bonart1 02.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 piotrulex, woltrix, bardzo wam dziekuje za te namiary na ciesli... na pewno sprawdze... pozostali forumowicze ktorzy to przeszli/przechodza - prosze o pomoc... namiar na ciesli .... dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 07.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam po długim weekendzie w tak piękny poniedziałkowy poranek Posiadam stemple (ok. 200 szt) , dł ok. 2,7 m i chetnie je sprzedam po konkurencyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzien dobry po kolejnym dlugim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bucz88 07.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam mam pytanie czy ktos ma dobre namiary na architekta domow. Mam juz wybrany rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzien dobry w kolejnym pieknym dzionku Deszczowke z rynien postanowilem wpuscic w 200l beczki wkopane w ziemie. Zakupilem kilka metalowych beczek w cenie 5,50 za sztuke. Beczki wkopane "bez dna" a ewentualny nadmiar wody rozprowadzony na boki w "dziurawych" rurach Pomalowalem wstepnie sztachety na plot wiec moze w koncu cos nowego sie pojawi przed domem Tylko, ze jak zrobie plot to corka zacznie mnie o psiaka intensywniej meczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.06.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 metalowe beczki w ziemię? No boisz się, że za szybko zardzewieją?Kochani, jak tam zbiórki w Waszych domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 metalowe beczki w ziemię? No boisz się, że za szybko zardzewieją? Kochani, jak tam zbiórki w Waszych domach? Moi rodzice maja kilkanscie lat, tesciowe z 7-8 lat. Kiedys pewnie przerdzewieja ale ... Wiadukty znow pozamykane, z nieba woda sie leje, fala nadchodzi ... Mamy nadzieje, ze i tym razem Wisla bedzie dla nas laskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 09.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Czy macie moze jakies namiary na projektanta.Dokładnie chodzi mi o osobę która zrobi mi projekt do przyłączenia do sieci wodociągowo-kanalizacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.06.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 agnieszkakusi Co konkretnie jest potrzebne, czy zbiórka skierowana jest na rejon Torunia, czy gdzieś dalej.Gdzie i kiedy można przywieźć rzeczy? Czy ktoś poleci fachowca od parkietów, ale speca z prawdziwego zdarzenia mi trzeba, znawcę drewna i chemii. Kup pieniędzy wpakuję w drewno i wolę przynajmniej to mieć w domu zrobione solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Czy macie moze jakies namiary na projektanta.Dokładnie chodzi mi o osobę która zrobi mi projekt do przyłączenia do sieci wodociągowo-kanalizacyjnej. Mi robil ten gosc z 2-3 latka temu, cena OK, reszta rowniez Janusz - 608-404-592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 agnieszkakusi Co konkretnie jest potrzebne, czy zbiórka skierowana jest na rejon Torunia, czy gdzieś dalej. Gdzie i kiedy można przywieźć rzeczy? Czy ktoś poleci fachowca od parkietów, ale speca z prawdziwego zdarzenia mi trzeba, znawcę drewna i chemii. Kup pieniędzy wpakuję w drewno i wolę przynajmniej to mieć w domu zrobione solidnie. Witaj Tym ludziom potrzebne jest wszystko. Z tego co pisali na chwile obecną najbardziej potrzebne są środki czystości, rękawice i środki przeciw komarom. Ale zbieramy też pościel, ręczniki, ubrania, zabawki i wszystko co jeszcze się da. Wyślemy to do Sandomierza, bo tu jest najgorsza sytuacja. Paczki możesz podrzucić do mnie, bo o ile dobrze pamiętam gdzie mieszkasz, będzie Ci najbliżej. Zaraz wrzucę Ci na PW numer do siebie. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.06.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 o właśnie...a od Magdy potem wszystko idzie na strych mojego brata, bo tam jest duuuuuuuuuuużo miejsca. Dlatego potrzebujemy dużo paczek:) Potem wszystko leci do Sandomierza. Wsobotę jadę do zaprzyjaźnionego komisu dziecięcego po wózki, wanienkę, łóżeczko...nie dajcie mi myśleć, że Toruń nic nie robi, no;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 10.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczówMam wrażenie że to forum powoli zamiera ale liczę że odżyje niebawemPo krótce o moich planach- razem z żoną jesteśmy na etapie wyboru projektu- podobają sie nam parterowe. Działkę mamy w Górsku zaraz za Rozgartami. Osobiście bardzo podoba mi się projekt domu w elismach i mam nadzieję że plan zagospodarowania mi na niego pozwoli.Jestem na etapie oczekiwania już na mapę do projektowania i wypis i wyrys z planu zagospodarowania. Po tym etapie zamierzam wybrać już jakiegoś projektanta do adaptaji- wstępnie rozmawiałem z Investprojekt ale na tym forum przewinęło się kilka negatywnych rekomendacji w związku z czym od razu na starcie liczę na pomoc, a dokładniej na kontakt do jakiegoś rzetelnego biura projektowego- będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 10.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Agnieszko, my jutro będziemy po południu w Toruniu. czy można do Was podjechać i zostawić rzeczy dla powodzian? Dużo chyba nie znajdę, bo w trakcie przeprowadzki robiłam czystki, ale choć trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.06.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 jasne, będziemy w domu:) W razie czego posyłam telefon na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Czy te rzeczy mogą być dostarczone po weekendzie, teraz się nie ogarnę, no i do Torunia ciężko z dojazdem póki woda nie opadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 11.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witaj Tym ludziom potrzebne jest wszystko. Z tego co pisali na chwile obecną najbardziej potrzebne są środki czystości, rękawice i środki przeciw komarom. Ale zbieramy też pościel, ręczniki, ubrania, zabawki i wszystko co jeszcze się da. Wyślemy to do Sandomierza, bo tu jest najgorsza sytuacja. Paczki możesz podrzucić do mnie, bo o ile dobrze pamiętam gdzie mieszkasz, będzie Ci najbliżej. Zaraz wrzucę Ci na PW numer do siebie. Magda Magda... a długopisy, notesy dla dzieci do szkoły..mam tego troszke w domu i w pracy..mógłbym przygotować... Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.06.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 E-moł, spokojnie. My czekamy z transportem, żeby zebrac jak najwięcej i wtedy kontaktujemy się z Wizardusem i ustalamy transport. Olek, notesy, długopisy jak najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asmi6 12.06.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam wszystkich.Szukam namiarów na dobrego stolarza do wykonania schodów drewnianych ażurowych z krótkim terminem realizacji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyspa7 13.06.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam grupę, Rozpoczynam budowę domku w Ciechocinku,możecie podać namiary na dobrą hurtownię w Toruniu z przyzwoitymi cenami na cement, bloczki betonowe i stal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts