piotrulex 20.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No luuuuuuuuuuuuuudzie, co tu sie dzieje? siakos tak pustawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.05.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 bo to nowe forum jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przyzwyczaic sie mozna. Musialem sie jedynie przesiasc z explorera na mozille bo to pierwsze sie zawieszalo na muratorze ... Ciekawe jaka woda bedzie wysoka na Wisle. Ja do walu mam z 500m widzac go z okna sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.05.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Piotr, jak woda u Ciebie? U nas zalewa Grabowiec...a to dopiero początek...trzymajcie kciuki za Magdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 22.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jak patrzę na googla, to Magda ma jeszcze 4 metry spokoju, więc chyba nie będzie źle, ale kciuki 3mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.05.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 przed chwilą z nią rozmawiałam ....mówiła o 1,5 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 23.05.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 witam\mam krotkie pytanko ile kosztuje wytyczenie granic budynku przez geodete?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 23.05.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 nadal poszukuje jakiejs budy na budowe czy ktos ma lub zna kogos kto chce sprzedac garaz blaszany za rozsadna cene ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 23.05.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) witam\ mam krotkie pytanko ile kosztuje wytyczenie granic budynku przez geodete?? We wtorek mi tyczy dwa budynki - 500 zł A na jakiś blaszaczek używany też by mi się przydał - jak ktoś wie to proszę o info Edytowane 23 Maja 2010 przez marmag zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 23.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 We wtorek mi tyczy dwa budynki - 500 zł A na jakiś blaszaczek używany też by mi się przydał - jak ktoś wie to proszę o info[/QUOT od nas chce tez 500 zl ale za jeden budynek.teraz zastanawiam sie czy ta kwota jest urzedowo ustalona czy poprostu mamy drogiego geodete,hmmm ale dziekuje za odp. jesli chodzi o blaszak to narazie znalazlam firme ktora zyczy sobie albo 1200(drugia gat) lub 1500 (pierwszy gat) z mozliwoscia odkupienia po roku lub 2 latach.przez ta sama firme.transport gratis.Zawsze oddaja 500 zl mniej)Czyli tak jakbys wynajmowal na dluzszy czas.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam Sytuacja powodziowa zastała nas w Warszawie - gdy wyjeżdżaliśmy w piątek sytuacja wyglądała spokojnie. Ściągnięci przez Agę i sąsiada w sobotę wieczorem zastaliśmy zalane drogi i totalny chaos informacyjny - co innego centrum kryzysowe, co innego media, co innego w realu. Woda podnosiła się, a nigdzie nie nie można było uzyskać info jakiego poziomu mamy się spodziewać - planowany przez centrum kryzysowe poziom został przekroczony ponad 0,5m. Do tego w niedzielę nie można było dostać worków na piasek, bo podlegamy pod Lubicz - w Toruniu worki leżały, a my mieliśmy jechać do Lubicza. Ale udało się . Teraz wygląda, że najgorsze mamy za sobą. Woda nie przelała się przez drogę, ale większe niebezpieczeństwo groziło nam od strony centrum Złotorii - mogliśmy zostać zalani od tyłu. Na szczęście skończyło się na strachu, wywiezieniu rzeczy z domu i obwarowaniu workami z piaskiem. Teraz czeka mnie generalne sprzątanie, bo dom wygląda jak po przejściu tornada. Szczerze mówiąc były to najgorsze 2 doby mojego życia. Już wiem, co tak denerwuje powodzian - bezradność i niepewność. Nie wiadomo, co nas czeka, nigdzie konkretnych informacji. Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków, a Agnieszce za wsparcie i informowanie nas na bieżąco o sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 kobieto, nie zawstydzaj mnie publicznie, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 24.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 do marmagczy moglbys mi podac namiary na twojego geodete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Piotr, jak woda u Ciebie? U nas zalewa Grabowiec...a to dopiero początek...trzymajcie kciuki za Magdę... Wody tak wysokiej najstarsi nie pamietaja u nas. Do szczytu walu kawalek brakowalo, moze z 2m. Wczoraj wal podcieka w jednym miejscu. Osiedle gdzie mieszkam bylo zagrozone jakby waly puscily ale na szczescie nic takiego nie mialo miejsca. Woda opada i oby kolejne takie COS nie mialo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 witam\ mam krotkie pytanko ile kosztuje wytyczenie granic budynku przez geodete?? mysmy kolo 3 stow placili. musialem miec swoje paliki i deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 nadal poszukuje jakiejs budy na budowe czy ktos ma lub zna kogos kto chce sprzedac garaz blaszany za rozsadna cene ??? zbilismy sobie z desek i dragow. wyszlo taniej, bez klopotu i po budowie poszlo wszystko przez komin - zastanowcie sie nad wlasnei takim rozwiazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woltrix 25.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 do marmag czy moglbys mi podac namiary na twojego geodete? Za wytyczenie budynków płaciłam coś około 500 PLN, konkretnie dwóch budynków. Wytyczał mi je Rafał Jastrzębski 602 316 362, biuro na Wrzosach mają. Przywieźli swoje drzewo, bo ja nie miałam czasu ostrzyć palików itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Za wytyczenie budynków płaciłam coś około 500 PLN, konkretnie dwóch budynków. Wytyczał mi je Rafał Jastrzębski 602 316 362, biuro na Wrzosach mają. Przywieźli swoje drzewo, bo ja nie miałam czasu ostrzyć palików itd. ja mialem Krawczyka - tel 604-708-683 wszystko OK a nikogo tanszego nie znalazlem - jest bardzo konkurencyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woltrix 25.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Poszukuję kogoś od regipsów, mam też sporo okien połaciowych do obrobienia. Może znacie kogoś solidnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 25.05.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 do marmag czy moglbys mi podac namiary na twojego geodete? Oczywiście, że mógłbym p. Dąbrowski 600 80 44 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts