Ola i Krzysiek 27.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jakie okna dachowe zamawialiście i gdzie? Skłaniamy się bardziej do Fakro, ale decyzji na 100 % jeszcze nie podjęliśmy. A kupić chcemy lada dzień. No i z cegłą klinkierową na kominy mamy niezły problem. Jak oglądamy to żadna nam nie pasuje do naszego dachu. Wymyśliliśmy sobie cieniowaną ciemny brąz z jasnym brązem, ale takiego czegoś nigdzie nie mają. I pewnie kupimy coś, bo kupić trzeba, a i zapasem magazynowym też nie jest dobrze, mają braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jakie okna dachowe zamawialiście i gdzie? Skłaniamy się bardziej do Fakro, ale decyzji na 100 % jeszcze nie podjęliśmy. A kupić chcemy lada dzień. No i z cegłą klinkierową na kominy mamy niezły problem. Jak oglądamy to żadna nam nie pasuje do naszego dachu. Wymyśliliśmy sobie cieniowaną ciemny brąz z jasnym brązem, ale takiego czegoś nigdzie nie mają. I pewnie kupimy coś, bo kupić trzeba, a i zapasem magazynowym też nie jest dobrze, mają braki. jesli w cegpolu na wapiennej nic Wam nie wpadlo w oko to moze byc cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.08.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Firma nazywa się Abram, ma siedzibę przy ul Szosa Chełmińska 37. AMBRAM wlasnie ich znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 jesli w cegpolu na wapiennej nic Wam nie wpadlo w oko to moze byc cienko Wiem, że cienko i martwi mnie to Ale niczego więcej nie znajdziemy więc bedzie trzeba się na coś zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Firma nazywa się Abram, ma siedzibę przy ul Szosa Chełmińska 37. AMBRAM wlasnie ich znalazlem normstahl i wisniowski dzis maja podeslac wstepne wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 jesli w cegpolu na wapiennej nic Wam nie wpadlo w oko to moze byc cienko Wiem, że cienko i martwi mnie to Ale niczego więcej nie znajdziemy więc bedzie trzeba się na coś zdecydować. My jakies 2 tygodnie temu kupilismy cegly na komin w CEG-TORZE na Olsztynskiej. Byl to jedyny punkt, ktory mial na stanie antracytowe cegly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No to ja się dołączę z pytaniem o bramę garażową - gdzie najlepiej pytać, chodzi mi o okleinę złoty dąb, średnia półka cenowa? Sąsiad obok nas zamówił bramę segmentową złoty dąb HORMANN. Firma UNIDOOR Bydgoszcz ul. Wąbrzeska 30. My bedziemy mieli brame z firmy OKNOPLUS z Bydgoszczy - Brama segmentowa niemieckiej firmy SIEBAU / NOVOFERM E o wymiarach 5000x2150 kosztowala u nich przeszlo 2000 zl mniej niz w firmach torunskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No to wczoraj kupiliśmy w Ceg Pol-u cegły klinkierowe na komin, uffff Wybraliśmy Wienerbergera - Fraza. Mam nadzieję, ze dobrze wybraliśmy Mają na stanie i to mnie baaardzo cieszy Dzisiaj idę wycenić okna. Pójdę do Oknovidu, Ferrum, K&K i nie wiem gdzie jeszcze Bramą garażową i drzwiami zewnętrznymi też trzeba się zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 My bedziemy mieli brame z firmy OKNOPLUS z Bydgoszczy - Brama segmentowa niemieckiej firmy SIEBAU / NOVOFERM E o wymiarach 5000x2150 kosztowala u nich przeszlo 2000 zl mniej niz w firmach torunskich. Madzialenka, a gdzie oni mają swoje biuro w Toruniu? Mają w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 My bedziemy mieli brame z firmy OKNOPLUS z Bydgoszczy - Brama segmentowa niemieckiej firmy SIEBAU / NOVOFERM E o wymiarach 5000x2150 kosztowala u nich przeszlo 2000 zl mniej niz w firmach torunskich. Madzialenka, a gdzie oni mają swoje biuro w Toruniu? Mają w ogóle? zapomnialem sie zapytac maja mi jutro zrobic wycene Bydgoszcz ul.: Jagiellońska 105 telefon: (0 52) 340 13 40 fax: (0 52) 340 12 75 e-mail: [email protected] wyslij im maila z zapytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 29.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ze średniej półki cenowej zjechałam na najniższą, bo dojrzewam do zmiany samochodu Nie mam więc czym się chwalić - brama uchylna, bez ocieplenia (budynek wolnostojący) i na razie bez napędu, ale w każdej chwili można dołożyć. Darro - mają Wiśniowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzieki Piotrulex za podanie namiarow. Ola, w przyszlym tygodniu maja u nas montowac brame, wiec zapraszam na ogledziny. Do Zlotorii nie masz daleko. Niestety na razie walcze z nimi w sprawie okien, bo mam watpliwosci, czy to co mam zamontowane to to co bylo w ofercie i co zamawialam. Jutro dzwonie do fabryki to sie wyjasni - mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A biura w Toruniu nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ola, w przyszlym tygodniu maja u nas montowac brame, wiec zapraszam na ogledziny. Do Zlotorii nie masz daleko. Madzialenka dzięki za zaproszenie, myślę, że się spotkamy Dzisiaj byłam w firmie Ferrum w sprawie wyceny okien. No i ceny mnie mile zaskoczyły, bo były niższe niż w Oknovidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ola, w przyszlym tygodniu maja u nas montowac brame, wiec zapraszam na ogledziny. Do Zlotorii nie masz daleko. Madzialenka dzięki za zaproszenie, myślę, że się spotkamy Dzisiaj byłam w firmie Ferrum w sprawie wyceny okien. No i ceny mnie mile zaskoczyły, bo były niższe niż w Oknovidzie. W takim razie dam znac, jak juz brama bedzie zamontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ludzie, pomóżcie...na wariata szukam nowej pracy. Jak zostanę jeszcze jeden dzień, tu gdzie jestem to chyba zwariuję. W tej chwili zajmuję się kadrami i płacami i po prostu wymiotuję tym wszystkim. Do tego atmosfera w pracy, ech...szkoda gadać. Poza tym brakuje mi trochę adrenaliny, czegoś, co miałam np. pracując w DGG....jeńki...słyszeliście może o czymś sensownym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czesc urlopowiczka. Jak poszlo odstawienie Corci do przedszkola? U mnie niestety wolnego etatu nie ma, ale popytam wsrod znajomych. Napisz na PW co robilas, ew. co chcialabys robic - bedzie latwiej. I czy branza jakas konkretna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Córcia od nocy z soboty na niedzielę ma 39 gorączki. Po podaniu leku gorączka ustępuje, po paru godzinach wraca...nie ma żadnego katarku, kaszlu. Nie bardzo wiemy czy to z przejęcia czy coś się dzieje. Na 14.15 jest zarejestrowana do lekarza.Wysyłam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 skopiuję, a co... Moi rodzice trzy lata temu kupili działkę rolną bez miejscowego planu zagospodarowania, podzielili teren, część działek sprzedali, a na 80 arach po uzyskaniu warunków zabudowy i pozwolenia na budowę pobudowali dom, wykopali stawy. Teraz okazało się, że gmina zrobiła plan zagospodarowania wg. którego przez środek działki moich rodziców (tuż obok tarasu ) ma przebiegać droga gminna... Jak to wygląda od strony prawnej? Mogą coś takiego zrobić? Madzialenka, sprawdź plan zagospodarowania na stronie gminy. Ciekawe czy i Tobie nie chca czegoś pociągnąć pod domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Aga, witam po urlopie Ledwo się on skończył i już problemy na głowę się zrzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts