JaMajaD 26.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aga, jakie kwiatki, mi kupela powiedziała, żeby dalie sadzić, bo szybko rosną i są ładne - mój ogródek będzie wiejsko-sielski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jeszcze mnie czerowny skuterk nie mijał Ja wyjezdzam z domu ok 6.45, dzisiaj troche póżniej. Oj nie. Dla mnie to za wczesnie. Ja tam zwykle bede mykal kolo 7.30-7.40 W taka pogode to bez kitu wole jezdzic swoim skuterkiem niz sluzbowka U nas wczoraj na wieczor kolo 22 bylo + 13-14 stopni a rano kolo 7 okolo + 8-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Sławek 26.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja chodzę do pracy pieszo...jeszcze 20 minut spacerku z rana dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Sławek 26.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aga, jakie kwiatki, mi kupela powiedziała, żeby dalie sadzić, bo szybko rosną i są ładne - mój ogródek będzie wiejsko-sielski ) Ze mnie to taka zapalona ogrodniczka Z daliami trzeba jeszcze trochę poczekać, i trzeba pamiętać żeby je na zimę wykopywać. Ale jeśli to ma być ogródek wiejski pomyśl o rudbeki, jest bardzo ładna i zawsze się udaje i onętkach. Są to kwiaty, które będą się wysiewać w następnym roku same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 tak tak wiem, dalie to teraz w skrzynkach, nie chcę żeby mi się same kwiaty wysiewały, ogródek wiejski, ale taki pozorny nieład, raczej zaplanowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 u nas na terenie jak na razie rosna pieknie dragi po rusztowaniu, kupka gruzu, kupka zwiru, mala kupeczka piachu do tynkowania itd. Generalnie nielad pobudowlany ale jest plan co by w tym roku przed wakacjami nieco to ogarnac. Im szybciej zrobi sie cieplej tym predzej ma szanse jako tako to wygladac Namiary na dobra ziemie tu sie co jakis czas pojawiaja. Bardzo prosze o przypomnienie namiarow wraz z jakoscia, tonazem i orientacyjna cena Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Marzenka, a chcesz kanny - co prawda tez trzeba je wykopywać na zimę, ale daja duzo zieleni. a do tego kwitna. Bulwy mozna juz wsadzic do doniczek, a po polowie maja jak dalie przesadzic do gruntu. Pozdrawiam WszystkichMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 U mnie też już rozkwita ogród. Do korytek w tym roku przewidziałam petunie w ramach oszczędności - wysiałam do doniczki nasionka a za jakiś czas rozsadzę do korytek na parapety. Z ziemi wychodzą u mnie krokusy, hiacynty, tulipany i narcyzy. Mam zamiar też dużo kwiatów jednorocznych z nasion wysiać na lato, żeby kolorowo było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 26.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam wszystkich dla zainteresowanych w tematach jeszcze budowlanych: znajomi mają na sprzedaż stemple, tel.507-956-615 pozdrawiam wiosennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.03.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Marezna, odwiedziłam Obi i kupiłam trochę cebulek typu liliowego,irysy i dużo bylin. A wszystko to wisząc na telefonie z Magdą i zamęczając ją pytaniami typu: " a co to jest?, a kiedy kwitnie? a jak zimuje?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 27.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Marezna, odwiedziłam Obi i kupiłam trochę cebulek typu liliowego,irysy i dużo bylin. A wszystko to wisząc na telefonie z Magdą i zamęczając ją pytaniami typu: " a co to jest?, a kiedy kwitnie? a jak zimuje?" No Magda to specjalistka przecież)) Mam pytanko..znacie jakis niedrogi transport?? Musze cos przetransportować z Grudziadzkiej do Głogowa....wielkosc ok 3.5 m..Gdyby ktos znał..miał namiary..prosze o info.. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 27.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Jak ja wam zazdroszcze tych ogródków. U nas nadal pobudowlane pobojowisko Juz nie moge patrzec na to, a wszystko potrzebne tylko ciekawe komu i doczego. A jak mam wolny weeken zeby cos porobic to oczywiscie leje deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 28.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witajcie. piotrulex możesz podać namiary na elektryka tynk znalazłem za 24 zł cementowo-wapienne"500" z materiałem czy to dużo? czy ogrzewa z was ktoś gazem propan-butan(doraźnie)+kominek z płaszczem wodnym pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.03.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witajcie. piotrulex możesz podać namiary na elektryka tynk znalazłem za 24 zł cementowo-wapienne"500" z materiałem czy to dużo? czy ogrzewa z was ktoś gazem propan-butan(doraźnie)+kominek z płaszczem wodnym pozdr. elektryk i caala reszta kabli Waldek - 0-791-779-269 zarowno u mnie nieco robil jak i kilku forumowiczom opinie pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.03.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ax99, transport pan Andrzej 608296223, powiedz ,że ode mnie chyba też jak będę robiła zakupy, to będę zamęczała Magdę, Madzia bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja w weekend zaszalałam i kupiłam: magnolię, fajnego iglaka (świerk jakiśtam) dość dużego szczepionego na pniu i na taras azalię na pniu (w pakiecie z nową donicą ). Jeszczebym chciała margaretki na pniu, ale to następną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Agnieszka, masz może jeszcze namiary na tego studniarza, bo ja coś nie mogę odnaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Aaaa - zapomniałam dodać, że krokusy kwitną w dużej ilości i widać już kule od hiacyntów - wiosna nareszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 29.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ax99, transport pan Andrzej 608296223, powiedz ,że ode mnie chyba też jak będę robiła zakupy, to będę zamęczała Magdę, Madzia bój się Marzena!! Dziekuje!!! Na pewno skorzystam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts