agnieszkakusi 30.03.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Natalia, niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasza 30.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam wszystkich:)Jestem nowa na forum - cieszę się, że na nie trafiłam! Przymierzam się do zakupu działeczki w Wielkiej Nieszawce dlatego chciałabym zapytać mieszkańców o opinie na temat życia w tej lokalizacji. Pożądane w naszym przypadku - cisza, spokój, miłe sąsiedztwo (najlepiej z dziećmi), przyroda wokoło...Niepokoi mnie ogromna inwestycja w Nieszawce - AQUAPARK!!!! Wiecie coś może szanowne forumowicze nt jego lokalizacji i ewentualnej uciążliwości dla mieszkańców? Jak tam jest z zakładami/fabrykami itp? Działka przy ulicy Zielonej - może ktoś orientuje się w okolicy i zechce pomóc wyobrazić sobie przyszłe okolice przed zobaczeniem działeczki? Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 30.03.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 WitamCzy może ktoś z was miał do czynienia z firmą od ogrzewania z Bydgoszczy PRO-SYSTEM Proszę o opinie jeżeli coś słyszeliściePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam wszystkich:) Jestem nowa na forum - cieszę się, że na nie trafiłam! Przymierzam się do zakupu działeczki w Wielkiej Nieszawce dlatego chciałabym zapytać mieszkańców o opinie na temat życia w tej lokalizacji. Pożądane w naszym przypadku - cisza, spokój, miłe sąsiedztwo (najlepiej z dziećmi), przyroda wokoło... Niepokoi mnie ogromna inwestycja w Nieszawce - AQUAPARK!!!! Wiecie coś może szanowne forumowicze nt jego lokalizacji i ewentualnej uciążliwości dla mieszkańców? Jak tam jest z zakładami/fabrykami itp? Działka przy ulicy Zielonej - może ktoś orientuje się w okolicy i zechce pomóc wyobrazić sobie przyszłe okolice przed zobaczeniem działeczki? Będę bardzo wdzięczna Czesc W ktorym miejscu na Zielonej? Jadac od glownej za osiedlem po lewej stronie na lakach? Aquaparku bym sie nie obawial bo jesli chcesz kupic dzialke tam gdzie mysle to ja i tak mam blizej bo mieszkam na osiedlu na przeciwko budowy. Parki wodne to ciche inwestycje a ewentualny zwieksziny ruch bedzie i tak na glownej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula33 31.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, niedawno odkrylam to forum-lepiej późno niż wcale:). Jestem na etapie wykończeniówki, budowa w Czarnych Błotach. Obecnie szukam podłóg i stolarza do kuchni.Chcę podłogę drewnianą, w ciemnym kolorze.. Gdzie kupowaliście podłogi w Toruniu? Pozdrawiam dzielną grupę budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, niedawno odkrylam to forum-lepiej późno niż wcale:). Jestem na etapie wykończeniówki, budowa w Czarnych Błotach. Obecnie szukam podłóg i stolarza do kuchni.Chcę podłogę drewnianą, w ciemnym kolorze.. Gdzie kupowaliście podłogi w Toruniu? Pozdrawiam dzielną grupę budujących! U nas jedynie panele. Komfort na Lubickiej Dziekujemy za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasza 31.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziękuję za odpowiedź Podobno działeczka jakieś 1000m od Aguaparku. Podobno miejsce niezrealizowanej inwestycji - Osiedle Zielone. Może to coś więcej powie swojakom;) Trochę z innej beczki - proszę o radę: czy warto zaoszczędzić i nie zlecać instalacji wod-kan, el firmie tylko poszukać jakiegoś "majstra" z okolicy? Jakie są w ogóle ceny takiego montażu w domku jednorodzinnym ok 120mkw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziękuję za odpowiedź Podobno działeczka jakieś 1000m od Aguaparku. Podobno miejsce niezrealizowanej inwestycji - Osiedle Zielone. Może to coś więcej powie swojakom;) Trochę z innej beczki - proszę o radę: czy warto zaoszczędzić i nie zlecać instalacji wod-kan, el firmie tylko poszukać jakiegoś "majstra" z okolicy? Jakie są w ogóle ceny takiego montażu w domku jednorodzinnym ok 120mkw? luz. tylko jesli to tam gdzie mysle to zdecydowanie mniej niz kilometr ale jak pojedziecie to zobaczycie. tam gdzie mysle jest laka z rowem melioracyjnym i bardzo podmokly teren. radze uwaznie oblukac. jeden dom na poczatku tej laki juz sie buduje majstra do wod-kan sobie na miejscu znajdziecie. moge polecic goscia co nam robil przylacza wod-kan i zaluje ze na calosc go nie wynajalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 31.03.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, zaczynam budowę w okolicach Osieka, czy może polecić mi, gdzie można dostać materiały w dobrej cenie ?? Na początek potrzebuję bloczki fundamentowe itp. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 31.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ja kupowałam podłogi na Chrobrego w sklepie Parkiet-Styl, czy jakoś tak. Mają tyyyle podłóg, że od wyboru dostałam początkowo oczopląsu, ostatcznie zdecydowałam się na deskę jesionową, z której jestem baaardzo zadowolona. To chyba jedna z nilelicznych firm, które moge polecic z czystym sumieniem. Niestety jeżeli chodzi o kuchnie, sama jestem na etapie poszukiwania, w związku z tym uśmiecham się o namiary!!!Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 01.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Betusia35, my kupowaliśmy w Tropsie oni chyba wtedy mieli z Przemysłówki, ale musisz sprawdzić gdzie będzie taniej i dogodny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 01.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Betusia, my kupowalismy bloczki w Lubiczu, można sprawdzić Paprockiego i Szeflera. Kupowaliśmy w czerwcu ubiegłego roku, wiec nie mam biezących cen, ale na wtedy były konkurencyjne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 04.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Marzena! Dzieki z a namiary na transport..b. szybko, sprawnie i co wazne Tanio:))) Teraz poszukuje kogoś kto wylałby mi płyte betonową 6x5 ...najlepiej murarz ... Pozdrawiam Światecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 07.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 gdzie jest piotrulex bez niego spadamy w szybkim, tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebDan 07.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam, zaczynam budowę w okolicach Osieka, czy może polecić mi, gdzie można dostać materiały w dobrej cenie ?? Na początek potrzebuję bloczki fundamentowe itp. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi pomożecie? My zdecydowaliśmy sie na keramzyt z Czamaninka i jesteśmy baardzo zadowoleni. Na początku nie za wiele o tym materiale słyszeliśmy ale nasz kierbud strasznie zachwalał no i miał rację. Zima nie była nam straszna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemx 07.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Najtańsze bloczki na fundament mają w Agmarze, tylko należy zadzwonić i spytać o koszta transportu. Do Ciechocinka gdzie robimy teraz budowę domu, bynajmniej się opłacało W sprawie płyty betonowej zapraszam do kontaktu 721 596 626 Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez przemx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 gdzie jest piotrulex bez niego spadamy w szybkim, tempie dluuuuuuuuuuuugi weekend sobie zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Betusia, my kupowalismy bloczki w Lubiczu, można sprawdzić Paprockiego i Szeflera. Kupowaliśmy w czerwcu ubiegłego roku, wiec nie mam biezących cen, ale na wtedy były konkurencyjne;) Ja kupowalem tez w Lubiczu zdaje sie na ul. Grebockiej. Taniej niz tam nie znalazlem. No i fv byla mi zbedna wiec vat w kieszeni zostal Jakosc wystarczajaca, terminy i slownosc ok, jak byla pateta z wieloma pokruszonymi to dowiezli. Moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przepraszam ale nie pamietam. Ktos pisal, ze ma znajomosci w hurtowni piwa. Pojawilo sie zapotrzebowanie na jedna, pusta beczuszke po piwie. Byc moze nazywa sie to KEG. Moze byc nieuurodziwa, przytarta, lekko obtluczona byle w atrakcyjnej cenie. Tylko tego nam brakuje do tajemnej aparatury . Moze byc na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wielki smutek dzisiaj nastał. Tyle wybitnych osób pochłonęła ta tragedia. Słów brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts