agnieszkakusi 25.05.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 http://foto1.m.onet.pl/_m/d9c03e57ac0a497ec0e13c52d2d1efed,6,19,0.jpgdzisiejsze zbiory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 25.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Poszukuję szybkiego kosztorysanta w Toruniu. Czy ktoś mógłby mi dać namiary? Chciałabym wykonać kosztorys inwestorski i ślepy. Ktoś powiedział mi że koszt wynosi 1500 zł, czy ktoś z Was zna zakres cen?Będę wdzięczna na maile pod adres: [email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.05.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.05.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 koszt kosztorysu 1500 zł? Od pozycji biorą 2-3 zł. Inwestorski 3zł. Ja mam w pracy jednego gościa który rbi takie kosztorysy. Już z nim rozmawiałam. Jakby co, to jest chętny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam Wszystkich Piotr, dobrze, że u Was wszystko OK, bo trochę się martwiliśmy, jak usłyszeliśmy o wale. My powolutku zabieramy się za porządkowanie domu - powolutku, bo ta cholerna woda znowu się podnosi. Na szczęście mniej gwałtownie - w 3 godziny przybrała 3 cm. Czy ktoś wie, kiedy to się skończy? PozdrowieniaMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam Wszystkich Piotr, dobrze, że u Was wszystko OK, bo trochę się martwiliśmy, jak usłyszeliśmy o wale. My powolutku zabieramy się za porządkowanie domu - powolutku, bo ta cholerna woda znowu się podnosi. Na szczęście mniej gwałtownie - w 3 godziny przybrała 3 cm. Czy ktoś wie, kiedy to się skończy? Pozdrowienia Magda Tego nie wie nikt. Faktycznie wody jest od groma a Torun momentami kipi korkami, ze az sie do auta wsiadac nie chce. Skuterem rano do biura jechalem 12 minut a autem na dzien mamy do przedszkola ponad 40minut gdzie niestety musialem przejechac przez tzw. MOST My sie zbytnio powodzia na naszym terenie nie stresowalismy bo wal wyglada solidnie lecz kilkla domow w okolicy stalo pystych i/lub wszystko co cenniejsze bylo na pietrze Ja zamontowalem w garazu w piwnicy czujnik wody, wszystkie drzwi w domu byly pootwierane, kluczyki w stacyjce auta a ciuchy zaraz kolo lozka. Zona z corka miala dawac dyla kilkaset metrow na spora kilkumetrowa gorke a ja wypoczywalbym na pietrze i lowil ryby przez okno. W ten sposob sie przygotowalismy na ewenualne przerwanie walu . Tffffffuuuuuuu, na szczescie obeszlo sie bez wiekszego stresu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 27.05.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wszystkich budujących . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 27.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam, dzięki za odpowiedź. Jeśli można, poproszę o namiary na tego Pana. Mój mail- [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.05.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Słuchajcie, musimy pomóc trochę powodzianom. Dziękując losowi za to, że nas to ominęło, ruszajcie na przegląd szaf swoich, współmałżonka, dzieci....potrzebne są ubrania, zabawki, pościele, ręczniki. Pogadajcie ze znajomymi, niech zrobią to samo. Wszystkie rzeczy wyślemy w okolice Sandomierza i Bierunia na ręce forumowiczów. Oni już będą wiedzieli co z tym dalej zrobić. Liczę na Was, no;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam w ten piekny deszczowy poniedzialek. Nie wiem czy wiecie ale dzis jest sroda, pozniej czawartek, pietek, niedziela, sobota, sobota i niedziela Taki dlugi weekend sie szykuje tylko pogoda jak na razie nas nie rozpieszcza W piatek musialem byc w Gdansku i spotkaly mnei 2 fajne rzeczy 1. W restauracji IKEI zwracali wydana kase w formie bonow ktorymi pozniej placilo sie za zakupy. Wuchodzilo jedzenie za friko 2. W fashion House na Przywidzkiej trafilem na kiermasz w Diverse i kupowalem fajne spodnie czy koszulki dla zony po 5 zeta za sztuke Udanego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 31.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam wszystkich z grupy Torunskiej.Mam nadzieje ze wszyscy tu obecni ciesza sie tym... ze woda ich ominela...Jesli ktos kto mial strasznego pecha, to wyrazy wspolczucia... Ogromna prosba do tych co sie juz pobudowali lub przeszli lub przechodza etap dachu... Potrzebuje namiar na ciesli... Robota w gminie ZlawiesWielka,Prosze o pw lub publicznie... Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 31.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jeszcze jedno... - czy orientujecie sie jaki jest teraz trend cenowy na wykonastwo ciesielka a takze dekarka...- rowniez nie wiem jaki jest trend jesli chodzi o ceny pokryc dachowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ciesielka i dekarstwo 696-022-709 zdaje sie Darek godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 kochani, nie śpijcie;) Nie dajcie mi mysleć, że nas nie obchodzi ludzka tragedia. Ruszcie tyłki, przejrzyjcie szafy, pogadajcie z dziećmi o zabawkach. W przedszkolu córki (i syna Madzialenki) robimy zbiórkę akcję wśród dzieci. Zabawki, przybory szkolne. Musimy im pomóc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 01.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 kochani, nie śpijcie;) ........ Zabawki, przybory szkolne. Musimy im pomóc!!! Nie śpimy napisz kiedy i gdzie to przywiozę trochę książek dla dzieci. Zapewne są potrzebniejsze rzeczy, ale zajęcie czymś dzieci też się przyda ich rodzicom, żeby mogli spokojnie posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 01.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) jeśli zbiórka jeszcze aktualna to ja mam sporo rzeczy do oddania (głównie ubrania i buty dla dzieci), ale niestety będę mogła podrzucić dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz malujemy mieszkanie na wynajem, a na długi weekend wyjeżdżamy. Chyba, że ktoś będzie jutro koło mnie przejeżdżał? Aga, czy ta zbiórka to u Ciebie? Teraz dopiero doczytałam, że Magdę mogło zalać, szok! my pracowaliśmy przy wałach na Rudaku - pomagaliśmy rodzince, ale na szczęście woda do nich też nie doszła Edytowane 1 Czerwca 2010 przez JaMajaD uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Marzena, zbiórka u mnie;)A potem będziemy myśleć nad transportem. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez agnieszkakusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woltrix 01.06.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ogromna prosba do tych co sie juz pobudowali lub przeszli lub przechodza etap dachu... Potrzebuje namiar na ciesli... Robota w gminie ZlawiesWielka, Prosze o pw lub publicznie... Dzieki!!! 663622370 Pan Mirek - cieśla - robi z podbitką, nie wycina krokwi 886475025 Sawina Rafał - wycinają krokwie i robią od razu z nadbitką i pełnym deskowaniem+dachówka lub blachodachówka (na komórkę moge przesłać zdjęcia) lub do wglądu dom w Czarnych Błotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Agnieszka, przygotuję dla dzieci ubrania, buty, zabawki i ksiażki - ale moge dopiero na poniedzialek wieczór- 07.06 - jedziemy w Bieszczady. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Renata, nie ma problemu:) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts