodza jeszcze tzw. swieto zakochanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Piotrulex, dzięki! spoko. wczoraj sie przygladalem i faktycznie w skrajach, rogach fuga np. ma 3mm a w srodkowej czesci wzrasta np. do 5mm bo scianki nie sa proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A propos płytek, to my kupując płytki Roca myśleliśmy, że będą idealne. Ale okazało się, że różnice w wymiarach dochodzą aż do 2 mm. Na szczęście nasz płytkarz to zauważył i dopasowywał je tak, aby fugi były równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A propos płytek, to my kupując płytki Roca myśleliśmy, że będą idealne. Ale okazało się, że różnice w wymiarach dochodzą aż do 2 mm. Na szczęście nasz płytkarz to zauważył i dopasowywał je tak, aby fugi były równo. teraz konczylismy plytki w piwnicy i znalezlismy w OBI ten sam model co 1,5 roku temu. Okazalo sie ze sa okolo 1mm wieksze lub mniejsze - nie pamietam wtedy placilismy za nie nie 19,99 a teraz 29,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 16.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ax99, wydaje mi się, że takie płyty widziałam w którymś z marketów budowlanych, ale teraz nie wiem czy Obi czy Leroy, a może Brico Tak Marzenko..maja w Leroy..ale u nich nie ma takich wymiarów i sa strzasznie drogie..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 16.02.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 czy ktos orientuje sie gdzie jest najtanszy suporex w toruniu lub pod toruniem(24,24,59)????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 17.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam Ja kupowałam do kuchni i łazienki i sa super. Musisz zwrócic uwage czy to I czy II gatunek. Bo czasem maja koncówke ( tak jak moje) i dlaego tak tanio. A do łazienki ma sciane zamówilismy i były tansze ok 10 zł na metrze i tez pierwszy gatunek, podlogowe były II gatunek i kafelkarz mówił,ze troche krzywe, ale dał rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts